Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın uykusuz hatunlarım benim...
ya ama hani erken yatıyorduk... kafamızda çözümsüz sorunlar yerine uykuya teslim ediyorduk kendimizi; hani kendimizi yıpratmıyorduk ???

yapmayın nolluuuurrrr...

ben de bi ara geldim baktım kimse yoktu, bi taraftan sevindim tabi, herkes uyumuş ne güzel dedim.
bilseydim gitmezdim, gerçi ben bilg başında biraz kötü oluyorum, çünkü maillerime bakma bakmama mücadelesi veriyorum hergün, artık gelen kutusuna değil çöp kutusuna bakıyorum ilk, ondan gelen mailler junk mail olarak çöp kutusuna gidiyo da.
sabaha kadar düşünmemeye çalışırken hep şunu düşündüm, o uyuyomu acaba dedimfisfisfis

günaydın canlar ne yapacaklar biri dertlenmiş öteki daha beter dertlenmiş ya geçiyor amam acısı ama önce bitirmeniz gerek asla kafanızda nasıl yaptı diye soru olmasın kızlar düşünmemeyede çalışmayın zamanla başka sorunlarınızda olduğu aklınıza gelecek ve bunları unutup o zorunlara çözüm arıyacaksınız ama öyle bir an gelecek bir şarkı içinizi burkacak ama asla eskisi gibi acımayack aynı benim şimdi olduğu gibi minanın şarkısı ilk benimki göndermişti onu bana o zaman dinlemiştim::)o aklıma geldi ama eskisi gibi değilim böylesi daha hayırlıymış demekki kader diyoruzya kadere bırakın ben öyle yaptım beddua bile etmiyorum lütfen geçecek sadece bunu bilin ama tamamen değil unutmayın başka dertlerinizde var sizin onlar bu şahsiyetlerdende önde olmalı

ben bariz bütün gücümü kaybetmişim..
minicik bişi yaptı
belki özellikle belki hiç umursamadan
ama o yaptığı hareket beni başa sardı yine.
kendimden korkuyorum artık.
o kadar zaman geçti ya
bi parça azalmazmı insanın duyguları

28 kasimdan beri yasiyormuyum ben ya : (

canım benimde 22 kasımda bitii. her an onu düşünmekten vazgeçemedim ya. ağlamaktan yoruldum. ben aradım onu kaç kere. sevdiğimi söyledim. ya kızlar biz hatayı onlar için üzüldüğümüzü farkettirerek yaptık. şahsen ebn ekşke duyarsız davranasaydım ama yapamadım.

kızlar biraz uyuyun bakim ama vaktinde uyuyun sağlığınız önemli
mina nerden ekledin o şarkıyı veganın şarkısı ilk dinlediğimde ne saçma gelmişti şimdi anlamı var

ben de pc başında değilken forumu açık bırakmıyorum
online gozukursem yazarsanız cevap veremezsem diye.
sabaha kadar benimde aklmdan geçti.acaba uyanık mıdır şimdi diye.
4 e kadar falan uyanıktır oda..
şu an uyuyordur. ama birazdan kalkar..

bişey demedi sadece sesimi dinledi gibi sonra sönine bardayım dedi. sen ne yapıyosunfilan falan. uykuluydum inan ne dedğini hatıralmıym ki.

canım bence bu seni unutmadığını gösteriyo, allahım inşallah senin için hayırlıysa döner :Saruboceq:

kızlar biraz uyuyun bakim ama vaktinde uyuyun sağlığınız önemli
mina nerden ekledin o şarkıyı veganın şarkısı ilk dinlediğimde ne saçma gelmişti şimdi anlamı var

canım ben şarkı dinlemiyorum artık, en azından anlamlı şarkı dinlemiyorum, o şarkı sabahtan beri içimden geçiyo sadece, içimden geçmesine engel olamıyorum, müziği kapamaktan daha zor.
ama bende var burdan atılıyosa atayım sana istiyosan.

ya kızlar yapmayın böyle eminim onların akıllarından bile geçmiyorsunuzdur geçseydiniz ararlardı yanınızda olurlardı

benimki uyumadıysa şimdi zombi ibi işe gitmiştir,
biz dün kavga ettik de o bakımdan, o da uyumamıştır diye düşünüyorum, inşallah uyumamıştır.

Ben çok kötüyüm kızlar...
Biri durdursun şu yaşları, kaybettim kendimi, yoruldum ağlamaktan.. yeter yaa...

monacım ağalma diyemeyeceğim çünkü ebned ağladım tüm gece. bak bu hafta sonu toplanalımmı? ne dersiniz ankaralılar. herkes kötü. belki sevgiliere gününün yaklaşmış olmasının belki artık beklemekten yorulmuş olmanın etkisiyle herkes yoğun acı çekiyo bu günlerde.Çok üzgünüm çoook

yok minacığım ben almayım o şarkıyı bana o göndermişti bizim şarkımız olsunmu diye birde yaz yağmurunu göndermişti ben onu seçmiştim:) ve kafama onun geri gelmeyeceğini yerleştirince onun gönderdiği herşeyi sildim pcden ve msndende sildim onu ne tohaf o beni hala silmemiş nişanlı adam sil gitsin arada bakarım silmiş diye ama silmememiş silsin istiyorum çünkü nişanlı geri dönmeyecek arkadaş kalmak istiyordu ya nasıl bile bile arkadaş kalınırki dimi bitiyse asla haber almayın ben nişanlanacağı duyacağımı bile bile aradım her aradığım arkadaş gibi konuştuk ama hepte ümit verdi merak ettiğini söyledi sonra nemi oldu nişanlandığını söyledi bu yüzden asla naber almayın bittiyse

sağol minacım ama sanmıyorum dünde ben aradım açmadı ya. inşallah hepimiz iyi oluruz dua etmekten yoruldum ya.

benim acıkcası tarihten bile haberim yoktu
tam olarak şimdi baktım ayın 6sıymış bugun..
sevgililer günü benim için zor geçmez ben ruh hastası gibi geziyorum günün günden farkı yok

noldu tatlım ; ne yaptı ???

sağol minacım ama sanmıyorum dünde ben aradım açmadı ya. inşallah hepimiz iyi oluruz dua etmekten yoruldum ya.

off be canlarım yaa... ulen bugün hiçbiriniz dağıtamıyacaksınız beni...
toplanın hadiiii...

bu arada ege deniziyle pazar günü buluşcaz biz bi aksilik olmazsa...
bence siz de toplaşın... ama ağlamak zırlamak yok... :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…