günaydın mı desem ne desem bilemedim minacım..
esasında ben de düşündüm biliyor musun..
şu an acaba kızlardan uyanık olan var mıdır diye
cünkü bi ara iyi dağıttım ağladım zırladım bir sürü.
ama forumda kimse yoktu işte..
film seyrettim sonra..
halada uykum yok.
canım inan aynı duygular bende öyleyim. her telefona koşoyorum omu diye beklemekten yoruldum. dün gece 2.30 da aradı sarhoştu ama. ayıkken arasın. nerede?
28 kasimdan beri yasiyormuyum ben ya : (
civcivim insan içkiliyken içinden gelenleri yapar.
ne dedi?
ben de bi ara geldim baktım kimse yoktu, bi taraftan sevindim tabi, herkes uyumuş ne güzel dedim.
bilseydim gitmezdim, gerçi ben bilg başında biraz kötü oluyorum, çünkü maillerime bakma bakmama mücadelesi veriyorum hergün, artık gelen kutusuna değil çöp kutusuna bakıyorum ilk, ondan gelen mailler junk mail olarak çöp kutusuna gidiyo da.
sabaha kadar düşünmemeye çalışırken hep şunu düşündüm, o uyuyomu acaba dedimfisfisfis
bişey demedi sadece sesimi dinledi gibi sonra sönine bardayım dedi. sen ne yapıyosunfilan falan. uykuluydum inan ne dedğini hatıralmıym ki.
kızlar biraz uyuyun bakim ama vaktinde uyuyun sağlığınız önemli
mina nerden ekledin o şarkıyı veganın şarkısı ilk dinlediğimde ne saçma gelmişti şimdi anlamı var
ben de pc başında değilken forumu açık bırakmıyorum
online gozukursem yazarsanız cevap veremezsem diye.
sabaha kadar benimde aklmdan geçti.acaba uyanık mıdır şimdi diye.
4 e kadar falan uyanıktır oda..
şu an uyuyordur. ama birazdan kalkar..
Ben çok kötüyüm kızlar...
Biri durdursun şu yaşları, kaybettim kendimi, yoruldum ağlamaktan.. yeter yaa...
ya kızlar yapmayın böyle eminim onların akıllarından bile geçmiyorsunuzdur geçseydiniz ararlardı yanınızda olurlardı
canım bence bu seni unutmadığını gösteriyo, allahım inşallah senin için hayırlıysa döner :Saruboceq:
canım ben şarkı dinlemiyorum artık, en azından anlamlı şarkı dinlemiyorum, o şarkı sabahtan beri içimden geçiyo sadece, içimden geçmesine engel olamıyorum, müziği kapamaktan daha zor.
ama bende var burdan atılıyosa atayım sana istiyosan.
aaa lütfen
ben benimkinin aklına geliyormuşum..
özel olarak oturup düşünmüyormuş ama..
aaa lütfen
ben benimkinin aklına geliyormuşum..
özel olarak oturup düşünmüyormuş ama..
monacım ağalma diyemeyeceğim çünkü ebned ağladım tüm gece. bak bu hafta sonu toplanalımmı? ne dersiniz ankaralılar. herkes kötü. belki sevgiliere gününün yaklaşmış olmasının belki artık beklemekten yorulmuş olmanın etkisiyle herkes yoğun acı çekiyo bu günlerde.Çok üzgünüm çoook
ben bariz bütün gücümü kaybetmişim..
minicik bişi yaptı
belki özellikle belki hiç umursamadan
ama o yaptığı hareket beni başa sardı yine.
kendimden korkuyorum artık.
o kadar zaman geçti ya
bi parça azalmazmı insanın duyguları
sağol minacım ama sanmıyorum dünde ben aradım açmadı ya. inşallah hepimiz iyi oluruz dua etmekten yoruldum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?