C
cilek.35
Ziyaretçi
çilek eğer bıttıyse olmayacak dıye düşünüyorsan zorlama canım benım en güzelide zorlamamak olmayınca olmuyor çünkü.
april 5 sene sonra iyiki bitmiş diyebılıyorum ıyıkı bıtmış,ıyıkı artık yok çünkü hayata bakış açılarımız aslında çok farklıymış bunun ıcın onu asla suçlamıyorum onun kendıne seçtiği hayat bu.kendısı gıbı bırısını bulup umarım mutlu olur dıyorum.olamazdık bıtmesı coktan gerekıyordu bız sadece zorladık belkıde.
speedy zaten bır takım erkeklerle görüşüyorsan erkek arkadaşım yok rahatım degılde gündelık yaşıyorum anlamına gelır bence bu zamanında yaptım ama bıcok ınsandan bıcok beddua aldım artık bu şekilde olmak ve kımseyı mutsuz etmek ıstemıyorum.kımseden ah almak ben hayatımın ınsanını beklıyorum sadece canımı acıtan şey suanda arkadaş ,çevrem,ailem ve işim hersey tek kelıme ıle mükemmel bırtek hayatımda eksık nokta var oda hayatımda bırısının olmaması,sankı bır puzzle gıbı hayatımın bır parçası eksık o kısı geldıgınde bu puzzle tamamlanacak umarım.doğru yerde ve doğru zamanda onu bulurum.ama bende huzurluyum hemde hıc olmadıgım kadar .
zorlamaktan ziyade onu kırmak gücüme gitti bugun,nasıl hissettiğini nasıl bir hayal kırılığı beraberinde pişmanlık yaşadığını tahmin edebiliyorum o beni çokkkk kırdı zamanında,ama ben yinede hersey bitmiş bile olsa ona kıyamıyorum,içimde kendi kendime bastırmaya calısıyorum bazı seylerı,sırf onu cok sevdiğim için geri dönmicem,,,sende inşallah hayatının erkeğini en kısa zamanda hayırlısı ile bulursun cnm