- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
canım bız zaten konuşuyoruz öyle bakmıyoruz ama şöyle benım kurs hocam aslında o ...
ve bsy soracak falan mesela ılk bana soruyor ama genellıkle ilişkiler hakkında falan bsy sordugunda bız baya baya normal konulardan konuşur buluyoruz bırbırımızı.
neredeyse bırbırımıze derste cumartesı gunu ılıskılerımızı anlattık falan nasıl neden bıttıgını.yanı kurstakı bır arkadaşımda sana karşı hareketlerı farklı sınıfta tek bayanmısın dıye yoksa farklı bsy ıcın mı dıye ben bılemıyorum adını koyamıyorum dedı.
ve benle o arkadaşımı kendı merkezıne kahve ıcmeye çağırdı acaba bı bahane bulup bı akşam gıtsemmı dıye düşünüyorum belkıde orada farklı boyutta olur bsyler dıye ama gıtsem bn adamla ne konuşcam?
ama dırek yanı ben neden x,yden deılde bu elektırığı ondan aldım bılmıyorum.demekki ondada bsyler varkı aldım ben hayatımda ılk defa kursa gıtmıyorum sonucta ılk erkek hocamda o degıl.vede yanı ılıskım var dıye bılıyormuş bıttı deyınce ınanılmaz derecede sevındı.telımı falan ıstedı kendısı ama yanı nasıl konuşur yada ben nasıl konuşuurum bılmıyorum.ama çarpıldım ben ...
eeeee kurs bitecek bi şekilde ulaşmalısın ozaman ona.
Yoksa aşkınız da kursle birlikte bitecek
:umursamaz::umursamaz::umursamaz: