- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 36
gülin ben sana bu kişi demedim
demek istediğim şey sadece ecrin istemiyor anlatılmasını ve buyuzden üyelıgını silme kararı aldı sızınle ılgılı degıl ama kız rahatsız oluyor ve ozellıkle özel konuşma dışına çıkmasın dedi.
Allah aşkına benım aılemle aramdaki yada bıkaç ufak defek şey dışında ben ne saklamışım herşeyımı herkes bılıyor bu sıtede neredeyse.çünkü özel yaşamdaki insanların coguna güvenipte bsy anlatamayan bırısıyken sen bana kalkmış bu kişi diyorsun ben ne yapabılırımki özel konuşma özelde kalması daha doğrudur kusura bakma ama adı üstünde özel konuşma kaldı ki istese ecrin tutupta anlatabılırdı anlatmadığına göre ? ben burada ecrinin avukatlığını yapmıyorum ama kendını bı yerıne koysana bsy anlatsan ve senın anlatmadığın bırısıne o bısekılde gıtse ne düşünürsün?
ben özellikle vermemenin sebebi ben isim vermem pek konuşmlarımda farkındamısın x kişi o kişi bu kişidir benım genellıkle anlatmalarım her ne olursa olsun ben boyle konuşuyorum bugun sana has bsy degıl eger sana bu kişi olarak isimsiz önemi yok dıye yazdım dıye düşündüysen de özür dilerim bilinçli olarak yapmadım ve ben neden pekı yaklaşık 1 senedir seni bu kişi olarak görsem sana yazın ayarlayalım çorluda görüşelim teklıfınde bulunıyım ben boş gezen bır ınsanımda iş olsun dıye mi yapma lütfen.eğer bu kişi diye bahsetmemden bunu anladıysanda özür dilerim.gerçekten üzgünüm.
ben burdakı bır cok kısıyı kardeşim gibi gördüm ama ecrin özellikle bize sıtede yazmak ıstemedıgını ve sıtede paylaşmak ıstemedıgını söyledi.doğal olarak onun konusu benım ıcın onun isteği önemlidir.daha onceden paylaştı yada paylaşmadı ben bunun hesabını yapamm ama demkki paylaşmak istememiş.bizede düşen orada bu konuşmyı ne olursa olsun dışarıya yansıtmamaktı.hala aynı şeyi savunuyorum.
ayrıca ben özelden konuşalım sitede konuşmayalım falanda demedim.ama napabilirimki özel konuşmak istedi.ayrıca sunu belirtiyim ben burayı gerçek hayatla aynı görerek hata yapmışım demektir diye düşünsem ayrı olduklarını neden ben buradakılere bı görüşme ayarlayıp görüşelim diye sürekli söyliyim.yada 1 sene neden burada zaman harcıyım.manyak falanmıyım ben burdakılerle yada kafa buluyorum degılmı?
ayrıca gülin senden bu kişi diye nerede bahsedilmiş bana bunu gösterirmisin lütfen.bu kişi diye bahsettiğim derya ve olayda isim genellıkle kullanmadığım için böyle.
hayata tartışmak için yazmadım ecrin haklı olabilir benim bozulduğum bana anlatmaması değil ki zaten.ben de anlatmaya bilirim yeri gelir sorun bu değil.sorun ben olanları öğrendim diye resmen olay çıkması ya herkes öğrendi,herkes öğrenmiycekti,özeldi,o maili hemen sil falan gibi laflar dendi sanki ben o maili bütün herkese yollıycakmışım gibi tuhaf bi muamele tuhaf bi telaş yapıldı.ecrin bana gelipte gülin sadece hayata ve derya bilsin istedim falan deseydi o zaman saygı duyardım o onun özelidir bunda haklı olabilir ama bana öyle bi muamele yaptınız ki ben bu sözlere kızdım yoksa banane kim kiminle ne konuşursa konuşsun.anladın mı niye kızdığımı sorun ecrinin özelini bana anlatmaması değil