arkadaşlar bi hafta oldu ayrılalı benim msjıma kızıp terketmişti annem o gün aramış konuşmuşlar anneme beni çok üzdü her bana kızdığında ayrılalım diyo diyomuş ben çok çocuksuymuşum olmuyomuş annemde demişki ozaman bittiysede arayın konuşarak bitirin telefonu açmamalar felan ara konuş şu şu nedenlerden dolayı bitti de demiş biteceksede demiş oda daha zamanı war arıycam ama şimdi deil daha zamanı var demiş ne demek sizce bu önceki ayrıldığımızdada 3 gün aramadık birbirimizi telefonla konuşurken tartışıp yüzüne kapatmıştım bi daha arama demiştim o dönüp aramıştı soğuk konuşmuştum aşkım demedim diye aşkım de nolur böle dawranma diye yalvardı nese hallettik ertesi gün de ben onu arıyorum hiçbişi yokken telefonuma cewap vermedi gece 2 ye kadar meğersem bana kızmış önceki gün aşkım demedim sen aramasaydın ben bitirmiştim dediğim için ve 3 gün boyunca onu aramadığım için sinirliymiş bana o yüzden açmamış telini bende lanet olsun bitti daha aramam seni merak etme diye baya ağır msj atmıştım o gün bugündür ne telefonumu açıyo nede arıyo işte arıycakmış beni ama zamanı varmış bu nedemek arkadaşlar daha zamanı warmış?? ben bitiriyomuşum her bişi olduğunda çok üzmüşüm çok kızdırmışım