evette ben naısıl sabredebilirim ki hazmedemiyorum bu kadar severken ayrı kalmaya konulurken ayrılalım ozaman dedim saçmalama ne diyosun sen ya deyip söylendı sımdı tel açık arasan acar canım der bişi olmamış gıbı mesela bu nasıl bişi anlamıyorum sanırım elımın altında kalsın açık kapım olsun dıyor ama tahammul edemıyorum kı ne fedakarlık yapıyor ınsan o yuzden canı bu kadar acıyor ya öyle şeyler derdı kendını dunyanın prensesı sanırsın ama sımdı yabancı aslında farkında uzdugunun kırdının haklı oluşumun haksızlık yapıp uzdugunun verdiği onca söze sıgmıyor yaptıkları ya oysa daha dört gun oncesında ara verelım demıştım söylenmıştı istememıştı ayrılmaya da bagrıdnı son konuşmamızda sımdı aramıyor nedense benden beklıyor sanırım insanın içi nasılda acıyor yapabılecegnden fazlasını yap bırde aldıgına bak okadar mesaj attım gecen söylesın sunu yapsan nolur neden böyle bılmemne ndn ılgılenmıyorsun dıye cvp yok bunca sey gercekten ayrılmayı ıstememkmıdır sessiz kalmak kısa bırkaç cumleyle gnul alabılcen yerde susmak