geçiyor kızlar... zamana bırakın... geçen sene bu zamanlarımı bu topikte atlattım...ilk müdavimlerdenim... aboneliklerimdeydi ama sildim aboneliklerimden... hatta şimdi görünce dayanamadım yazayım dedim...
2008 kasımda bitmişti ilişkim... 1 yılı geçti... artık yeni birine hazırım...
kolay olmadı ama artık hazırım... artık özlemiyorum ve artık kızmıyorum da ona...,sadece aptal diyebiliyorum güzel bir şeyi bitirdi... ama ben daha güzelini yaşayacağıma inanıyorum...
dilerim ki bu zor zamanları çabuk atlatırsınız... ve bu zamanlardan ders alırsınız... bu acıları boşa yaşamıyoruz ya olumunekankayizsmile
bunları duymak ne güzel.toparlandığınızı unuttuğunuzu duymak.
benimde tek temennim bir sene sonra yaşadığım bu kötü günleri gülerek hatırlayabilmek.
sizler gibi şeyler yazabilmek.
ben 2 gün önce yazın aldatıldığımı öğrendim
kahrolmam gerekiyordu normalde ama umursamadım.
ona inat diyorum ki iyi ki aşık olmuşum yaşamışım aşkımı doyasıya.
o hainlik yaptıysa banane ben çok güzel bişi yaşadım
o hain gibi terkettiyse banane ben sahip çıktım.
giden gitti ben yaşamaya bi yerden gene başladım.
söylediğin söz çok önemli.o ve onun gibiler hain gibi terketti.ama benim gibi
senin gibi bizim gibi olanlar sevdik.adam gibi onlardan da adam olarak çok sevdik.sahip çıktık.acıyıda baba gibi yaşaıp atlatcaz inş.
kızlar geçmiyo dıye düşünmeyın inanın geçiyor geçen sene bu zamanlardı ayrıldııgmız dönem görüştük ama o ve onun aılesı yüzünden bızı bır türlü toparlayamamıştık.şimdi mutluyum.29 aralık tarihinde bir ilişkiye başladım hayatımın en güzel ilişkisi çok mutluyum .inanılmaz huzurluyum yarın orada olacağını artık bılıyorum.inanılmaz bırsey yaşıyorum her geçen gün sevgımız daha güçlü hale geliyor eskıden ılıskımde yaşadıgım sorunlar aklıma geldikçe aptalmışım dıyorum ona hıc beddua etmedım ama dılerım Allahtan oda benım gıbı mutlu olur.Çünkü bana gerçekten sevmenin ne demek oldugunu ögrettı ve güzel bir ilişki yaşayabılmem için deneyım kazanmamı sağladı dıyorum.ama ınanın bıtıyor .Ne mutlu kı bana Allah benı ondan ayırmış cok acı çektim ağladım artık dayanamıyorum dıye kendımı öldürmeyi düşündüm sabahlara kadar içtim işyerınde hıçkırıklarla saçma sapan şeylere ağladım fakat artık bı o kadar içten gülüyorum inanın ölüm bile geçtikten sonra aşk acısı haydı haydı geçer.cok yogunum bu aralar buoyuzden giremiyorum üzmeyin kendınızı kızlar .Kendınıze zaman tanıyın sadece ınanın sevmenın acısı geçeceğini anlayacaksınız.
canım senin adına ne mutlu oldum bilemezsin.okudukça umutlandım.dedim bi gün bende aynı şeyleri yaşarmıyım.
bende çok düşündüm kendimi öldürmeyi dayanıcak kadar canım yandı çünkü.ama şükür allah inancım hep engel oldu.
hala çok kötüyüm.en acı günlerini yaşıyorum.
şuan acıyı yaşamsktan değilde bu kabus dolu günlerin bitmemesinden korkuyorum.
eski sevgilinle tamen görüşmeyi ne zaman kestin.kaç ay sonra yeni bir ilişkiye başladın.
özel değilse paylaşırsan sevinirim
kımlerı goruyorummmolumunekankayizsmilesızı gorunce bende yazmak ıstedım
bende burda yasadım tum acılarımı..bu arkadaslarımla
neler atlatık bız burda..klavyeler gozyaslarıyla ıslandı..yenı yıllar sevgıller gunlerı dogum gunlerı...
hepsını atlattık
kanadı yaramız hep beraber sardık..
ılk sayfalara bakın ordakı kımseyı sımdı burda goremzsınız
ınanın atlatılıyo unutukmuyo belkı ama alısılıyo
zaman lazım sadece
hersey ıcın zaman
ole gelıyokı ınsnaa baskaısnı hayatına sokamıcakmıssın gıbı baskasının elını tutamıcakmıssın gıbbı..
allah heresyın hayrlısını nasıp etsın hepımıze tum acılar gecsın mutluluklar gelsın
allah kımseyıde sevdıgındne ayırmasınopuyorumnanaktan
evet canım.atlattığın hallerdeyim şimdi.klavye gözyaşlarımdan ıslanıyor.
sizlere yazarken bile aklıma geldikçe hıçkırıklarımı tutamıyorum.
hiç bitmicek.hiç unutamıcam gibi geliyor.
inş sizler gibi atlatırız bizlerde.bizde inş umut verici sözlerle aranıza katılırız.:Saruboceq: