hoşbulduk canım... tüm yazılanları okumak zaman alıyor :1rolleyes:
acaba birimizde bir gelişme varmıdır diye tek tek bakmaktan kendimi alamıyorum...
dün benim için güzel bir gündü... liseden 2 arkadaşımla buluştuk... yatılı okul arkadaşıyız biz çok eğlendim... bekar kızlar toplandık yani gece 2ye kadar gerçekten güldüm ... sonra 2de eve geldim ve yatağa yattığımda tabii ki aklıma geldi ve bir posta ağladım...
bunları normal olarak kabul ediyorum ...
ama gün içinde nolur hiçbirimiz ağlamayalım... :teselli:
sizi öyle üzgün gördükçe benim de içim çok acıyor ... önce size sonra kendime ağlayasım geliyor... noluur birbirimizi toparlayalım artık...
hani başka arkadaşlarımızla daha az kouşuyoruz ya ... canımız yanmasın diye ...
burda da konuştuklarımızı birazcık değiştirelim bence...
yani elbette acımızı paylaşıyoruz ... herkes gülsün ; geyik topiğine çevirleim demiyorum...
diyemem zaten ...
ama en azından daha olumlu bakmaya çalışalım; daha ayakta durmaya çalışalım...
lütfen önce kendimiz sonra birbirimiz için yapalım ... kaydirigubbakcemile5
herbirimizin ilişkisi farklı ; ama acımız aynı... aynı şekilde iki göğsümüzün arası acıyor ; orda bir boşluk var ... ama nolur o boşluğu ; o acıyı büyütmeyelim... biz umudumuzu büyütelim ... :içelim:
öyle alkole ; ağlama nöbetlerine ; hüzünlü şarkılara ; geçmiş resimlere ; geçmiş anılara yenilmeyelim ...
benim de beklentim var biliyorsunuz... dönmek istediğinde güvenmem çok zor olacak elbet ; geldi mi hoşgeldin demeyeceğim ama çabaladığını görmek için ona elbette şans vereceğim... ama o gün gelecek mi bilmiyorum ... ve gelmezse... her geçen günün ; o gün olmadığını farketmek de acıtıyor canımı ... ama bu nereye kadar devam edecek... hepimizi için söylüyorum ... tabii durumu netleşmeyenlerimiz için birşey söyleyemeyeceğim... özellikle ; ebru.e ; jelibon ve blackgirl için ... unuttuğum varsa kızmasın ... yerimseniben
bugün de dünkü grup ; yeni evlenen bir arkadaşımıza gideceğiz... üstelik damat onun ; gelin ise benim yaın arkadaşımdı ve nikaha beraber gitmiştik... ayrıldığımıza en çok şaşıran da onlardı... çünkü ayrılıktan birkaç gün önce onun çok mutlu olduğunu söylediğini duymuş yeni damat ... ama neymiş ; demek ki her an herşey değişiyormuş...
ben bu detayı burda size bırakarak gideceğim ve orda sadece arkadaşlarımla vakit geçirerek mutlu olacağım... ben mutlu olmak İSTİYORUM ... BU BENİM HAYATIM VE MUTLULUK BENİM HAKKIM... ŞU ANDA GEREKEN ONSUZ MUTLU OLMAK ... ve ben bunu yapacağım ... siz de yapın nolurrr... tamam içten içe bekleyelim ; kalbimiz beklesin ama sakin sakin ... zamana bırakarak beklesin ... bize işkence ederek değil...
hadi hepiniz bir daha okuyun yazdıklarımı ; ve küçük de olsa bir adın atın... lütfeeeen :lepi: