[arkadaşlar bende ayrıldım. ve 1 aydır çok acı çekiyorum. Bu kadar acı çekeceğimi düşünmezdim. 1 aydır gülemedim. Ya çok kötü günler. hereşy çok güzeldi. onu çok seviyodrdum. ıssız adam filmindeki durumu yaaşdım yani. adam terkeeti. çapkınlıktan özgürlükten ödün vermemek adına. beni aldatmadı ama aladtacağı için ayrıldı. ben aradım kaç kere. yalvarmadım ama düşün dedim. yanlış ama yaptım. döner diye umudum var ama ben bu acıyı çektikten sonra ne anlamı var ki?
iyiki sizde burdasınız. [/B]
iyi ki sen de burdasın canım... emin ol kendini daha iyi hissedeceksin... en azından yalnız olmadığından eminsin çünkü...
1 ay henüz çok yeni... insan gülmek istemiyor... sonra yavaş yavaş gülmeye zorluyor... sonra ansızın içten bir gülümseme ya da kahkaha geliyor... şaşırıyor... sonra bir bakıyorsun artık gülmek sürekli gülmek istiyorsun... daha az ağlıyorsun ...
bu bir süreç ; acele etme... klasik ama gerçekten zamana ihtiyacımız var... burda 4 ay ; 5 aydır ayrılıüı yaşayanlarımız var ... benim 2,5 ay oldu mesela...ama gün geçtikçe daha da düzelecek herşey...
ben de ıssız adama gitmiştim... benim 2 yıllık ilişkim pat diye bitti ; seni çok sevemiyorum ; tutku ile bağlı değilim diye bitti... yani hemen hemen aynı durum... aldatmadı ama devam etseydik aldatabilirdi ; ya da bana başka birinden hoşlanıyorum bitirelim de diyebilirdi... ben de düşünme süresi verdim çünkü biz ağlayarak ; sarılarak ayrıldık... kararından emin değildi... ama kararından dönmedi ; 10 gün düşünüp... son kez kahve içip 2 saat konuştuk ve bitti...
ne aradım ; ne sordum birilerine... ne msnde konuştum ; ne mail attım...
çünkü benim çabamla olacak birşey değildi...
senin de elinden gelen birşey yok... en acıtan kısmı buydu benim için... ama en çok da içimi rahatlatan... benim kararım değildi ; herşey onun kararıydı... beni yitirmek onun verdiği karardı... o yitirdi ben değil... biliyorum şimdi böyle düşünemezsin ama 1 ay sonra yavaş yavaş başlayacaksın burdan bakmaya...
şimdi dönsün istiyorsun ; sonra bir ara dönmesin istemiyorum diyeceksin... sonra sessizce bekleyeceksin döner mi diye ... böyle günler ve acın geçecek...
burdayız biz tatlım ... :teselli: