Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

böcüğüm dediğini yaptım:delphin: msnde sildim ama engellemedim o beni görüyodur öff kızlar yaa bu iş böle mi kalcak şimdi, :tomato:

evet tatlım... böylelikle o istediği zaman bir tepki verecek ve sen onun adım attığını bileceksin... ama öyle hemen atlamak ; heyecan yapmak ; birden kendini kaptırmak yok...

o düşünsün şimdi... bu iş de böyle kalsın canım yaaa... bu haliyle bi hayrı yok zaten...
nolur sen bu adama bel bağlama yaaa... elbet güzel günler vardır ama bak yok artık... zaman kaybetme bunla artık ... sengözlerimebaksanab

evet tatlım... böylelikle o istediği zaman bir tepki verecek ve sen onun adım attığını bileceksin... ama öyle hemen atlamak ; heyecan yapmak ; birden kendini kaptırmak yok...

o düşünsün şimdi... bu iş de böyle kalsın canım yaaa... bu haliyle bi hayrı yok zaten...
nolur sen bu adama bel bağlama yaaa... elbet güzel günler vardır ama bak yok artık... zaman kaybetme bunla artık ... sengözlerimebaksanab

haklısın böcüğüm ama o bi adım atmazki hakaret ettim ben ona, ş..siz dedim,hem de defalarca, o benim kişiliğime falan herhangi bi hakaret etmedi,dengesizlik yaptı ve beni çok üzdü.o yüzden adım atmaz artık o :sm_confused:

ya sekerlerim ben bugün kendime güzel bi gün yapicaktim

ama karnim agriyor ben bi ezaneye gidimde agri kesici alim oda bitmis :(

insahllah benim veteriner hekimim :) dengesiz bisey yazmaz

benimde sinirim tepeme cikmaz

kendinize iyi bakin

prensesler

galiba benim korkum yine kötü bisey yazmasi yoksa hani o mail cok güzel ama yine dengesiz birsey yazar diye endiseleniyorum

jelibon bu adama sen sevgilim diye hitap edebiliyor musun şimdi ?
gün içinde çok özleyip de bunu ifade edebiliyormusun gönül rahatlığıyla?
o sana aşkım diyor mu ?

vs... vs...

eeee neyi kaybetmekten korkuyorsun canım benimmm ...
korkmaaa hem biz yanındayız... :1hug:

haklısın böcüğüm ama o bi adım atmazki hakaret ettim ben ona, ş..siz dedim,hem de defalarca, o benim kişiliğime falan herhangi bi hakaret etmedi,dengesizlik yaptı ve beni çok üzdü.o yüzden adım atmaz artık o :sm_confused:

atmasın o zaman tatlım... ona mecbur musun sen ... o seni istemiyorsa sen de isteme...
bak öğrenmedin mi hala kaçan kovalanıyor ... niye kovalamak derdindesin be prensesim...
boşver ; bırak ... hiç bence kafanı bile takma...

başka denizlere yelken aç ... ha bu arada gelirse düşünür ; tartar ; bakarsın duruma göre...
ama şimdi kafanda kendince senaryolar yazma ... yerimseniben

kizlar merhaba nasilsiniz??

bana inanmicaksiniz ama benim odum aradi...güya yil basimi kutladiii bende gec kaldin o dündü dedim...
sonrada barismak istedigini söyledi...avcunu yalarsin onca aciyi tekrar yasayamam ben dedim...
acim biraz olsun dinmis bi durumda yokluguna ve sensizlige alistim ben ara ara hüznüm agir bassada dedim...
ne olur affet diyo...ben sensiz yapamayacagimi anladim diyo...
bende 4 aydir bensizsin yapabiliyorsun,,,simdi ne olduda yapamicakmissin dedim...
neyse kendine iyi bak büyüyünce unutursun bu olanlari dedim...ve suratina kapattim telefonu...

sizce iyi yapmismiyim ??

ya sekerlerim ben bugün kendime güzel bi gün yapicaktim

ama karnim agriyor ben bi ezaneye gidimde agri kesici alim oda bitmis :(

insahllah benim veteriner hekimim :) dengesiz bisey yazmaz

benimde sinirim tepeme cikmaz

kendinize iyi bakin

prensesler

geçmiş olsun canım... dinlen hadi... :teselli:

sagol böcügüm

yani ne desem silam hem bitiriyorlar hemde geri dönüyorlar

hepsi dayaklik

gecmis olsun cnm sana..bende senin durumundayim kivraniyorum birazciik:ecrin_bebek:

ya cnm hemde nasil sabah sabah sinirlerimi ziplatti sanki hic bisey olmamis gibi bide askim diyo ya...bende salaktim kanicam ya hemen askim cicim cnm laflarina hemen affedicem zanetti...ama tutmadi plani düsüündügü gibi olmadi...eski s... yok artik onun karsisinda önceden olsaydi affederdim hemen ne kadarda aptalmisim...ama artik öyle degilim gözlerim acildi:oklava:

kizlar merhaba nasilsiniz??

bana inanmicaksiniz ama benim odum aradi...güya yil basimi kutladiii bende gec kaldin o dündü dedim...
sonrada barismak istedigini söyledi...avcunu yalarsin onca aciyi tekrar yasayamam ben dedim...
acim biraz olsun dinmis bi durumda yokluguna ve sensizlige alistim ben ara ara hüznüm agir bassada dedim...
ne olur affet diyo...ben sensiz yapamayacagimi anladim diyo...
bende 4 aydir bensizsin yapabiliyorsun,,,simdi ne olduda yapamicakmissin dedim...
neyse kendine iyi bak büyüyünce unutursun bu olanlari dedim...ve suratina kapattim telefonu...

sizce iyi yapmismiyim ??

valla iyi mi yaptın bilmiyorum ama ... bence yerinde olmuş tepkin ...
evet ya 4 ay geçmiş sen gel affet beni... oldu hemen ben de seni bekliyordum zaten...

gerçekten ne istiyorsun bilmiyorum ama sana aynı şeyleri yaşatmayacağından emin olmadan ; çektiğin acıları burnundan fitil fitil getirmeden yeşil ışık yakma derim canım...

benim ki de yavaş yavaş kıpırdanmaya başladı... ben böyle düşünüyorum... hala çok seviyorum ve ne yazık ki hala benim için doğru insanı kaybetmişim gibi hissediyorum... bundan emin değilim ; olamam da elbet ... ama dediğin gibi bunca yol almışken neden bile bile hadi gel canımı yine yak diyemeyiz tabii ki de...

düşün bakalım ; madem artık sen pembe çizgiyi de geçtin... artılarını ; eksilerini tart ve kararını ver canım... yerimseniben

kızlar tamemen içimden dökülen şeyleri yazmak istiyorum..............

Dilerim ki mutlu ol sevgilim,
Ben olmasam bile hayat gülsün sana.
Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda.

bu şarkının bu dizelerine bayılıyorum kızlarr

aynen canim bende bayiliyorum o sarkiya...
kac kere, kac defa üst üste dinlemisimdir o sarkiyi...

valla iyi mi yaptın bilmiyorum ama ... bence yerinde olmuş tepkin ...
evet ya 4 ay geçmiş sen gel affet beni... oldu hemen ben de seni bekliyordum zaten...

gerçekten ne istiyorsun bilmiyorum ama sana aynı şeyleri yaşatmayacağından emin olmadan ; çektiğin acıları burnundan fitil fitil getirmeden yeşil ışık yakma derim canım...

benim ki de yavaş yavaş kıpırdanmaya başladı... ben böyle düşünüyorum... hala çok seviyorum ve ne yazık ki hala benim için doğru insanı kaybetmişim gibi hissediyorum... bundan emin değilim ; olamam da elbet ... ama dediğin gibi bunca yol almışken neden bile bile hadi gel canımı yine yak diyemeyiz tabii ki de...

düşün bakalım ; madem artık sen pembe çizgiyi de geçtin... artılarını ; eksilerini tart ve kararını ver canım... yerimseniben

artik biliyorum cnm cözdüm ben onu huyunu suyunu herseyini biliyorum...simdi affetsem bir ay iyi gider sonrasinda yine eski haline döner ve bende cekemem artik onuhihoyyytkötükedihüso

kusura bakmayin bu arada cnlarim oturma odasina gtmistim gec yazdim

Ne güzeldi ellerin
Bambaşkaydı gözlerin
İyilik akardı sözlerinden
Bugün evlendin de gittin sen

Şimdi odanda başkası
Dilinde onun adı
Beklide kalbinde bir sızıyım ben
Bugün evlendin de gittin sen

Back
X