Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya jeliboncum ciddi kazmaymış o da.yuh yani.:mymeka:
neyse sinirlerine hakim ol.cvp yazma sakın boşver.cvp alamayınca kudurur.gör bak. a.s
sinir oldum bende.yani ERKEK diyorum.başka da bişey demiyorum.kötükedihüso

Töbe töbe yaa tam anlamıyla tomruk bunlar tomruk

006 okudum canım güzel yazmışsın

bakalım o dengesiz lale napcak bu yazıdan sonra

o değil de,sen ne düşünüyorsun bu adam için?

kıslaarrr ii akşamlar napıyonuz bacılar ya.a.s.ben tekrardan aranızdayım bugün itibariyle.sevgilimle yine ayrıldım.ama bu kez ciddi sanırım.beni çekemiyomuş.kaprislerime dayanamıyomuş.ben ona ilgisiz diyorum o bana anlayışsız.ben ona bak böle böle diyorum.o bana hayır böle böle diyo.deli oldum.en sonunda bitti yani.çekemicem artık dedi yaw:mymeka: Bana sürekli kaprisliyim diye kızıyodu zaten.ama ilgisizliğine karşılık ben de kapris yapıyorum.hatta dün ağladım birsürü.kardeşim geldi.ne oldu dedi.telde konuşurken bana 'sana dayanmam için allah ban a sabır versin' dedi çocuk ya. Kardeşim güldü tabi.komiğine gitti.ama artık o dereceydik yani.neymiş efendim bu aralar daha fazla ilgi gösteremezmiş.şimdilik elinden bu kadar geliyomuş.bu ara azcık canı sıkkın da.hasbam.:dilcikar: Ben de ayrıldım.sonra aradı.konuştuk.iyi dedi çekemicem zaten seni.halbuki ne zaman ayrılsam barışmak isterdi.kendine çeki düzen verirdi.terketmeye çok alışmışım da,beni çekemicekmiş de vs vs...:delphin::delphin: Bende de suç var ama kendine düzen verseydi napam. Ya hem üzgünüm hem sinirliyim. Ayy kızlar ya halbuki annesiyle konuşmuştu aileler arası yüzük takalım diye.bu ara sorunları var.onları halledince olcaktı.yani öle demiş annesi. Dertlendim yine.bu saatten sora arayıp özür dileyemem.öle yaparsam her şey eskisi gibi olcak.aman ya şaştım kaldım.halbuki ne hayallerim vardı onla benim.ne kadar güsel gidiyodu her şey.daha olayın şokundayım.ağlayamadım bile.asıl yarın dank edince ne yapıcam onu düşünüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hoşgeldin canım hoşgeldinnnnnnn
sende hoşgeldinnnnnn

. ayy kızlar ya halbuki annesiyle konuşmuştu aileler arası yüzük takalım diye.bu ara sorunları var.onları halledince olcaktı.yani öle demiş annesi. dertlendim yine.bu saatten sora arayıp özür dileyemem.öle yaparsam her şey eskisi gibi olcak.aman ya şaştım kaldım.halbuki ne hayallerim vardı onla benim.ne kadar güsel gidiyodu her şey.daha olayın şokundayım.ağlayamadım bile.asıl yarın dank edince ne yapıcam onu düşünüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok yazık şu hayallerini gerçeğe taşıyamadan burada alıyoruz soluğu acaba adı üzerinde gerçekten olmadan hayalmi kuruyoruz???
karşıdakini tanımadan..gözlerimiz kapalı mı evet diyoruz...
bu topiğe bi kurşun döktürmek gerek olmaz böle....benneyaptımki

Son düzenleme:
ya jeliboncum ciddi kazmaymış o da.yuh yani.:mymeka:
neyse sinirlerine hakim ol.cvp yazma sakın boşver.cvp alamayınca kudurur.gör bak. a.s
sinir oldum bende.yani ERKEK diyorum.başka da bişey demiyorum.kötükedihüso

e gene mi başa sarıcak canım??
yani şimdi cevap atma.
sonra bi kaç gün adam mail atsın.. sana soruyorum iyi misin falan diye.
sonra niye bitirdik falan yazsın.
o noktada jeli cevap versin sonra adam gene geri atsın adımı..
yani yanlış anlama zeynepcim tavrım sana değil:)
adama kızıyorum.

eöh kücükböcek bunu görünce çok şaşırıcak..
kız o kadar anlamlı şeyler yazmaya çalıştı. gayet yumuşak seviyeli falan.
adamın cevabına bak..

ama ama muhtemelen o şu an seni düşünüyor ya jelibonum (!) o yüzden böyle yazmıştır..
yani önemli olan bu yazdığın mail değil önemli olan doktora gittin mi o diyor..
öff bir ileri bi geri yani..
sinir oldum ha..

YA BÖYLE DEGILDI BU ADAM KIZLAR COK DÜSÜNCELIYDI
HIC ÖYLE MACO BIR ERKEK DEGILDI

BEN TANIYAMIYORUM :1no2:

monam üzüldüm ya gerçekten hayatının istikrarlı gitmesini isterdim ama yine sağlık olsun diyorum..allah sana sabır versin..herşey düzelecek birgün allahın izniyle..

e gene mi başa sarıcak canım??
yani şimdi cevap atma.
sonra bi kaç gün adam mail atsın.. sana soruyorum iyi misin falan diye.
sonra niye bitirdik falan yazsın.
o noktada jeli cevap versin sonra adam gene geri atsın adımı..
yani yanlış anlama zeynepcim tavrım sana değil:)
adama kızıyorum.

yok şeker niye yanlış anlayım.a.s.
ama ya ne biliyim.han i msj attığı sürece onu elinde sanacak.yani kaybetmedim diyecek.bu msja karşılık böyle cvp veren bi adam.:1closedeyes: hani atmazsa kız gidiyo eyvah der burnu sürter azcık diye düşündüm.:1rolleyes:

yok şeker niye yanlış anlayım.a.s.
ama ya ne biliyim.han i msj attığı sürece onu elinde sanacak.yani kaybetmedim diyecek.bu msja karşılık böyle cvp veren bi adam.:1closedeyes: hani atmazsa kız gidiyo eyvah der burnu sürter azcık diye düşündüm.:1rolleyes:

senin düşüncen doğru zaten..
ama biliyosun bundan once de bi kaç gün cevap atmadı jelibon.
attığı maile karşılık bu geldi.
e hep başa sarılıp tekrar ediliyo aynı sahne..
ne bilim ben de bi çözüm bulamadım ondan.

jelibonum hiçbirimiz tanıyamıyoruz..en çok söylenen söz bu topikte..
O BÖYLE BİRİ DEĞİLDİ...
dimi ...

resimler hayaller paramparça
seninde gözlerin uzaklara öylece dalmıyor mu hiç söyle??

Yok yok yürümek iyi fikir değilmiş.
Gözlerim yaşardı soğuktan, zaten potansiyel var o yaşlara :)
En iyisi oturayım burada...

Bu arada çok komik bir şey oldu... daha ben bitireli henüz 2 saat olmuşken ondan önceki sevgili müsveddesi aradı az önce 2 defa... dananın içine mi doğdu nedir anlamadım, dakika sektirmedi...açmadım tabii.

Yok yok yürümek iyi fikir değilmiş.
Gözlerim yaşardı soğuktan, zaten potansiyel var o yaşlara :)
En iyisi oturayım burada...

Bu arada çok komik bir şey oldu... daha ben bitireli henüz 2 saat olmuşken ondan önceki sevgili müsveddesi aradı az önce 2 defa... dananın içine mi doğdu nedir anlamadım, dakika sektirmedi...açmadım tabii.

ben dünyayı yürüyüp gelsem şöle çevreden anca kendimi bulurum hihoyyyt
bide monapisa bu eskiler hep hissediyo. tam ayrılıyosun iki güne aramaya başlıyorlar..

Back
X