Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bu yazıya göre bile bile lades demiş oluyoruz o zaman delikafadulden

Biraz öyle.

Hepimiz nasıl da bizim için yazılmış dedik di mi bunu okuyunca... beni anlatıyor, işte ben dedik...

Demek ki aşkın yolu bir... demek ki aşk nasıl bu kadar herkesi aynı acıtıyorsa, hepimiz de herkes gibi unutmayı, aşmayı da başarabileceğiz...

İşte o da aşkın dili geçmiş hali olacak...

valla hayretler içersinde okudum sayfaları...

jelibonum yaaa ne desem bilemedim... o kadar süslü cümle yazmıştım... onu geç sen adam yerine koydun da uğraştın kendini anlattın... ya ne bileyim ben olsam ya hiç cevap yazmazdım... ya da sadece "yazık..." yazardım...

çünkü gerçekten yazık ... ama şimdi çok daha kolay gideceksin yoluna canım... çünkü sendeki sevgisini iyice çıkmaza soktu beyefendi... valla diyecek başka da birşey yok... sadece ayağa kalk ve bak kimmiş bu adam... onu gördük hep beraber... değer mi artık onun için ağlamana ; üzülmene ; vakit kaybetmene... aptal ya aptal... diyorsun ki madem o kadar merak ettin ara... adam dönüyor yine maille doktora gittin mi... evet gittim nolacak ... aptal gerçekten...

prensesim için rahatsa iyi olmuş diyeceğim... ama bence bekleme... çok üzerine gittin gibi sanki... bence bize dediğin gibi attın maili ; durumu anlattın ; özrünü de diledin... bu olay burda kapanmalı senin için... eğer sen peşinden koşmaya devam edersen yine üzüleceksin canım ...

zynpkr canım ya ... hayırlısı olsun... uğraşma artık... bir adam ilgisizse inan değişmiyor sen ne kadar kapris yapsan ; kendini anlatsan ; üzüldüğünü söylesen vs... bak en sonunda seni suçlu yapmış adam... ayy ne negatif oldum ben bugün...

monacımmmm yaaa ... ne desem ki sana... mutlaka çok iyi tarttın ve kararını verdin... bundan sonra hep mutlu ol inşallah canım... şu ayrılık acısını da atlattın mı bak ne güzel günler gelecek... ilk aşamadasın ya istemem kimseyi diyorsun ... zamanı gelince yine tadacaksın o mutluluğu ben eminim... senin gibi hatunu kim istemez ki... gerçi bu erkek milleti aptal ; onu atladım ben :))

başka gelişme yok sanırsam ... unuttuğum varsa hatırlatsın kendini ...

o evlensede sana en buyuk ihaneti yapsada insan özler.....
ben özlemedim diyen insan zaten yalan söyler

çünkü hepimiz o mutlu olduğumuz anlarda yanımızda olan adamı... yani o anlatılmaz mutluluğu özlüyoruz... elbet yerine yenisini koyabiliriz... başkalarıyla da o mutluluğu bulabiliriz... ama şimdi çoğumuz bunu istemiyoruz... henüz istemiyoruz ama yerimseniben

yapmayın kızlar...ben modumu değişmiştim..vefasız olacaktım halen moddayım..
uğraşacak şeyleriniz olursa hayatta aklınız agelmiyor bu hödükler..
ta ki......ta ki.....sizin müziğinizi duyuncaya kadar.. o an atıyor şarteller gözlerden sicim gibi akıyor yaşlar.............
ben pazartesi üniversite çamlığında içiyorum gölün muhteşem güzelliğine karşı...kederlenecem azcık yanımada alacam mp3 ü..şarkılarımızı....bir kız arkadaşla çekecez kafaları...(hayatta içmem..)
gelen var mı???

keşke hepimiz şimdi aynı dairede olsak...hihoyyythihoyyyt
benim lalede ankaraya gelecekti bu ay...%90 ihtimalle 4 ay ankarada kalacaktı ordu evinde kura geliyordu....belki yolda karşılaşıcaksınız ama bilemiceksiniz o beni mahvetmişti...bilseniz ne yapardınız...doru deyin.

ta ki......ta ki.....sizin müziğinizi duyuncaya kadar.. o an atıyor şarteller gözlerden sicim gibi akıyor yaşlar.............
ben pazartesi üniversite çamlığında içiyorum gölün muhteşem güzelliğine karşı...kederlenecem azcık yanımada alacam mp3 ü..şarkılarımızı....bir kız arkadaşla çekecez kafaları...(hayatta içmem..)
gelen var mı???

ben cok gelmek isterdim ama cok uzagim sizlere:(
ben yil basinda hakkimi doldurdum zil zurna sarhos oldum bide ablamlar ertesi gün bana palyaco diolar:roflol::oklava:

Amaaan böcük... boşveeer.
Ben zaten olmayacak duaya amin demeye çalışıyordum.
Elbette biri/birileri girecek hayatıma zamanı gelince.
Varsa görecek günümüz daha görürüz.
Varsa çekecek çilemiz çekeriz.
Şu anda o kadar nötrüm ki.
Üzülemiyorum bile.
Hiçbir şey hissettmiyorum hatta.
Duygularım yerinde değil gibi.
Demek ki çok hazırlamışım kendimi buna.
Yarın öbür gün ne getirir bilemem ama...
Ben bu acıya yenilecek bir kadın değilim.
Yenilmeyeceğim de.
Allah büyük... biraz canım yanacak ama.. yatçaz kalkcaz yatçaz kalkcaz.. bitecek.
Ama öyle ama böyle...
....

hep hayalim ankarada yaşamak allah birgün nasip eder inşallah ankarada yaşamayı....
almanyadakiler bende geliom almanyaya inşallah ama tatile..:)))belkim karşılaşırız sizle...
geçiyor da ben 2 haftada 4 kilo verdim öyle geçti saılır..üstelik 45 kiloyum şu an..

gelen var mı???

sen de yapma tatlım ya... kederlenmeye ne gerek var...
sen neşelenmeye git bi yerlere ... yerimseniben

keşke hepimiz şimdi aynı dairede olsak...hihoyyythihoyyyt
benim lalede ankaraya gelecekti bu ay...%90 ihtimalle 4 ay ankarada kalacaktı ordu evinde kura geliyordu....belki yolda karşılaşıcaksınız ama bilemiceksiniz o beni mahvetmişti...bilseniz ne yapardınız...doru deyin.

Diyelim ki ben de o ara ankaradayım...
senin laleyi gördüm...
bir punduna getirir bir güzel benzetirim

şimdi açın bir ahMet kayadan kum gibi...yakın bi cigara...kapatın lambaları açın perdeleri....alın elinize içkinizi..seyredin karın güzelliğini akıtın yaşlarınızı dilerken şu şarkıyı.............
Acımasız olma şimdi bu kadar,
Dün gibi dün gibi çekip gitme.
Bırakta sarılayım ayaklarına
Kum gibi kum gibi ezip geçme.

Back
X