slm kızlar nolursunuz okuyun ve bana da yardımcı olun

herşey cok guzel giderken sevgilim son 2-3 haftadır soguk davranmaya basladı arıyodu bulusunca sorun falan yoktu ama telde konusurken soguk konusuyodu yani asktan meşkten baksetmıyodu sora bigun ıcındekileri tart düşün dedim dusuncek bişe yok aşıgım dedı ama ertesı gun yıne soguk konusunca sen uzunca bi süre dusun aşıksan bana sadece bi msj at dedım kapadım teli sora cvp gelmedi dayanamadım ertesı gun msj attım ararmısın dıye,bi saat sora ararım dedi sora hala dusunuyosun demekki duygularından emin diilsin dedim cvp gelmedi,soraa arama ben anlıcamı anladım dedim ,15 dk sora verdigin degerı sana veremıyorum en mantıklısı bitirmek dıye msj geldi biz bikez bile kavga etmedık bılıyomusunuz kızlar şok oldum şok buraya kısaca yazıyorum olayları 2 hafta sora dogum gunu hedıyeleri herşeyi hazırdı ,telde karşılıklı cok agladık,şoktaydım ınanamadım ,arklarıma telefon edip benden ıcın cok kötu duurumda yanında olun falan demiş,sora yüzyüze gelmek ıstedım aynı gun buluştuk,(bu arada bitirme sebebi ıcındeki aşk azalmış 2 haftada,bunalmış kafasında dolu sorun varmılş sırf benle ilgili diil genel olarakta)buluştuk,yanına oturdum parkta,titriyo konuşamıodu,sora sarılabilir miyim bikez dedim bu arada aglamıyodum,bi anda onunda hamlesiyle sarıldık,sora affedebilcek misin guvenebilcek misin senı sevdigimi anladım dedi,şaşırdım guvenmem zor dedım ama cok sevıyorum kızlar yaa sora sen ıyıce dusun dedım 2-3 saat konustuk yanındayım bırakamam dedi sizce kızlar bana uzuldugu ıcınmı yanımda kalmayı seçti yoksa kafası mı karıştı yani gercekten sevıyormu nolur fikir verın bana nolurr cok zor durumdayım,kafam karıştı diyip duruyor,sorunlarım var dıyor,sevıyorum dıyor anlayamadım kızlar bi türlü