yok sekerim en aptal lale benimki
bi tepki bekliyorum nedense ben yineklava:
ayy seninkisi en lafı işine gelen yerden anlayanı ; en korkağı...
bekleme tatlım... bekleme ki hayatın sürprizlerle dolu olduğunu hissedebilesin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok sekerim en aptal lale benimki
bi tepki bekliyorum nedense ben yineklava:
valla nılım86 böcük dogru söyluyor.............
bak bız hepimiz aynı hatayı yaptık......................
çok sevdık ınandık guvendık........
ama kızlar bundan sonrakıler yandılarrrrrrrrrrr o başka......
sürüm sürüm sürünecek hoşşıkler.......
agzımız yandı çünkü
ayy seninkisi en lafı işine gelen yerden anlayanı ; en korkağı...
bekleme tatlım... bekleme ki hayatın sürprizlerle dolu olduğunu hissedebilesin...
2-3 haftadır kafası karışıkmış ben uzulmeyım dıye bişe dememiş böle olunca bende şimdide o yuzdenmı geri döndu dıye dusunuyorum,bunu dedım onada eger uzulmeyım diye dönduysen yıne gıdersın ve daha cok uzulurum dedim hayır sevıyorum dıyo,ama ilk basta uzulmeyım dıye bişe belli etmemesi aklımda soru işaretı bıraktı bide ayrıldıktan sora bulusunca sarılışı koklayışı cok farklıydı yani aşık olmayan biri nasıl kokumu ıcıne cekebilirki anlamıyorum ama baska sorunları oldugunu bılıyorum ona her konuda destek olcamı söledım zaten ayrılma sebebı olarak sevgine layık diilim lafını kullandı dun cok aradı benı açmadım ilk başta ,bugunde msjlaştık falan aklımdasın meleğim dıyo bana dusuncek işte bi hafta
firtinam valla bende bu aralar hep böyle ayrilik haberleri aliyorum...
kkda olsun kendi arkadaslarimda olsun...
valla bende bir yil sonrasini merak ediyorum...
bide hepimiz ayni dönem evlenip hamile kalliyormusuz....
evlenenlerin kulubu, hamisler kulubu.....
böyle devam eder gidermis...
yaaa kokladıysa bu iş tamamdır canım... senin için rahat olsun... sadece kaçmayı sakın ama sakın ihmal etme...
ahh ahh ... vallahi şüpheleniyorum 2.bir ben mi var diye...
benim ki de eve bırakırken nasıl koklardı beni... sonra da derdi ki keşke hep böyle kalsak... bence de fena olmazdı yani öle kalsak... benneyaptımki kaydirigubbakcemile3
firtinam ne güzel benzetme yaptin kiz....
valla tebrik ediyorum tuttum ben bunu...
jeliboncum atmadın dimi cevap sen?
o da atmadı sanırım..
yaaa kokladıysa bu iş tamamdır canım... senin için rahat olsun... sadece kaçmayı sakın ama sakın ihmal etme...
ahh ahh ... vallahi şüpheleniyorum 2.bir ben mi var diye...
benim ki de eve bırakırken nasıl koklardı beni... sonra da derdi ki keşke hep böyle kalsak... bence de fena olmazdı yani öle kalsak... benneyaptımki kaydirigubbakcemile3
valla nılım86 böcük dogru söyluyor.............
bak bız hepimiz aynı hatayı yaptık......................
çok sevdık ınandık guvendık........
ama kızlar bundan sonrakıler yandılarrrrrrrrrrr o başka......
sürüm sürüm sürünecek hoşşıkler.......
agzımız yandı çünkü
yaa üzmek istemezdimm benn![]()