hani filmlerde olur ya erkek hayatımın kadını der onun ıcın değişir baska biri olur jestler yapar eski kız arklarına yapmadıgı seyleri acaba benım sevgilimin hayatının kadını ben diil miyim yani nasıl anlatıyım acaba bana aşık diilmi de benden ayrılmak ıstedı sora geri barıştı yani bu dengesizligi sadece banamı yaptı yani gunun birinde baska bi kız cıksa onada aynı dengesızlıgı yapar mıydı sormak ıstedıgım acaba yaptıgı sey bendenmı kaynaklanıyo yoksa ondan mı yani iş bendemi bitiyor yoksa ondamı onu yola getırmesı gereken aşkıyla değiştirmesi gereken benmi olmalıydım yani gunun birinde benden ayrılırda baska birini sevip kulu kölesi olurmu acaba yoksa bu dengesizligi sürermi sanırım hep aynı seylerı yazdım kusuruma bakmayın aslında genel olarakta soruyorum erkekleri değiştiren aşkmı yoksa onlar hep aynımı
canım sana şunu söyleyeyım ınsanoglu degışmek zorunda.....
kimsenin karakterı oturmamıştır...
düşünsene ben 26 yaşındayım ama ben bıle herhangı bır olayda nasıl tepkı verecegımı kestıremem...
o yuzden erkegıde kadınıda aynıdır..
gerçekler olan dogrulardır..kurallardır..
herkes iyi nedir kötü nedir bılır...
bazen gun içinde ben kendım çok degışıklık gösterırım...
ama zararımda karımda kendımedır..
bunu etrafa çalışanlarıma yansıtmam....
yada ailemede yansıtmam...
bunu kaktusede yansıtmadım...
dogru olan budur ...
olması gerekende budur....
ha şunu söyleyeyım benım kaktus bana kadınım derdı hayatımın kadınısın derdiiiiiii
ama gel gorkı neyse yaramı deşmeyeyımmmmmmmm
belkı kulu kölesi olur belkıde olmaz...
belkı onu mutlu sanırsın ama hiç degıldır yada pişmandır yada senı ozluyordur...
bu bılınmez......
erkekler odundur canım..hatta kalastır........
o yuzden onalrı anlamaya çalışma.........
çözemessin