Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bana iki haftada içindeki duyguların azaldıgını söleyincee kaçmaktan korkar oldum ya kovalamazsa diyee ama kovalamazsada sevmedigini erkenden anlamış olurum diilmi offf offf:çok üzgünüm:

canım
ıkı haftada bunu dıyen bı ınsanı nıye kovalıcan solesene
ne gerek var
gom ıcıne sevgını bakma gerıye
bak sen sazetn bıse yaopmasan o azıcıkta bısey varsa ıcınde gelır zaten gemesedee yol ver gtsın

yine basa sariyorum galibaa... :çok üzgünüm:

jelı sakın bıse yapma bak
tamamı bıse yapmak yoookkkk

BILMIYORUM ICIMDEKI SEN DÜN AKSAMDAN BERI YINE BIRAKTIM KENDIMI YAA :(

ya hic bisey yazmazmi insan gönderdigim maili her gün belki bes kere okuyorumm

ya hic bi tepki vermezmi bi insannn insan diyorumm

ama hayvan galiba yaaaa ne diiym artikkkk

diyorum ya iste yazacak tek bir kelime bile bulamiyordur...
yok cünkü öyle bir kapasite onda...
ancak doktora gittinmi, doktor gittinmi...
e be akilli cok meraktaysa ara bir sor demi...
hic iste bu kadar angut bunlar...

saolasın lalenin mucidi iyiyimde şu jeliye bi çözüm bulamıyorum;
sen nasılsın egedenizi ?

egedenizi hosgeldin bebekim....
gördügün gibi yine dertler dökülüyor iste..
sen nasilsin canim?

anam kadro kac kısı kızlar burda
hergun cogalıyo ya ne kadar sevgılısınden ayrılan var
moral oluyo valla burası ama
hergun bole artmasın ya
allahın belası erkekler
herhalde surda hepımıı bu erkeker terk ettıı dımı
hıc arnızda sevdıgını terkden varmı

hosgeldin egedenizim

nefret ediyorumm bizim gibi kizlari biraktilar ama yaranmiyor iste böylesine sevmek

bundan sonra süründürmek varrrrr

saolasın lalenin mucidi iyiyimde şu jeliye bi çözüm bulamıyorum;
sen nasılsın egedenizi ?

egedenizi hosgeldin bebekim....
gördügün gibi yine dertler dökülüyor iste..
sen nasilsin canim?

hosgeldin egedenizim

nefret ediyorumm bizim gibi kizlari biraktilar ama yaranmiyor iste böylesine sevmek

bundan sonra süründürmek varrrrr

Hoşbulduk kızlar

iyiyim sağolun

ya jelininki klinik vaka...incelenmesi gerek

canım
ne gerek var
bak sen sazetn bıse yaopmasan o azıcıkta bısey varsa ıcınde gelır zaten gemesedee yol ver gtsın

yok yok artık ben kovalamıcamm zaten zamanında yaptım artık o yapsın eger yapmıyosada sevmıyodur zaten anlayamıyorum cokmu şansızım dıyorum nıye benı kimse sevmıyo diyorum cokmu cirkinim yanı sevilmicek ne yanım var dıyorumda askı aazalıyo hayır kendıme guvenımı tamamen kaybetmiş durumdayım artık bana kimsede bakmaz dıyorum resmen yaa durumum vahim yanibenneyaptımki

canım
ne gerek var

yok yok artık ben kovalamıcamm zaten zamanında yaptım artık o yapsın eger yapmıyosada sevmıyodur zaten anlayamıyorum cokmu şansızım dıyorum nıye benı kimse sevmıyo diyorum cokmu cirkinim yanı sevilmicek ne yanım var dıyorumda askı aazalıyo hayır kendıme guvenımı tamamen kaybetmiş durumdayım artık bana kimsede bakmaz dıyorum resmen yaa durumum vahim yanibenneyaptımki

evet yapmıyosa bosver kendını uzme
bıkere kendınle ılgılı dusuncelerını degıstr ve kendını onemse ve kendıne guven
kım bılır senın esas askın nerde mutlaka bıyerde senı beklıyodur
blekı sen farkında degılsındır

canım
ne gerek var

aslına bakarsan aşkları böyle kaçan kovalanır ,veya benzeri oyunlarla ayakta tutmaya çalışmak pek sağlıklı yöntem değil sanki
kendimden paybiçersem böyle olmaktansa sahici gerçekten her aklımdn geçeni anlatabileceğim bi ilişki ve partneri tercih ederim ben

aslına bakarsan aşkları böyle kaçan kovalanır ,veya benzeri oyunlarla ayakta tutmaya çalışmak pek sağlıklı yöntem değil sanki
kendimden paybiçersem böyle olmaktansa sahici gerçekten her aklımdn geçeni anlatabileceğim bi ilişki ve partneri tercih ederim ben

ahhh be mintciiim bak ben öğrendim bunu... aman sakın öyle düşünme... ben de öyle derdim de acı tecrübe işte... dedi ki safmısın sen böcük ; aç gözünü kaçmazsan kovalanmak ne kelime ahanda böle ortalıkta kalakalırsın...

ayrılık sahnemizde de şu replik vardı...

"ben senin peşinden hiç koşmadım... "
" kaçan kovalanır yani öyle mi ; süründürmem mi gerekiyordu seni?"
" evet sanırım öyle .. "

bu kadar dürüsttü benim sevgilim sen düşün yani... senağlama

bıraz kovalanmak lazım aslında
dun aksam fırtına bı benzetme yapmıs kosturcaksın arada terınıs ılıp su verıp yıne kosucaksın demıs
cok dogru dogru ınsan ve dogru zamanda yapılması dogru

işte aynen benim düşündüğüm şey

ay şöyle mi yapsam ay böyle mi yapsam ay kaçayım kovalasın tarzı bir ilişki bana göre değil

ben rahat olmalıyım,rahatlıkla konuşabilmeliyim,içim rahat olmalı,bu tür bir ilişki bana aşkı,tutkuyu verdiği kadar huzuru da vermeli

öyle böcük ama sartsız koşulsuz severken bile oyun oynamak mı lazım yani ;
sahici olmamak lazım ,çok sevmemek lazım herhalde
ünlü bi kk filozofu şöle der kulakları çınlasınnnn;
fütursuzca sevmeyecen kimseyi
mona pisa
:))
bu konulara kafa yormak istemiyorum sanki ben
olgunlaşıyorum galiba bu ilşki ile ben bikaçgündür bunu gözlemliyorum kendimde

Back
X