Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

telefonumu kapadım beklıyorum ayy inşallah ararda ulaşamazz merak etsin azcıkk sırnaşık şey

aynen bende tırstım cevap yazmaya güldüreyim dediydim
ulen zaten tırsıkım bişey yazarkene on kere düşünecem artıkın

mona ya bn hıc yakıstırmıyorum bole seyerı
o hep destektıya nebılıyım sankı onu bole hıc dusunemıyodum

Canımın içi bi tanem... biliyorum yakıştıramadığını.
Çünkü ben hep akıl veren, moral veren, destek olanım biliyorum.
Hayatım boyunca bu böyle oldu biliyorum.

Ama zaman zaman güçlüyü oynamak da çok zor.
Bazen fire veriyorsun işte.
Kızıyorum da kendime, herkesin benden beklentisi oluyor, sen bize örneksin diyorlar.
Boşanmamada, ayrılıklarımda, o acı sürecini geçirirken... hep olması gereken gibi davranıyorum.
Biliyorum insan güvendiği birilerinin de isyan ettiğini görünce iyice umutsuzluğa düşebiliyor.

Ama hayat böyle bir şey işte.
Ara ara o çok güçlü gördüklerimiz de böyle isyan edebiliyor.

Yine yapmazdım ben ama sizler farklısınız.
Bizler birbirimizi yüreğimizle tanıdık.
Beni anlayacağınızı biliyorum.
Sizin samimiyetinize güvenerek bu kadar koyverdiğimi görebiliyorsunuz burada inanın bana.
Hayatımda benim bu zayıflıklarıma şahit olmuş insan sayısı bir elin parmağını geçmez emin ol.

Sakın sanmayın ki şu anda iki gözüm iki çeşme... yok öyle bir şey.
Bilakis kızımla sohbet ediyorum, gayet normal duruyorum dışardan bakınca..
Sizin şu anda şahit olduğunuz şey içimin dışa vurması... o kadar.

ya aramazsa napıcam kızlar kudururum ben kesin tutamayıp kendımı arar sölerim bişelerr nasıl tutcam kendimiiiiiii

öldürmeyen aci bizi güclendirecek insahllah

biz onlardan daha erkegiz daha yürekliyiz daha adamiz.... daha delikanliyiz ....

EZDIRMEM SANA KENDINI....

kizlar benim vardiyam bitti...
pcyi kardesime devretmek zorundayim...
bakalim aksam üstü gelicem yine ugrarim...
birbirinize iyi bakin....

ya aramazsa napıcam kızlar kudururum ben kesin tutamayıp kendımı arar sölerim bişelerr nasıl tutcam kendimiiiiiii

aramazsa aramasın ne kudurcaksın benim kudurmuşluğum vardır ordan biliyorum işe yaramadığını
oluruna bırak aman deymez üzme kendini okulunu kursunu falanda erteleme onun için
kendi hayatın olursa onuda bu kadar takmazsın uğraşın olur vs

Canımın içi bi tanem... biliyorum yakıştıramadığını.
Çünkü ben hep akıl veren, moral veren, destek olanım biliyorum.
Hayatım boyunca bu böyle oldu biliyorum.

Ama zaman zaman güçlüyü oynamak da çok zor.
Bazen fire veriyorsun işte.
Kızıyorum da kendime, herkesin benden beklentisi oluyor, sen bize örneksin diyorlar.
Boşanmamada, ayrılıklarımda, o acı sürecini geçirirken... hep olması gereken gibi davranıyorum.
Biliyorum insan güvendiği birilerinin de isyan ettiğini görünce iyice umutsuzluğa düşebiliyor.

Ama hayat böyle bir şey işte.
Ara ara o çok güçlü gördüklerimiz de böyle isyan edebiliyor.

Yine yapmazdım ben ama sizler farklısınız.
Bizler birbirimizi yüreğimizle tanıdık.
Beni anlayacağınızı biliyorum.
Sizin samimiyetinize güvenerek bu kadar koyverdiğimi görebiliyorsunuz burada inanın bana.
Hayatımda benim bu zayıflıklarıma şahit olmuş insan sayısı bir elin parmağını geçmez emin ol.

Sakın sanmayın ki şu anda iki gözüm iki çeşme... yok öyle bir şey.
Bilakis kızımla sohbet ediyorum, gayet normal duruyorum dışardan bakınca..
Sizin şu anda şahit olduğunuz şey içimin dışa vurması... o kadar.

canım benimmm ... sen de az çok beni tanıdın... sen kadar olmasa da ben de güçlü dururum genelde... ama evet o güçsüzlüğün tavan yaptığı zamanlarda daha da zordur durum... ağlamak istersin omuz ararken bi bakmışsın başkası omzunda ağlıyor...

düşeyim dersin hooop girerler koluna nereye düşüyosun sen kalk sana göre değil diye...
kimse sormaz sana canın yanıyor mu diye ; çünkü yanamaz senin canın...

ben çok iyi anlıyorum seni...
nolur kimse beni yanlış anlamasın... demek istediğim genelde güçlü olmak zorunda kalmak kadar yorucu birşey yok... aslında hepimiz anlıyoruz... :teselli:

hani hepimiz seni öyle üzülürken görmekten üzgünüz çünkü elimizden de bişi gelmiyor... ebrumun dediği gibi ve senin de deiğin gibi biliyorsun çünkü herşeyi... ama işte ne yapsak acaba da monacımın yüzü bir an bile olsa gülse diye bir iki kelime karalıyoruz...

seviyoruz seni aplacımmm ... :1hug:

aynen bende tırstım cevap yazmaya güldüreyim dediydim
ulen zaten tırsıkım bişey yazarkene on kere düşünecem artıkın

Ya korkmayın kızlar yaa.. mint, böcük.. valla dövmem :)
Sadece sizler de biliyorsunuz ki şu aşamada hiçbir şey teselli edemez...
Bunu yaşamam lazım.
Yaşayarak tüketmem lazım.
Kendinizi yormayın diye diyorum... ben biliyorum başıma gelecekleri.
Olacakları.
Adım adım, aşama aşama... belledim artık, ezberimde hepsi.
O yüzden şu anda her şeyin bana vız gelip tırıs gideceğini de biliyorum.
Ya siz beni şu anda sesli düşünüyor gibi düşünün olur mu?
Yorum bile yapmanıza gerek yok...

olmaz aramıcaksın öle sinirle filan... bunu bir süre yaşam felsefen haline getireceksin başka yolu yok cicim... yok yapamam diyorsan oku 950 sayfayı benim yaşadıklarımı gör... çünkü sen de aynılarını yaşarsın allah korusun sengözlerimebaksanab

Tarihin en eski kuralı kaçan kovalanır

Biz kadınlarla erkekler arasında ciddi bir fark olduğunu iyice anladım. Çok yakın bir erkek arkadaşım, bir senedir beraber olduğu kız arkadaşından ayrıldı. Ayrılıkları (biz kadınlar) nedense kolay kabul edemiyoruz. Karşımızdaki "Bitti, sana karşı bir şey hissetmiyorum" dediği zaman ardı ardına birçok neden geçer kafamızdan. "Yok yok! 'Bir şey hissetmiyorum' dedi ama aslında hissediyor ama şu şu nedenlerden böyle diyor. İşin aslı bu" deyip durmadan kendimizi kandırırız. Bu bizim sadece iyileşme sürecimizi uzatır aslında. Adamlar nettir, "Bitti" diyorsa hakikaten bitmiştir. İşte arkadaşım da kıza bunu anlatmış. İlk önce kız ikna oldu gibi gözükse de aradan bir iki gün geçtikten sonra bizimkini aramış. İşte "Öyleydi böyleydi... Ben seni şöyle sevdim, böyle düşündüm" diye anlatıp duruyormuş. Bizim oğlan da "Sana bir şey söyleyeyim mi? Kendimden utandım. O bunları anlatırken aklımdaki tek şey, yemeğimin soğuyor olmasıydı" diyor.

HEYECAN LAZIM
Kızlar kulübü üyeleri olarak sık sık bir araya geliyoruz. Geçenlerde yine bir araya gelmiş şarap/ pizza partisi yapıp konuşuyorduk ki beni çileden çıkarttılar. İşte erkekler şöyleymiş, böyle vurdumduymazlarmış, egoistlermiş falan filan. "Çocuklar iyi ki böyleler. Düşünsenize sizler kadar bilmiş, her haltı kendi lehine çevirmek için binlerce kurnazlık yapıyor, binlerce beyaz yalanı ardı ardına sıralıyor olsalardı ne zor olurdu hayat değil mi?" dedim. Ayrıca "Madem böyleler bırakın iplerini... Neden bu kadar peşlerindesiniz adım adım?" dedim. "Ama canım sen farklısın" dediklerinde, "Tabii ki benim de kadınsı hormonlarım Allah'a şükür tıkır tıkır çalışıyor. Tabii ki sevgimin arkasından gidiyorum ama adamı binlerce kusuruyla kabul etmiş durumdayım. Sizin gibi her dakika sızlanmıyorum" dedim. Ayrıca düşünsenize banka memuru gibi her sabah işe gidip sabah işten çıktığı gibi eve gelen, her dediğinize "Tabii canım, sen nasıl istersen" diye cevap veren, hiç kavga çıkarmayan, her aradığınızda elinizin altında olan, hiçbir kadının beğenmediği, hiç tembellik etmeyen, hep olgun davranan bir adam ister miydiniz hayatınızda? Böyle bir adamdan hiç sıkılmaz mıydınız? Çok yakın bir arkadaşım Emir Yargıcı'ya böyle bir erkekten dert yanıyordum. Bana "Kızım sen Mercedes'ten Fiat performansı bekliyorsun. Olmaz, motor güçlü! Karda gider iz belli etmez. Ondan memur arabası olmaz, Mercedes istiyorsan masraflı olduğunu baştan kabul edeceksin" dedi. Tabii ya, etliye sütlüye bulaşmayan sessiz bir adamla, hayat ne sıkıcı olurdu düşünsenize. Hiç kötülüğü olmayan bir iyilik, sıkıcı olabilir bence. Tabii bunlardan şu sonuç çıkmasın; kötü davranan sürekli sizi aldatan, tartışan bir adamdan söz etmiyorum ben. "Biraz rekabet olmalı, zemin biraz kaygan olmalı" diyorum. Yani "İlişkideki heyecanı korumak için adamı kaybetmekten korkacaksın. O yüzden de ilişkiye itina edeceksin" diyorum. İtina edeceksin de bu bizde yanlış anlaşılıp canına yapışmakla karıştırılıyor. Hemen adamı sahiplenip malımızmış gibi davranmaya başlıyoruz nedense. Vallahi, bütün bunlar tarihin en eski ama en işleyen kuralına geliyor, bağlanıyor. Yani kaçan kovalanıyor, kovalanan da kaçıyor. Yazıyı yazarken bir arkadaşım başıma dikildi ve beni durmadan güldürüyor, "Yaz kızım, yaz! Sanki kovalayacak adam bulduk da onlar da kaçtı! Etrafta adam mı kaldı ki kovalayayım! Ya evli, ya cinsel tercihi başka yönde. Sağlamı kaldıysa onları da etraftaki çıtırlar kelepçeliyor. Bunları bırak da adam nerede bulunur, nerede yaşar, ne yer ne içer, onu yaz. Bir faydası olur" diyor. Ben de öyle yapmaya karar verdim. Haftaya hep beraber erkek bulunacak yerler nereler yazalım da herkesin işine yarasın bari...

Ya korkmayın kızlar yaa.. mint, böcük.. valla dövmem :)
Sadece sizler de biliyorsunuz ki şu aşamada hiçbir şey teselli edemez...
Bunu yaşamam lazım.
Yaşayarak tüketmem lazım.
Kendinizi yormayın diye diyorum... ben biliyorum başıma gelecekleri.
Olacakları.
Adım adım, aşama aşama... belledim artık, ezberimde hepsi.
O yüzden şu anda her şeyin bana vız gelip tırıs gideceğini de biliyorum.
Ya siz beni şu anda sesli düşünüyor gibi düşünün olur mu?
Yorum bile yapmanıza gerek yok...

olmaz ben susamam valla... konuşucam bırakın yaaaa...
konuşucam diyoruuum yaaaa... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Tırsmakla beraber söyleyecem bende seviyorum ulenn seni elma kurdu :))
o bişey yazarken görmeyecem nasıl olsa yemek molası
yaşasın kötülük :))))

Valla var yaaaaaaaaaa... :mymeka: geliyo heeeeeeeeeeee.......
Bak bi sürü insan var, sen onlarla ilgilen.... ben başederim...
bohhhuuuuuuuuuuuuuuuuu

ya vurmaaa yaaaa .... -tatlicadiarzu-
banane yaaa ... senle ilgilencem beeen ...lülülülülülü

ayy ama yok kaçan kovalanır felsefesiyle hareket ediyoduk demi ... tamam ilgilenmiom senle :dilcikar:

ben herkese yeterim bu aralar iyiyim ben... kaydirigubbakcemile3

Tırsmakla beraber söyleyecem bende seviyorum ulenn seni elma kurdu :))
o bişey yazarken görmeyecem nasıl olsa yemek molası
yaşasın kötülük :))))

sen hep kaçak güreşiosun sankim ...
burda bütün dayağı ben yiyorum ama olmaz ki yaaa :tomato:

olmaz aramıcaksın öle sinirle filan... bunu bir süre yaşam felsefen haline getireceksin başka yolu yok cicim... yok yapamam diyorsan oku 950 sayfayı benim yaşadıklarımı gör... çünkü sen de aynılarını yaşarsın allah korusun sengözlerimebaksanab

hem belki işi gücü oldugu ıcın arayamaz baktımki gunlerce aramadı yol verırım gider napiim hem ben ustune cok düştüm bende aramayımda görsun nasıl oluyomuş bide benı kaybetmeyi hissetsinn

ben de yemek yiyeyim en iyisi ...
ağzım burnu dağılmış bi şekilde işe gitmek zorunda kalmayayım :)))

Back
X