Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

normalde hep giriyo princess.im,24 saat tel.den bağlı zaten, demiştiki tatile gidince cep kapatcam demişti.yoksa kafa dinlemenin ne anlamı kalır demişti,kapattı cebi kesin,msn.e de girmiyo işte,ama aramam özelden,hadi onu kandırdım,kendimi nasıl kandırıcam dimi,şimdi ankaraya dönünce açar teli de msn.i de,cebi kapalı ya msaj da atmaz bana,ama isteyen adam açar atar,off ne biliyim sanki uzun bi tatil gibi geldi bana bi hafta sanki vakit geçmicekmiş geliyo

CANIM BENDE FARKINDAYIMDA HANİ O YAZILARIDA KULLANABİLECEĞİM HOŞ TOPİKLER VAR HERNEYSE TŞK LER PAYLAŞIM İÇİN.

ebru.e canım sana mesaj atamıyorum kapalımısın çok teşekkür ederim bayıldım bendede 1-2 tane var kararsız kaldım...
monocum senin fırçalarınada ihtiyacım var ama çok yoğunum 2 ay nerdeyse sıkıntıdan çalışamadım şimdi evrak teslim edecem yıl sonu harıl harıl görecen beni ağustos böceği gibi oldum off offffff...
sizi seviyorum kızlar.....a.s.

bıse dehıl canım
arjkadas degılız ondan atamadın herhalde msjı

Hee... kurcalaya kurcalaya bozdunuz oyuncağımızı :mymeka: oynamayın dedik o kadar de mi? :roflol:

valla ben bıse yapmadım mona
hem bak yaptık dımı kızmakaydirigubbakcemile5

ben cok aptalim dün ona gece msj attim

cok kötüyüm diye birsey yazmadi sonra

dedim umrumda degil dimi benim ne hale oldugumu bu gece ölmek istiyorum dedim

sonra cagri yapti msj atti arkadasimdan kontör aldim lütfen msne gel konusalim dedi bende yok dedim gücüm yok dedim

sonra girdim konustuk sabah dörde kadar

ama sürekli beni sucladi sen söyledin böyledin beni kirdin bu hale geldik

bende agladim halen seni seviyorum dedim

ya cok kötü oldu hic iyi degilim

ahh jelı yaaa naptın kızkaydirigubbakcemile

eet tatlım tam 3 ay bitmiş bulunuyor bugün...
sanırsam izmir benim yerime ağladı bugün ... :çok üzgünüm:

ben aksam kullandım gozyaslarımı bugun sadece doldular kasam acılırlar

slm.......
bende katıldım aranıza banada yer acın offffffffff

kız ben senı buarya davet etcektım unuttum bugun hosgeldın canım
kımderdı sende buraya katılcan dıye

Eski üyelere elbette kolaylık sağlayacaz canım.

Promosyanlar da olacak.

Eski sevgiliyi min. 1 hafta aramamayı başaranlara %15 tenzilat var mesela.
Msn'de silenlere %10 tenzilat üstü 5 mesaj bedava.
Hem msn hem telefondan silenlere hafta sonları bedava yapacaz.
vs. vs.

Yeni sevgili bulanlar direkt Gold Üye zaten... :delphin:

oo benım baya kazancım olur valla monacım
bı yenı sevgılı ulamadımsenağlama

canım hoşgeldin Şeniz
özledik seni ya..

hosbuldum canım bende senı ozledım ıyısın dımı

Hosgeldın ebru
nasılsın

ben ıyıyım sen nasılsın canım

varmı baska bıse
oofff evet princess'im, bugün onun boşluğunu hissettim sanki,msn.de falan da yok tel.ini aramadım kapalı mı diye ama muhtemelen kapalıdır,msn.e girmediğine göre,çünkü telden giriyo msn.e.24 saat msndedir konuşmasak bile ordadır yani ne bilim özledim gibi oldum zaten ben arasamda söyleyecek bişeyim yok herşeyi mailde anlattım,artık top onda :delphin:

valla bende cok hıssedıyorum boslugunu ahh ahhhhhh

hayret bugün kimse gitmedi... ama mesai bitti... neyse ben de az sonra çıkarım zaten... kankam geldi yine bu akşam izmir sokakları benim... 3. ayımız kutlayacağız... ya kankam ayrıldığım gün de yanımdaydı... canım benimmmm... bana bir bileklik almıştı ayrılık kutlaması diye.... onu kaybettim ben ya... :(

bu arada kankamdan şöyle bahsetmek istiyorum... benim çok yakın bir erkek arkadaşımın sevgilisiydi... onlar beraberken arkadaşım başka şehre gitti ... yani okulu bitti ve ailesinin yanına döndü... ve biz onsuz görüşmeye devam ettik... sonra uzaklık nedeniyle ayrıldılar ama biz yine görüştük... veee kanka olduk :))

onlar hala görüşüyorlar ... ama şartları hala aynı... başka başka yerlerdeler... ama fırsatları olsa düşünmeyecekler... hayatlarına başkası da girdi ama çok özelleri birbirleri için...

benimki de ayrılık sonrası arkadaşlığa onları örnek göstermişti.. hadi len demiştim içimden... onların canının nasıl yandığını ben biliyorum ...

neyse ya ikisini de çok seviyorummm :)))

ya ben sonradan arkadaslıgı yurutemem yapamam

ben de yapamam canım... yaparım diyen yalan söyler bence...

onlar arkadaş değil ki eski sevgili ve bağlarını hiç koparmamaya çalışan 2 sevgili ; hayat onlara doğru şartları sunduğunda neden olmasın diyecek 2 sevgili...

Ben de çıkıyorum kızlar, mesai bitti.
Dışarda karaktersiz kişiliksiz bir hava var.
Bi yağmur yağıyo bi rüzgar esiyo bi duruyo noolduğu belli değil..
Gideyim evime.. ordan görüşürüz kısmetse.
Öpüldünüz.

Back
X