Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

oofff ooffff sabahtan beri konuşuyoruz kızlar mesajlaşıyoruz daha doğrusu
en son mesajımda beni en cok yaralayan ne biliyormusun .bukadar konuşuyorum derdimi anlatıyorum sende güzel şeyler söylüyorsun seviyorum diyorsun ama tamam gel biz birbirimizden vazgecmeyelim istedigin olacak ama 2 ay ,5 ay , 1 sene sonra olacak sabret diyemiyorsun ..sonrada benden güven bekliyorsun sevgi bekliyorsun ..ben yoruldum biz bu işi beceremedik ö..... ...sen yoluna ben yoluma yazdım ..15 dakika oldu cevap gelmedi henüz ..

ama ağlamayacagım ben güçlüyüm ben güçlüyüm ben güçlüyümmmmm diyorum içimden hep ..

işte yine sevginin yetmediği anlardayız :teselli:

ağlama tatlım ... sen süre de verdin sonuçta... beklerim de dedin... elinden geleni yaptın...
keşke seni şaşırtsa yaaa... keşke ... benneyaptımki

bu benim düşüncem...bu nasıl bir msj yaa ö... bile beceremedık anlamadım ben eğer benm anladığım seyse yazılmamasi gereken saçma bir ornek.......... bana kızmayın

bu benim düşüncem...bu nasıl bir msj yaa ö... bile beceremedık anlamadım ben eğer benm anladığım seyse yazılmamasi gereken saçma bir ornek.......... bana kızmayın

ahhhh leylamm benim isim o ... ismini açıkça yazmamak için ö... yazdı...

ey aşk nelere kadirsin bak şu selinin düştüğü hale :roflol::roflol:

yaa bak şu halimde bile güldürdün beni yaa kuzumm... böcüğüm doğru söylüyor ismi ö .. ile başlıyor açıkca yazmak istemedigimden dolayı öyle yazdımm .. naniknanik

Az önce şirketin önüne çıktım bir iş için, sokaktan bir çocuk geçiyordu, belli ki telefonda sevgilisiyle konuşuyorlar. Gözümün önünde ayrıldılar telefonda. Beni bir daha arama o zaman dedi, niye arayıp duruyorsun madem dur kararının ardında o zaman dedi. Ben yoruldum dedi. İstemiyor musun? Eyvallah saygı duyarım dedi. Ben seni hiçbir şeye zorlamadım sen tırmalıyorsun dedi, karar veremiyorsun bir türlü dedi, naptıysam yaranamadım sana zaten yeter artık bıktım usandım dedi... çaaat kapattı...

Kendimi burada foruma nasıl kaptırdıysam ardından koşup gel biz seni teselli ederiz diyecektim az kalsın :))) tööbe töööbeee...

Az önce şirketin önüne çıktım bir iş için, sokaktan bir çocuk geçiyordu, belli ki telefonda sevgilisiyle konuşuyorlar. Gözümün önünde ayrıldılar telefonda. Beni bir daha arama o zaman dedi, niye arayıp duruyorsun madem dur kararının ardında o zaman dedi. Ben yoruldum dedi. İstemiyor musun? Eyvallah saygı duyarım dedi. Ben seni hiçbir şeye zorlamadım sen tırmalıyorsun dedi, karar veremiyorsun bir türlü dedi, naptıysam yaranamadım sana zaten yeter artık bıktım usandım dedi... çaaat kapattı...

Kendimi burada foruma nasıl kaptırdıysam ardından koşup gel biz seni teselli ederiz diyecektim az kalsın :))) tööbe töööbeee...

:roflol::roflol:

yalnız nerde bu kız cinsi burda değil heralde... baksanıza uğraşan ;yorulan ; bıkan; incinen çocukmuş...
ayy hakkaten koşup çağırsaydın çocuğu ; nadir bulunur öylesi sanırım... ayy kaçırmasaydın elbet birimiz teselli ederdik onu kaydirigubbakcemile3

bu arada dün ben de bir telefon konuşmasına şahit oldum... çocuğun biri arkadaşını aradı...

"abi ya ben anlamadım biz bu kızla çıkıyomuyuz neyiz yaaa...."
" yok yani cts günü a...... s.... da... anlamadım ben yaaa... "
" ha tamam arkadaşız o zaman ; tamam abi yaa anlamadım ki ben ..."

ayyy sokak ortasında gülmeyeceğim diye zor tuttum kendimi... işte böle yapanlar için erkekler şaşırıyor ; arkadaşını arıyor can havliyle " abi; biz neyiz bu kızla yaaa " diye...

delikafadulden

birisi dün kızları teselli etmek için yazdıgım şeyleri kopyalayıp bana göndersinn lütfennnn :a015:
bu benim ikinci hayal kırıklıgım hayatta ... ne zaman hayat banada gülecek yaa ..hep güçlü durmaktan acılarımı içimde yaşamaktan bıktımm...sanki zaman hep acı çekerkenki halimizde duracak ve hiç ilerlemeyecek gibi geliyor ..

ayy bu kutsi de tam bana yazmış bu şarkıyı sanki ..

Artık bir daha seni ne arar ne sorarım..
Sana verdiğim şansı, iyi kullanamadın..
Kendi düşen ağlamaz.. Etme bulma dünyası.
Son sözüm sonrası yok. Şimdi hesap sırası..
Kim demiş ki ben sevmedim diye özlemem diye off
Sonrası çok daha ağır hasar yıkılması anılarda
llk ve son ayrılan ben olmayacağım
Ölene kadar da yasta tutamam
Her geçen günün bedelini ödedim
Yukarda ALLAH var konuşmayacağım :a015:

birisi dün kızları teselli etmek için yazdıgım şeyleri kopyalayıp bana göndersinn lütfennnn :a015:
bu benim ikinci hayal kırıklıgım hayatta ... ne zaman hayat banada gülecek yaa ..hep güçlü durmaktan acılarımı içimde yaşamaktan bıktımm...sanki zaman hep acı çekerkenki halimizde duracak ve hiç ilerlemeyecek gibi geliyor ..

canım benim yaaaa.....üzülme demicem zaten kimse demez...
üzül ağla bağır çağır inş kısa zamanda atlatırsın....benneyaptımki:teselli:

kızlar nasılsınız,beni unuttunuz heraldee :a015: bende giremiyorum iş yoğunluğundan çok fazla duramıyorum yanii,benimki msn.de hiç konuşmuyoruz,ben yeterince açıklayıcı oldum ama napim daha fazla:delphin:

ya içimi acıttın offff

kutsının bu sarkısının adı ne kızlar.uzulmeyın yavyular onlar kaybettı.bır sure sonra kapınıza gelecek hepsı.cunkı hep boyle olmustur.erkek mılletı kafalar bıras gec basıyıo malum.kıtlarrrrrr.bugunlerde merkur gerı gıdıyo hadı bakalım hersey yıne alt usttttt.subata kadar.

zaman geçiyor canım ... acı çeke çeke geçiyor... evet geçmiyormuş gibi ama geçiyor...
güçlü olma bu sefer ... bırak kendini ... içinde tutma hiçbir şeyi...

çok zor ama sabret canım... sanki daha son söz söylenmedi gibi...
dur bakalım senin mesajın üzerine bir düşünsün... maalesef hemen kafaları çalışmıyor bunların... hiç cvp atmadı demi ?

kızlar nasılsınız,beni unuttunuz heraldee :a015: bende giremiyorum iş yoğunluğundan çok fazla duramıyorum yanii,benimki msn.de hiç konuşmuyoruz,ben yeterince açıklayıcı oldum ama napim daha fazla:delphin:

evet canım yapacağın bir şey yok...
hatta bunların arasında beklemek de yok ... yerimseniben

Back
X