Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla kızlar bugun sizinle heççççç geyık yapılamıyor yaneeeeeeeeeeee
bende yıne bır enerjı var...
bu enerjının açığa çıkması gerekkkkkkkkkkkkk
nasıl harcasam acepppppppp

dertlılerın anası MONA bır cift lafda bana etsen dıyom....
hanı ben üyle dıyom sen nedersın bılemıyorum...

Duygum bu sözlerim sana özel değil.... buradaki herkes için geçerli... ben dahil...

Ben de diyorum ki çektiğiniz üzüntünün oranını siz kendiniz belirliyorsunuz.

Gidip o acılı şarkıları dinliyorsunuz mesela. Yav kuzum, sağlam adamı dibe sürükler o şarkılar, hiç dinlenilir mi? Etrafınızda bir hayat aktığını görmezlikten geliyorsunuz yine. Oysa bütün gün her an sağınızda solunuzda bir şeyler oluyor. Birisi bir şey söylüyor. Yoldan birileri geçiyor. Kapı çarpıyor, bir yerden yemek kokusu geliyor, yanındaki bir şey soruyor, çorabın kaçıyor, telefonun çalıyor.... hayat durmuyor işte, akıp gidiyor yanınızdan.

Ama siz sabit kaldığınız için, sadece bir tek şeye odaklandığınız için bu olanı biteni hep kaçırıyorsunuz. Belki de sizi keyiflendirecek neler neler oluyor ufacık da olsa ama siz görmek istemiyorsunuz (bakın görmüyorsunuz demiyorum).

Hayatınızı bırakmışsınız rüzgarın eline...artık sizi nereye savurursa...bu kadar basit.

Sizin hayatınızda bir tek onlar varsa, dünya cidden onların etrafında dönüyorsa amenna... ama siz kendi hayatınıza sahip çıkmak istiyorsanız, bir çeki düzen vermek istiyorsanız Allah aşkına biraz insaf edin yüreğinize.

Tamam.. ayrıldık... çok seviyorduk, bir sürü umudumuz vardı hepimizin ama olmadı... eeee? Ne yapalım şimdi? Ölelim mi? Kim ölmüş aşktan var mı örneği? Üzülürüz, ağlarız, sabahlar olmaz bir müddet ama... o kadar işte.

Kaç gün kaç hafta kaç ay..yıl kendimize bu eziyeti edeceğiz? Yazık değil mi canınıza? İnsansınız siz ya... aşkın dışında içinde arkadaşlar, komşular, iş arkadaşları, hatta köşedeki bakkal amcanın bile bir yerinin olduğu bir hayatınız var. Sizin bir hayatınız var. Kim için feda ediyorsunuz bunca zamanınızı. Hangimizin zamanı bu kadar boşa harcayacak lüksü var ki?

En komiği ve ironiği de ne biliyor musunuz kızçeler?

Bu kadar uğruna ölüp bittiğimiz, günlerimizi gecelerimize kattığımız, zamanımızı verdikçe verdiğimiz o insanların hepsinin bizi zırnık umursamadan çekip gitmiş olmaları, bizi üzmüş, ağlatmış olmaları... hakikaten.. komik.

Uğruna kendimizi yıprattığımız insanların böyle insanlar olması.. komik...

:dance:fırtınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bulusalım bacımmm
yarında anlatıyım herkese cıdden güzelmmsın degılmsn..:sm_cool:
bacım bakalım 5 6 gibi cıkarım sanırım

msn den baktım sıldımı dıye reyyanın dedıgı gıbı
onun ustune tıklayınca engelle aktıf oluyo sıl demıyo
sılmemısmı yanı

:dance:fırtınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bulusalım bacımmm
yarında anlatıyım herkese cıdden güzelmmsın degılmsn..:sm_cool:
bacım bakalım 5 6 gibi cıkarım sanırım

ne oluyor be....bulusuyormusunuz pekı ben...benı ıs..te...mı...yo...mu...su...nuz...:mymeka:

slm kızlar ya yapmayın biraz gülün hep kendinize eziyet ediyorsunuz ve bende ben açıklı şarkı dinlemeyi bıraktım sizde dinlemeyin komedi filmi falan izleyin ebru en fazla bir hafta acın kafandaki sorular sürecek sonra az az içindeki acı azılacak canım inan buna sen güçlüsün onsuzda mutlu olursun ben eminimki günün birinde bize bunları yaşatanlar acı çekiyor olacak o zaman onların o haline gülecez

ben geldım kızlar
mona gene dokturmus
duygu bozuk
fırtına ucuk
amanbe burda
umudum gozukuyo

offf bıgun daha bıtıyo

canım bıraz buruk bır durumum var...ama mona nın uyarısı...
şöyle sılkındım..kendıme gelebılmek ıcın....eh bıraz bıraz kendıme gelıyorum sayenızde...a.s.:enbuyukkk:

ebrucmm silmş malesef..
bak adam vazgecmş çoktan
sende artık güçlü olmalısn zor ama olmak zorundasın

Anlamazdın anlamazdın,
Kadere de inanmazdın.
Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın?
Dilerim ki mutlu ol sevgilim,
Ben olmasam bile hayat gülsün sana.
Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda

Anlamazdın anlamazdın,
Kadere de inanmazdın.
Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın?
Dilerim ki mutlu ol sevgilim,
Ben olmasam bile hayat gülsün sana.
Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda

valla monadan yicen dayağı şimdikaydirigubbakcemile3
bak gelıo dayak gelıokaydirigubbakcemile
geldıııııııııı:mymeka:

ya ebru msni açarmısın konuşuruz lütfen üzül ama yıpratma kendini sen üzülünce içim acıyo

Back
X