Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merhaba kızlar... okudum tüm yazdıklarınız... cuma baya yoğundu öğleden sonra ; haftasonu da bursa ziyaretim... özledim sizi...

konyalı hatunlar yaaa ; ben gelirsem yaza filan bir buluşma da ben isterim... kuzenim evlenecek de belki konyaya gelebilirim...

bu arada ebrucum yaa... herkes herşeyi söylemiş ama ne kadar işe yaradı bilmiyorum... o mail ; senin yazdığın yazı hepsi çok içimi acıttı yaa... tatlım herşeyin hayırlısını versin Allah sana... o yoluna gitmeye karar vermiş... zor olsa da sen de yapacaksın tatlım... o her gece kaybolan bir hayalin yerisine elbet yenileri gelecek... ama evet hiç bu kadar dalıp gidemeyeceğiz o hayallere...

büyüyoruz çünkü canım... olay bu ... benim küçükken kurduğum hayalleri bir duysanız yarılırsınız gülmekten :)) ama zamanla o hayaller değişiyor ; hatta gün geliyor hayal kurulmaz oluyor...

büyüyoruz ; güçleniyoruz ; hayattan ders alıyoruz daha fazla incimemek adına...

canım benimmmm ... iyi olacaksın emin ol... sadece umudunu tüketmek zamanını alacak tatlım... ama bu yaptıklarına karşın çok da uzun sürmeyecek...

kızlar selamlar nasılsınız bakalım,ben yoğunluktan 3 gündür doğru dürüst takip edemedim,aralarda bi uğradım ama bomboştu burası,kismecikler yoktuuu,ıssız kalmıştı kulübümüz,böcükcüm nasılsın varmı gelişme,karşılaşmadık ne zamandır,civcivim sen nasılsın,tahlil sonuçların çıktımı canım,

heeey ankaralılarrrrr bigünde biz buluşalıımmm :içelim:monaaaaa princessssssss anam yokki hatunlar meydanda:oklava:

günaydın kızlarrrrrr
nasılsnz
böcüğüm hosgeldn
ebrucm sen nasılsn
yenı gelen arkadaslara buruk bır merhaba dıyorum.
fırtunammmmmmmmmmmm sen nasılsn özledınmı benı

hoşbulduk canım... üzüldüm yaaa hem ebrucuma ; hem de yeni gelenlere...
ben de dün akşam uykuya dalarken ilk defa ona söylemek istediğim cümlelerimin çok ağır olduğunu farkettim ... çok öfke doluydu ... biz haketmedik bu acıları ama yaşıyoruz işte... o zaman hakedeceğimiz mutlu anlar da var elbet ... buna eminim...

bu arada ne güzel buluşmuşsunuz yaaa... dün ne yaptınız peki; buluştunuz mu tekrar ?

kızlar bu arada cuma gecesi bi bara gittim orda bi şarkı sölediler tam içimden geçenleri anlatıyor,bi kere daha istedim şarkıyı.ceylan sölüyomuş
duygularım darmadağın sevdam böyle yarım kaldı
bir kitapsız,bir vicdansız beni bu hallare saldı
sevme gönlüm,sevme artık buda sana bir ders olsun
böyle bir aşk,böyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun

lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime
lanet olsun,lanet olsun seni gördüğüm o güne
lanet olsun,lanet olsun böyle aşka sevgiye

allah kahretsin kendi ellerimle kendi kendimi yaktım.
istesem o günleri,istesem o yılları,istesem o gençliğimi verebilirmisin bana.
veremezsinki...
senin aşkına,senin sevdana,seninle tanıştığım o güne lanet olsun.
hayatımı kararttın,dünyamı yıktın.
senin sevdana,senin aşkına,seni tanıdığım o güne,seni sevdiğim o güne lanet olsun,lanet olsun.

boşa geçen yıllarımın hesabını kim verecek
giden benden gitti artık birdaha dönmeyecek
sevme gönlüm sevme artık buda sana bir ders olsun
böyle bir aşk,böyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun

lanet olsun,lanet olsun seni gördüğüm o güne
lanet olsun,lanet olsun böyle aşka sevgiye

kızlar anlatın neler yapıyorsunuz ... ya ben 5 saatlik otobüs yolculuğuna 2 mizah dergisiyle gidince sinir oldum kendime ... belli bir zaman sonra baktım aklımdan o geçiyor ... ağladım ağlayacağım... ben de tüm anılarımı düşünmeye çalıştım... sonra da sanki hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti denir ya öyle oldu valla :)) neler neler hatırladım...

dönerken de sağolsun arkadaşım kitap verdi de rahatladım... güzel de bir film vardı...

yalnız şöyle bir boş kaldığımda aklıma geldi ve msnde engelleme kararı aldım... o beni görebiliyordu çünkü... ama artık göremeyecek... az önce engelledim çünkü :)

ama böcükçüm ben özellikle açıp dinlemedimki barda sölediler,alkol de vardı tabi,dayanamadım bidaa istedim :utangac: çok ii gitti valla alkolle :delphin: off bazen düşünmediğimizi sanıyoruz düşünmüyoruz ama bilinçaltımız düşünüyor bi bakıyorum düşünmediğimi sandığım zamanlarda öle bi dolmuşumki ağlayacak hale gelmişim,bilinçaltım beynim alttan alta düşünüyor demekki bazen onu düşünmeyi özlüyorum,özlemeyi özlüyorum off 4 ay olmuş bugünn senağlama

canım ya 4 ay nedirki ben 2 senedir aynı adamı düşünmekten vazgeçemiyorum, ne zamanki kendimle mücadele etmeyi bıraktım, günümü gün edicem dedim, ozaman durum daha katlanılır hal aldı, kendimi anlamaya, kısıtlamaya falan çalışmıyorum artık, düşünmek istediğim zaman düşünüyorum, ağlamak istediğim zaman ağlıyorum, gönlümü eğlendirmek istediğim zaman da eğlendiriyorum, en azından kendimin istediği herşeyi yerine getirmiş oluyorum :sm_confused:

canım sen bilmiyosun benim durumu, asıl 2 sene nedir ben 5 senedir unutamıyorum, bu yazdığım 4 ay en son aramadığım süre....

hımm,,, durum daha ciddiymiş...

bence sende böyle düşün, kendine kıymet ver, bunu tam anlatamıyorum ama, kendi istediklerini yap, kendinle savaşma, zaten kendinle dost olunca onu üzmek istemiyosun daha fazla, yavaş yavaş iyileşiyosun, hangi acı sonsuza kadar sürmüşki, yeterki üzülmemek için gerekli önlemleri al

hımm,,, durum daha ciddiymiş...

bence sende böyle düşün, kendine kıymet ver, bunu tam anlatamıyorum ama, kendi istediklerini yap, kendinle savaşma, zaten kendinle dost olunca onu üzmek istemiyosun daha fazla, yavaş yavaş iyileşiyosun, hangi acı sonsuza kadar sürmüşki, yeterki üzülmemek için gerekli önlemleri al

evet canım ya,denemeye değer gibi gözüküyor bu da bir fikir...hemde değişik bi fikir kaydirigubbakcemile5 ama şimdi kendi istediğimi yapmaya kalkarsam eğer onu aramam gerekir

CADIARZU bunu düşünmek lazım, ben çok yüzsüzlük yaptım ama tavsiye edermiyim??? yaparken yaptığım hiçbişeyden pişman olmıcam,pişman olacağım bişey de yapmıcam dediğim için hiçbişeyden pişman olmadım, ama şuanki düşüncem şu : niye ben adamın egosunu tatmin edip durayım, olmayacaksa iş bende bitmeli. ilgini başka yerlere vermeye çalış, bütün gün onu düşünme, ben istediğini yap derken seni mutlu edecek şeyleri kastettim, onu aramanın sonradan pişmanlık hissettirmeyeceğine eminsen onuda yap, ama bence pişman olursun, ben olmayan görmedim...

onun yerine b planına geç, şu an istediğin diğer şey ne ??? onu yap yerimseniben

valla ben de b planını tuttum...
çok haklısın yani sonradan pişmanlık duymayacağına emin olduğun şeylerden başla...
böylelikle yavaş yavaş seni neyin mutlu ettiğinden de emin olursun belki...

ya kızlar pat diye atladım ortaya ama benim hikayemi bilenler varsa bi yorum sapsanız biz annemle üşün düşün bi yere varamıyoruz.perşembe ve cuma annesi aradı seni seviyo bu ilişki bitmemeli filan o seni çok aramış ama sen onun numarasını engellemişsin(Kİ BU YALAN) dedi 2 gün oldu ne ses var ne soluk sen düzelt o seni arayacak dedi ama arayan soran yok.ya aklımlamı oynuyolar bunlar benim.ne düşünüyosunuz kızlar

ya kızlar pat diye atladım ortaya ama benim hikayemi bilenler varsa bi yorum sapsanız biz annemle üşün düşün bi yere varamıyoruz.perşembe ve cuma annesi aradı seni seviyo bu ilişki bitmemeli filan o seni çok aramış ama sen onun numarasını engellemişsin(Kİ BU YALAN) dedi 2 gün oldu ne ses var ne soluk sen düzelt o seni arayacak dedi ama arayan soran yok.ya aklımlamı oynuyolar bunlar benim.ne düşünüyosunuz kızlar

canım bu hikayeyi bilmiyorum ben, ama şuan içimde feministce duygularla bi kızgınlık oluştu, "sen bekle o seni arayacak", kızgınlık verici bi laf, ne demek yani Çok üzgünüm çoook paşa beyine bak, istediği zaman arayacakmış, canım sen üstüne alınma ama ben bu tarz tavırlara gıcık oluyorummm :kızgın:

canım ya ufak bir hatırlatma yaparmısın... kafam dağınık biraz hatırlayamadım...

yok canım artık asla olmaz dedi zaten artık dönsede aşkımdan ölsem istemem 6 ay önce yoktu hayatımda artık yine yok alışmaktan baska caremde yok ben ayrıldıktan sora cok aradım onu olmadı bitti devam etmek cabalamak ıstemedı kendimden korkuyorum guvenemıyorum dedi sende bana guvenemezsin artık dedi senı paramparça etmeyi göze alamam artık dedi böylee işte bitti yani artık yoluma bakacam
canım bende benzer durumu yaşadım. hala daha bekliyorum ama gittikçe nefret ediyorum.

canım ya ufak bir hatırlatma yaparmısın... kafam dağınık biraz hatırlayamadım...

canım 4 yıl sonra beni terkeden bu şahsiyetle 1 aydır görüşmüyoduk sonra sessiz telefonlar almaya başladım sonrada işte yukarda yazdığım gibi annesi aradı ve yazdıklarımı söyledi daha birsürü şey ve hala ses yok oynuyolar benimle

canım bu hikayeyi bilmiyorum ben, ama şuan içimde feministce duygularla bi kızgınlık oluştu, "sen bekle o seni arayacak", kızgınlık verici bi laf, ne demek yani Çok üzgünüm çoook paşa beyine bak, istediği zaman arayacakmış, canım sen üstüne alınma ama ben bu tarz tavırlara gıcık oluyorummm :kızgın:

evet canım aynen öyle beyfendinin keyfini bekliyoruz bide o aramış ben numarasına engel koymuşum.çok şükür naptımı bilmicek kadar şuurumu yitirmedim henüz.diyorumya aklımla oynuyo bunlar benim

Back
X