Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

heeey ankaralılarrrrr bigünde biz buluşalıımmm :içelim:monaaaaa princessssssss anam yokki hatunlar meydanda:oklava:

ok buluşalım ya. hani ya şu nil karaibrahimgilin şarkısı varya BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK DİYE. tamam yapalım ankaralılarr................

CADIARZU bunu düşünmek lazım, ben çok yüzsüzlük yaptım ama tavsiye edermiyim??? yaparken yaptığım hiçbişeyden pişman olmıcam,pişman olacağım bişey de yapmıcam dediğim için hiçbişeyden pişman olmadım, ama şuanki düşüncem şu : niye ben adamın egosunu tatmin edip durayım, olmayacaksa iş bende bitmeli. ilgini başka yerlere vermeye çalış, bütün gün onu düşünme, ben istediğini yap derken seni mutlu edecek şeyleri kastettim, onu aramanın sonradan pişmanlık hissettirmeyeceğine eminsen onuda yap, ama bence pişman olursun, ben olmayan görmedim...
onun yerine b planına geç, şu an istediğin diğer şey ne ??? onu yap yerimseniben
güzelim pişmanlığı geç,benim şu anda aramam imkansız bişi,çokk olaylar yaşandı 5 senenin içinde,öle bi noktadayızki benim kesinlikle ve kesinlikle aramamam gerek,o da beni aramaz zaten yoksa geçmişte tabiki çok aradım ve her seferinde pişman oldum. evet bu b planı mantıklı

valla ben de b planını tuttum...
çok haklısın yani sonradan pişmanlık duymayacağına emin olduğun şeylerden başla...
böylelikle yavaş yavaş seni neyin mutlu ettiğinden de emin olursun belki...

böcük a planını geçtik b planına gelelim,o da diğerini aramak istiyorum dermmişiimmm :roflol:

kızlar selamlar nasılsınız bakalım,ben yoğunluktan 3 gündür doğru dürüst takip edemedim,aralarda bi uğradım ama bomboştu burası,kismecikler yoktuuu,ıssız kalmıştı kulübümüz,böcükcüm nasılsın varmı gelişme,karşılaşmadık ne zamandır,civcivim sen nasılsın,tahlil sonuçların çıktımı canım,

teşekkürler canım çıktı sonuçlar kist varmış. Ben hala kötüyüm üzüntüden oldu ya. Adam sağlığımıda elimden aldı

canım 4 yıl sonra beni terkeden bu şahsiyetle 1 aydır görüşmüyoduk sonra sessiz telefonlar almaya başladım sonrada işte yukarda yazdığım gibi annesi aradı ve yazdıklarımı söyledi daha birsürü şey ve hala ses yok oynuyolar benimle

askerlik sonrası bunalım olan mıydı ?

sen bişey yapma canım ya ne yapıcaksın ki ? ondan bir tepki gelirse de bakarsın duruma göre... sen onu bekleme ama bu süreçte... ama sağlıklı ve doğru olan da acının geçmesini beklemek ... yani onu beklemiyor olsan da yeni bir ilişki için erken... sen sakin olup kendini iyi hissetmeye çalış...

annenle ne düşünüyorsunuz anlamadım ki...

bence onun annesi de biraz zamana bırakmak gerektiğini ; üstüne gitmemek gerektiğini söylemek istemiş... art niyeti olsa aramazdı... yani niye bekle desin ki... demek ki o da iyi olmanızı istiyor ; diliyor ... ama elbette ki onun yerine söz söyleyemez... annesi bekle dedi diye bekleme ... sen kendini iyileştirmek ; acını ve anılarını unutmak için bekle...

askerlik sonrası bunalım olan mıydı ?

sen bişey yapma canım ya ne yapıcaksın ki ? ondan bir tepki gelirse de bakarsın duruma göre... sen onu bekleme ama bu süreçte... ama sağlıklı ve doğru olan da acının geçmesini beklemek ... yani onu beklemiyor olsan da yeni bir ilişki için erken... sen sakin olup kendini iyi hissetmeye çalış...

annenle ne düşünüyorsunuz anlamadım ki...

bence onun annesi de biraz zamana bırakmak gerektiğini ; üstüne gitmemek gerektiğini söylemek istemiş... art niyeti olsa aramazdı... yani niye bekle desin ki... demek ki o da iyi olmanızı istiyor ; diliyor ... ama elbette ki onun yerine söz söyleyemez... annesi bekle dedi diye bekleme ... sen kendini iyileştirmek ; acını ve anılarını unutmak için bekle...

evet canım şu askerlik sonrası bitmeyen bunalım.ben şunu istiyorum eğer tamamen bitirdiyse bütün kapıları kapatsın ve bana umut vermesin.insanın içinde umut olduğu zaman unutması daha çok zaman alıyo.ama beyfendi arayı soğutuyo ve arada bi dürtüklüyo.kendini hatırlatıyo sürekli.

annemle kafamızı karıştıran şu; annesinin konuşmalarında net bişey yok.sanki o arattırıyo gibi konuşuyo yada sanki o nun hiç haberi yokta kendi işe el atmış gibi konuşuyo.

benim unutmama izin vermiyolar hoş benimde aklım onda olduğu için dahada yoğunlaşıyorum.beni beklenti içine sokuyolar ve öylece bırakıyolar.şaşırdım kaldım:1shok:

teşekkürler canım çıktı sonuçlar kist varmış. Ben hala kötüyüm üzüntüden oldu ya. Adam sağlığımıda elimden aldı

kist iyi huylu dimi,sağlıktan önemlisi yok,inanki hiç ama hiç umurlarında olmuyo sağlığından olduğunla kalıyosun bende bu depresyon illetinin en ileri halini yaşadım onun yüzünden ama noldu sonuç bir hiçç

kist iyi huylu dimi,sağlıktan önemlisi yok,inanki hiç ama hiç umurlarında olmuyo sağlığından olduğunla kalıyosun bende bu depresyon illetinin en ileri halini yaşadım onun yüzünden ama noldu sonuç bir hiçç

canım canına yazık giden bizden gidiyo yapma sağlığını kaybettiğin zaman olan yine sana olacak önece kendim demeyi öğrenmemiz lazım artık.geçmiş olsun:teselli:

böcük a planını geçtik b planına gelelim,o da diğerini aramak istiyorum dermmişiimmm :roflol:[/QUOTE]

:mymeka:

geçmiş olsun canım yaaa... :teselli:

evet canım şu askerlik sonrası bitmeyen bunalım.ben şunu istiyorum eğer tamamen bitirdiyse bütün kapıları kapatsın ve bana umut vermesin.insanın içinde umut olduğu zaman unutması daha çok zaman alıyo.ama beyfendi arayı soğutuyo ve arada bi dürtüklüyo.kendini hatırlatıyo sürekli.

annemle kafamızı karıştıran şu; annesinin konuşmalarında net bişey yok.sanki o arattırıyo gibi konuşuyo yada sanki o nun hiç haberi yokta kendi işe el atmış gibi konuşuyo.

benim unutmama izin vermiyolar hoş benimde aklım onda olduğu için dahada yoğunlaşıyorum.beni beklenti içine sokuyolar ve öylece bırakıyolar.şaşırdım kaldım:1shok:

bence annesi onun adına konuşmuyodur... öyle düşünme... ama haklısın içinde sevgi varken herşey umut oluyor... sen yine de yoluna gitmek üzere hazırla kendini canım...

Fatma Koçak - Eller Sözü - Vidivodo

kızlar bu arada sözleri ve müziği bana ait olan bu şarkıyla yarışmaya katıldım hepiniz kendinizden bişeyler bulacaksınız bu şarkıda:)

dinlicem şimdi ... çok merak ettim... :dance:

canım ya dinledim ... valla müzik çok güzel... ama içimi acıtmadı desem yalan olur... senin sesin de süper... yalnız sözleri tam anlayamadım... kayıttan sanırım... bir daha dinleyeceğim şimdi...

ama ellerine sağlık valla süper... peki yarışmaya mı gireceksin bu şarkıyla ?

yani bu fibrokist meselesi öyle bişey, canını sıkma onun için, hem öyle şundan dolayı bundan dolayı deyip de daha çok strese girme, herkeste heran olabilen bişey canım o :)))

canım ya dinledim ... valla müzik çok güzel... ama içimi acıtmadı desem yalan olur... senin sesin de süper... yalnız sözleri tam anlayamadım... kayıttan sanırım... bir daha dinleyeceğim şimdi...

ama ellerine sağlık valla süper... peki yarışmaya mı gireceksin bu şarkıyla ?

çok teşekkür ederim canım.evet yarışmaya girdim bile show tv nin düzenlediği bir beste yarışması.umarım beğenilirde şarkımı duyurabilirim.

napım benimde hayata bi yerden tutunmam gerekiyo.bu yarışma beni oyalıyo birazda kafamı dağıtıyo iyi oluyo yani:utangac:

çok teşekkür ederim canım.evet yarışmaya girdim bile show tv nin düzenlediği bir beste yarışması.umarım beğenilirde şarkımı duyurabilirim.

napım benimde hayata bi yerden tutunmam gerekiyo.bu yarışma beni oyalıyo birazda kafamı dağıtıyo iyi oluyo yani:utangac:

bol şans o zaman canım ... valla çok güzel ... ve çok hoş bir uğraş bulmuşsun ... :teytey:

Back
X