Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

çıkmadan şunu göndereyim istedim... bugün ben pek asabiyim yaaa ...

"Bugün sana bir öfke var içimde… bitmeni istiyorum artık bende… arkama bakmadan yoluma gitmek istiyorum… arkamdan gelen yok ki zaten… nerdeyse 4 ay olacak … ben bunu mu hak ettim söylesene…

4 ay seni beklemek miydi benim yaşamam gereken… hem de acıyla ; umutla ; umutsuzlukla ; yalnızlıkla ; gözyaşıyla ; darmadağın bir 4 ay mı benim hak ettiğim… hiç sanmıyorum…

Senin benim sevgimi hak etmediğin gibi ben de bu acıların hiçbirini hak etmiyorum…

benim canımı yaktığın anlar vardı aklımda dün gece …

Ve uykuya dalmadan önce akan gözyaşlarım ilk defa öfke doluydu…

Düşündüm neden sana "gülümseyerek seni hatırlayacağım" dedim diye ; çünkü seni seviyordum o zaman…

şimdi sevmek istemiyorum … sevmeye devam etmek istemiyorum…

şu an evet aklımdasın ama yüzümde acı bir gülümseme bile yok … sadece çok kızgınım…

yazmışsın yine acıklı bir ileti ... canın yanıyor belli… benle ilgili olmasın ; istemiyorum artık… başka biri için de olsa canının yanmasına inan garip bir şekilde seviniyorum… sen değil miydin zaten bunu isteyen ; sen değil miydin acı çekip sürünmek isteyen …o zaman nedir bu manasız haykırışlar … bırak da tüm o acıları yaşa ; inan sen acı çekmeyi hak ediyorsun… ama sessizce yaşa … ben acımı nasıl yaşadıysam sen de öyle yaşa…

şimdi de ağlıyorum … ama gözyaşlarımda öfke var… akıp gidecekler … öfke de gidecek ve her şey geride kalıcak… her şey yoluna girecek yavaş yavaş… öfkem dindiğinde huzur bulacağım ama sana olan sevgim olmayacak huzuru bulduğum … benden gidişindeki huzuru tadacağım ben…

şimdi git benden… tam zamanı … içimden ; aklımdan ; hayatımdan … "

çok asabiyim yaaa :kızgın:

merhaba kızlar... okudum tüm yazdıklarınız... cuma baya yoğundu öğleden sonra ; haftasonu da bursa ziyaretim... özledim sizi...

konyalı hatunlar yaaa ; ben gelirsem yaza filan bir buluşma da ben isterim... kuzenim evlenecek de belki konyaya gelebilirim...

bu arada ebrucum yaa... herkes herşeyi söylemiş ama ne kadar işe yaradı bilmiyorum... o mail ; senin yazdığın yazı hepsi çok içimi acıttı yaa... tatlım herşeyin hayırlısını versin Allah sana... o yoluna gitmeye karar vermiş... zor olsa da sen de yapacaksın tatlım... o her gece kaybolan bir hayalin yerisine elbet yenileri gelecek... ama evet hiç bu kadar dalıp gidemeyeceğiz o hayallere...

büyüyoruz çünkü canım... olay bu ... benim küçükken kurduğum hayalleri bir duysanız yarılırsınız gülmekten :)) ama zamanla o hayaller değişiyor ; hatta gün geliyor hayal kurulmaz oluyor...

büyüyoruz ; güçleniyoruz ; hayattan ders alıyoruz daha fazla incimemek adına...

canım benimmmm ... iyi olacaksın emin ol... sadece umudunu tüketmek zamanını alacak tatlım... ama bu yaptıklarına karşın çok da uzun sürmeyecek...

canım saol
ıyıkı varsınız
cok yıprandım
cok yoruldum ama atlatıcam
cok zor gelıyo bıcok soru var aklımda bazen nefretım cogalıyo
bazen kendımı enayı gıbı hıssedıyorum
hıc tanımadım ben ınsanları dıyorum
allah buyuk banda gulecek emınım

evet canım şu askerlik sonrası bitmeyen bunalım.ben şunu istiyorum eğer tamamen bitirdiyse bütün kapıları kapatsın ve bana umut vermesin.insanın içinde umut olduğu zaman unutması daha çok zaman alıyo.ama beyfendi arayı soğutuyo ve arada bi dürtüklüyo.kendini hatırlatıyo sürekli.

annemle kafamızı karıştıran şu; annesinin konuşmalarında net bişey yok.sanki o arattırıyo gibi konuşuyo yada sanki o nun hiç haberi yokta kendi işe el atmış gibi konuşuyo.

benim unutmama izin vermiyolar hoş benimde aklım onda olduğu için dahada yoğunlaşıyorum.beni beklenti içine sokuyolar ve öylece bırakıyolar.şaşırdım kaldım:1shok:

canım allah sanada kolaylık versın
banada kardesı arayıp senı sevıyo sen ara demıstı
hıcte arama
bekle
umudun varsa zaten kafanda bıtıremezsın
hem uzakta hem kendını unutturmuyo o gelır yakında sana

canım allah sanada kolaylık versın
banada kardesı arayıp senı sevıyo sen ara demıstı
hıcte arama
bekle
umudun varsa zaten kafanda bıtıremezsın
hem uzakta hem kendını unutturmuyo o gelır yakında sana

canım çok sağol kendi yüzleri yok tabi aramaya ailelerini katıyolar.şöylede düşünmek lazım bizim uğrunda kendimizi harcadığımız bu adamlar oysaki ne kadar aciz ve zavallılar dimi.okadarki kendi işlerini halledemeyecek kadar.hani o kahrolası grurları varya neyse yazdıköa dahada kötü şeyler çıkıcak ağzımdan

kızlar bende geldim aranıza
ayrılık acısı berbat bişi
yaşadım ama şuan iyiyiz bakalım tekrardan
inş pişman olmam son kez şans verdiğime.

canım çok sağol kendi yüzleri yok tabi aramaya ailelerini katıyolar.şöylede düşünmek lazım bizim uğrunda kendimizi harcadığımız bu adamlar oysaki ne kadar aciz ve zavallılar dimi.okadarki kendi işlerini halledemeyecek kadar.hani o kahrolası grurları varya neyse yazdıköa dahada kötü şeyler çıkıcak ağzımdan

evet cok acız cok yureksız vıcdansız zavallılar
adam gıbı adam degıller bunu gordum
hakkında hayırlısı olsun canım

sağol canım
allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin
kötülük yapanlar ise bin kötülük bulsun

Ben buraya 25 Ocak' a girdiğimiz gece onun doğum günü olduğunu geçen sene aynı saatte telefonda konuşurken yeni yaşına girdiğimizi yazmıştım. 10 gün önce de mail attığımda cevap vermediğini ben de şifresini bildiğimi mailleri okuduğunu görünce adresimi ve maillerimi sildiğimi yazmıştım ve sürekli kendimi hatırlatıp durmanın bir anlamı olmadığını böyle mutluysa böyle kalmasını yazmıştım. Ben böyle büyük laflar etmiştim. Peki bilin bakalım ben ne yaptım dün bütün gün gözlerim dolup durdu ondan sonra da malum dayanamadım mail yazdım ve mail iletilmedi geri geldi o hesabı kapatmış yada benim adresten mail almayı engellemiş diğer maillerini de biliyorum ama birşeyler yazmamak için gün bitene kadar biligsayar başına geçmedim öyle işte 4.5 ay oldu bakalım ben ne zaman unutma belirtileri gösterecem...

Ben buraya 25 Ocak' a girdiğimiz gece onun doğum günü olduğunu geçen sene aynı saatte telefonda konuşurken yeni yaşına girdiğimizi yazmıştım. 10 gün önce de mail attığımda cevap vermediğini ben de şifresini bildiğimi mailleri okuduğunu görünce adresimi ve maillerimi sildiğimi yazmıştım ve sürekli kendimi hatırlatıp durmanın bir anlamı olmadığını böyle mutluysa böyle kalmasını yazmıştım. Ben böyle büyük laflar etmiştim. Peki bilin bakalım ben ne yaptım dün bütün gün gözlerim dolup durdu ondan sonra da malum dayanamadım mail yazdım ve mail iletilmedi geri geldi o hesabı kapatmış yada benim adresten mail almayı engellemiş diğer maillerini de biliyorum ama birşeyler yazmamak için gün bitene kadar biligsayar başına geçmedim öyle işte 4.5 ay oldu bakalım ben ne zaman unutma belirtileri gösterecem...

neden ayrıldınız canım
msjın ıcın tesekkur edıyorum

canaım bende 5ay onu bekledım hep aglayarak uyudum hep onu ıstedım
bılıyorum umut ederek beklemek unutamamk cok zor hende ole zorkı
ne oldu 13gun barıstık ve yıne bıttı hersey nasıp dıyorum
nekadar ısteskte bıyerde tıkanıyoruz
ama sana tavsıyem hıc bıse yapma bak maılın gtmemıs
bundada bısey vardır
allaha dua et ve sabret

Ebrucum bundan 4.5 ay önce bir konuda yalan söylediğimi iddia etti ilk değildi üstelik çok basit bir konuydu kendisi çok güvenilir ben ona çok güvenen ama ben sürekli güvenilirliğini ispat etmek zorunda kalan kişi oldum yalan söylediğimi düşünüyorsan ki söylemiyordum devam etme dedim sadece tamam dedi o zaman msn de sil şifrelerini değiştir dedim sinirimden ona da sadece tamam dedi bu olaydan 15 gün sonra iki kez konuşmaya çalıştım birincisine cevap vermedi ikincisinde tanımazlıktan geldi o an kendimi durdurmak için daha fazla rahatsızlık vermemek için mektup yazdım rahatsız etmiceğime söz verdim hediyesini resimlerini falan yolladım hiç tepki vermedi öyle birşey yapmasaydım biliyorum ben kendimi durduramazdım takıntılıyım her saat mail atardım. Onun içinde birşey yazmadı zahmetlere girmedi galiba öyle olmasını istiyordu çünkü 2 haftada bir küsüyorduk hep barışan gönlünü alan ben oluyordum suclu ya da suçsuz farketmeden bir gün sormuştum bir gün ya bende birşey yapmazsam ne olacak sen birşey yapmıcakmısın diye bilmem benim huyum böyle demişti sonucu görmüş oldum iyi de benim de huyum değildir hep barışan taraf olmak ama onun için huyum değişiyordu aslında herşey o kadar açık ki ben hala at gözlüğü takmaya devam ediyorum. Öyle işte canım, dediğin gibi mailin gitmemiş olmasında hayır vardır. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X