Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam canım biz varız hem bende evde tek başınayım benimde fazla arkadaşım yok zaten köyde kız kalmadı evlenene evlene ben kaldım bende ondan başkasını göxüm görmüyor hem bak benimki nişanlandı::::))) hatta hayırlı olsun dedimdiyeceğim kendini yıpratma zaten bu acı paylaşılmıyor içinde yaşıyor hem arkadaşlarında olsa anlamıyorla sadece anlaınca onlzarı sıkıyorsun sadece ağlamanı engelliyor:))))

mina hoşgeldin aramıza...
civcivim artık dinleme o şarkıları yaaaa...

hoşbuldum canım, hepiniz çok hoşsunuz, civcivim,fırtına,prenses,sen,şasem iyiki varsınız !!! (alfabetik yazdım !!! niye öndeyim niye sondayımdiyen olmasın diyekaydirigubbakcemile3)

kızlar buluşalım kesinlikle,ama monayı bekleyelim iyileşsin öyle buluşalım,haklısınız bu ankaranın erkeklerinde bişi var kesinlikle,bitanesi mi adam çıkmaz yaa,minacım da ankaradan o da çok tatlı bi arkadaş,geçen ankaralılar buluşmuş öğretmenevinde ama bizden yaşça büyükler bayağı,bizde toplanınca resimlerimizi ekleriz sevgilisinden ayrılanlar kulübü ankara buluştu diye,kk'nın içinde ayrıca başlı başına bi site olcaz nerdeyse sengözlerimebaksanab monacım kumpirimiziyeriz sonrada biyere demlenmeye gideriz kulübümüzün adına da bu yakışır :içelim:

canım o senin tatlılığın, sabahtan beri bana teselli veriyosunuz :1hug:

hoşbuldum canım, hepiniz çok hoşsunuz, civcivim,fırtına,prenses,sen,şasem iyiki varsınız !!! (alfabetik yazdım !!! niye öndeyim niye sondayımdiyen olmasın diyekaydirigubbakcemile3)

şasen kurban olsun sana canım benim, ait olduğun klübü bulmuşsun, şimdi yazdıklarını tek tek okuycam, bugün hiç vakit olmadı ya, ne yoğunluktur bu !!!

ama iyi gördüm seni, bu kulüpteki arkadaşlarla da kaynaşmısın, canım benim daha iyisin Şeniz

Son düzenleme:
umudum ben burdayım canım, dertli bi arkadaş varda onla ilgileniyorum, gerçi herkes dertli burda, ama yaralarımızı sarıcaz beraber

dertli arkadaş da benim :))) şasem dert mert yok, ama çok yorgunum, gözlerim kıpkırmızı oldu, uykusuzlukda var, harfleri çift görmeye başladım

canım ilkönce şimdi nerdesin bilmiyorum ama eğer evdeysen ya da eve gidince güzelce bi dinlen,sabah ola hayrola de,anlık bile olsa sadece o an için at aklından düşünceleri,sonra yarın uyandığında dinlenmiş kafayla daha mantıklı düşünebilirsin,daha sağlam kararlar alabilirsin,ben öle yaparım,üstünden bi gece geçip beyni nadasa bırakmak iyi oluyo,sinirliyken üzgünken göremediğin şeyleri görebiliyorsun böylece

iyi fikirmiş prensescim :)) zaten inanki şuan hiçbişey düşünecek durumda değilim, yorgunluktan üzülemicem buakşam :1hug: bahsettiğim 32 maili oturdum okudum, bugünde bitane göndermiş, onuda okudum :çok üzgünüm:

Ay ay ayyyyy şu kafamı yerinden koparıp atmak istiyoruummmmmmmmm... grrrrrr.....

006'ım ajanım, içeriz tabe güzelim, öyle boş boş olmaz zaten. Ama var ya düşünemiyorum. Bir masa dolusu hatun ve hepsinin derdi aynı. Errrkekklerrr... Civardan birileri elimizde kalmaz inşallah :))

evet o atmış 32 mail dün, zaten dün öğrendim, dün okuyamadım, sadece sonuncuyu okudum, bugün oturdum hepsini okudum...

canım dünkü mailler hep telefonunu aç, şöyle yaparım böyle yaparım, istersen işten çıkarım, özür dilerim, ben salağım, bu şekilde ilk anın etkisiyle söyledikleri, telefonunu açmazsan kapına gelirim,ofise gelirim rezil oluruz diyo bide, bugünkünde de

diğer şirkete geçiceğini, o kızı bidaha hiç görmiceğini, ben ondan geçsemde o benden geçmiceğini söylüyo, bisürü şey anlatmış durmuş, hepsindede çok pişman olduğunu aptal gibi davrandığını söylüyo

:a015:
Kuşum sen de gel diycem ama az mesafe değil ki.. sana uydu bağlantısı yaparız biz üzülme sen :)

senağlama
zaten yanlızım bıde burda yanlızım bı kocaelılı bıle yok
kocaelıde bı ayrılık yasayan ben mıyım neyım:a015:
neyse bulısumda resımlerınıze bakarız uyduyla baglanırız kalbım sızle olur

canım dünkü mailler hep telefonunu aç, şöyle yaparım böyle yaparım, istersen işten çıkarım, özür dilerim, ben salağım, bu şekilde ilk anın etkisiyle söyledikleri, telefonunu açmazsan kapına gelirim,ofise gelirim rezil oluruz diyo bide, bugünkünde de

diğer şirkete geçiceğini, o kızı bidaha hiç görmiceğini, ben ondan geçsemde o benden geçmiceğini söylüyo, bisürü şey anlatmış durmuş, hepsindede çok pişman olduğunu aptal gibi davrandığını söylüyo

calıstıgı yerden bırı yanı
ne dusunuyosun pekı
duyguların nasıl

çok kızgınım, kırgınım, nasıl olunurki, şuan çok yorgunum, dün hiç uyumadım, bütün gece ağladım, büyük ihtimalle bugün eve gidince direk sızıcam.

Back
X