bence sen haklısın tepkin fazla değil o arkadaşın o duyguyu hiç yaşamamış yada seni hiç anlamayan biri
umudm canım ben yemkteydm msn e yazmıssn yenı gördummmcokacimcoook
acık suan msnım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sen haklısın tepkin fazla değil o arkadaşın o duyguyu hiç yaşamamış yada seni hiç anlamayan biri
benim bikaç gündür eskisi kadar şiddetli olmasa da eskisi aklıma geliyor ve içim buruluyor galiba özlediğimi hissediyorum,ama eskisi kadar can yakıcı ve şiddetli deil aksine böle biraz umutla ve sevinçle biraz özlemle aklıma geliyor hayal kuruyorum bazen burda evlilierin yazdığı yorumları topicleri falan okurken.ama şiddeti eskisi gibi deil çok derinlerden biyerlerden yattığıyerden başını kaldırıveriyor sanki bugünlerde sık olmaya başladı.sanki yangın sönmüş de küllerin arasından ince bi duman çıkıyor gibi
sakın prensesim sakın... nolur o külleri filan deşeleme... bak bana ; adam başkası için acı çekmeye bile başlamış... ben yokum sanki ; hayatının 2 yılı yokmuş gibi ... inanamıyorum yaaa ... ama böyle işte... sakın eskileri şimdiye getirme... bak ne güzel kaç aydır gayet iyisin... bozma tatlım sukunetini ...
evet canım ya böcüğe kaltılıoyurm sakın küllenmesıne izin verme
baska işlere yoğunlas
ne bılım om-nu düşünmemeye calış
en ufak bi haber alsam onla ilgili en ufak bişi olsa yangın sönerken tekrar çıkacak gibi ben bilirim kendimi,hemde bi çıksa alevler hızla yayılır yangın büyür yinehiç sevmemiş yaa,hiçç,cebimi bilmiyor yenisini ama onda bisürü başka numaram var ev var ayrıca kullandığım aveamdan bikaç kez msj göndermiştim mail adresim var,bukadar boşmuymuş herşey yaa,o arkadaşımla da hala küsüz,en iyi arkadaşlarımdan birinden oldum bebeklik arkadaşımdan hem de, ama haber almadığım sürece de iyiyim.böcükçüm benimkide benden sonra beraber olduğu kız için ayrıldıktan sonra yana döne pişman oldu hemde benle barışma gibi bi durumu vardı sonra birden döndü ,ona pişman olmaya başladı ve kızı istetti inanabiliyomusun o da başkası için acı çekti pişman oldu deli gibi,bunu kaldırmak çok zor hala içim sızlıyor filmlerde dizilerde böle isteme evlenme sahnesi falan görünce,çok koyuyor insana benim eksiğim neydi diyosun,ben daha çok sevdim ondan belki diyosun ne bilim çeşitli sorular insanın aklını kemiriyo ama yapacak bişey de yok, zaman zaman zaman... ve burda paylaşıma devam..içindekini paylaştıkça azalıyor rahatlıyorsun,bak bikaç aydır iyisindiyosun ya,burda sizlerle paylaştığım için iyiyim,içimde tutmadığım için iyiyim,beni anlayanlar olduğu için iyiyim.güya seviyordu beni adımı dilinden düşürmezdi,o kızla asla olmaz bidaha ona nefret ediyorum seni bidaha görürsem ağzını burnunu kırarım demiş kıza, sonra deli gibi köpek gibi afedersin peşinde süründü,hemde benle barışma durumu söz konusu oluyodu nerdeyse. bişi duydu dellendi heralde bilmiyorum ama çok iyi anlıyorum seni :1hug:
ben inanıyorum aslında biz şer sanıyoruz ama bu bizim için hayır,çünkü ben allaha o kadar dua ettim ama tam olacakken birden ters dönüyor ve olmuyor kaç sefer bu böyle oldu birtürlü olmadı tam olmak üzereyken olamadı,yıllardır birleşemedik tam anlamıyla biz,napsamda olmuyor artık ciddi olarak demekki bu benim için şer,hayır değil,hayırlı olsaydı Allah verirdi diye düşünüyorum.
hayr canım
olurmu yaaa sen gayet normaslındeeee
arkadasınnÇok üzgünüm çoook
BOŞVERRRRRRRRkaydirigubbakcemile3ama o arkadasını boşverrr
keske boşver demeyle hersey hallolunabılseydı
insan böyle zamanlarında arkadaslrına cok ihtıyac duyuyooo
zaten ondan burdayz
ama gercek dostlar sadece senın derdınle dertelnıp sevıncınle sevınıooo
malesef canım :1no2:
bizzzzzzzzzzz varızzzzzzzzzz boşverrrrrrr![]()
pernses ya ankarada şu an bizim gibi ağlayan kaç kız daha vardır ya. ne bu ankaranın erkeklerinden adam çıkmıyo demekki. çoğunlukta ankaralı kızlarız çünkü. aslında hepsini de karşı masaya toplayıp uzaktan bakacağız. sonra ankara çayına toplayıp atalım hepsini. ben hep Allaha beni yaktın onu da yak diye yalvarıyorum ya. başka bi insan çıktı karşıma çok da ince benden hoşlanan biri ama sanki zorla oturuyomuş gibi 10. dk ta çocuğu bırakıp kalktım. yapamıyom hep ahmet aklımda onla kıyaslama o böyle yapardı diye kötü yönlerini bile arıyom ya ben çıldırdım heralde. 30 undan sonra adam benim hayata aşka evliliğe bakışımı değiştirdi ya. bürosuna gitmemek için kendimi zor tutuyorum. yeni sekreterinin adı benim ismimle aynı bu arada.
günaydın kızlar... çok kötü bir gece geçirdim... bütün akşam ağladım ... gece 4te uyandım uyuyamadım ve ağlamaya devam ettim... gözler şiş şiş şimdi ... patrona da uyuz olduum...
Hayırlı sabahlar kızçeler bu arada, amanbe canım günaydın.
Minacım geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim, kararına saygı duyarım, ben şahsen o kadar severken yapamazdım, ayrılamazdım, aşkı yakalamak, bulmak o kadar kolay değil. Sen yaşlardayken yaptım bunu... sandım ki karşıma hep böyle aşklar çıkar nasılsa oooooo bana erkek mi yok. ... Bana erkek çoktu elbet ama gerçekten bana değer vereni bulmak çok.. çok zormuş... şunca yıl geçti... hala arıyorum... kısmet bakalım... ama dediğim gibi hayat senin hayatın, biraz uzaklaşıp düşünmek belki de iyi gelecektir. Belli olmaz zaman neler gösterir... aşk bu... tereddütler yaşansa da evet her şeyi affediyor.
benim bikaç gündür eskisi kadar şiddetli olmasa da eskisi aklıma geliyor ve içim buruluyor galiba özlediğimi hissediyorum,ama eskisi kadar can yakıcı ve şiddetli deil aksine böle biraz umutla ve sevinçle biraz özlemle aklıma geliyor hayal kuruyorum bazen burda evlilierin yazdığı yorumları topicleri falan okurken.ama şiddeti eskisi gibi deil çok derinlerden biyerlerden yattığıyerden başını kaldırıveriyor sanki bugünlerde sık olmaya başladı.sanki yangın sönmüş de küllerin arasından ince bi duman çıkıyor gibi
peşinde koşturan,sevmeyen,süründüren,kötülük yapan,açgözlü olan durmayan isteyen daha kıymetli oluyor,bakın ben okadar sevdim elimde ne var bi hiçç,demekki sevgi deil bu işin anahtarı![]()
canım sende böcük te canını sıkma demeyeceğim çünkü aynı şeyleri yaşıyorum siz yazdıkça sanki beni yazıyosunuz. bende çok özledim onu. bi kere görsem diye. ve aradım da hatta gurur dinlemedim ama cevap veremdi ya ne oldu da bittii. ya beraber yaşadık o günleri. bizimkide eski kızla görüşüyomuş. bahanesi o rahatmış evlilik beklemiyomuş. ya ben onu sevdim ya. aklımdan çıkmıyo her akşam ağlıyorum. gülmek istiyorum 2 ay oldu gülemedim ya. ne yapalım kızlar bazen de şunu düşünüyorum yıllar soonra iyiki dönmemişler diyeceğiz çünkü onların bizim için hayırsız olduğunu anlayacağız. bu adamlar şımartılmaya gelmiyo çok sevmeyeceksin kaçacaksın ben bunu yapamadım.ben sadece onun sesini duymak istiyorum görmek. o kadar canım yanıyoki beni anlıyosunuzdur. şimdi bana el oldu. adliye binasının önünde gidip gizlice bekleyip görmek geliyo içimden. değmez banada yakışmaz ama aşk işte ya.
ben inanıyorum aslında biz şer sanıyoruz ama bu bizim için hayır,çünkü ben allaha o kadar dua ettim ama tam olacakken birden ters dönüyor ve olmuyor kaç sefer bu böyle oldu birtürlü olmadı tam olmak üzereyken olamadı,yıllardır birleşemedik tam anlamıyla biz,napsamda olmuyor artık ciddi olarak demekki bu benim için şer,hayır değil,hayırlı olsaydı Allah verirdi diye düşünüyorum.
mina hoşgeldin nasılsın canım bugün. ne yaptın barıştınmı okudum yazdıklarını bence öyle pişmansa affet. seviyosan. ben affederdim. ama benimki şu an daha kapıma gelmedi. çünkü onsuz olmak daha acı. bence 1 keerlik affet. inanıyosan hislerine güvenerek. eğer hislerin güvenme diyosa boş ver.
barış, seviyosan süründür ve dön ama bizi bırakma burada yinede yanımızda ol. bu kulüpten değil acı çeken olmaktan ayrıl. benimki dönse döneceğim o da beni aldattmış ama pişman olsa affedeceğim. çok özledim adliyenin önünden geçerken onu görürümüyüm diye bakıyom ya. bürosunun önünden geçemiyom zaten. benimkini tanırsın aslında belki avukat o da. ismini özelde yazacağım bak istersen..gerçi adı batsın ama. dün dedim ya tüm erkeklere de onada tükürmek geliyo içimden suratına.
yok canım yaa o ben değilim ama bikaç kişi daha benden duyduğunu söyledi bunu söleyen princessmiydi kızlar yaa hatırlayan varmı fallarada inanmıyorum kaç kere baktırdım palavra fallara kadar düşüyoruz ama bize bi hayrı olmaz emin ol canım