monacım çok sağol canım, seninde bi rahatsızlığın varmış anladığım kadarıyla, geçmiş olsun canım, en yakın zamanda geçsin inşallah :Saruboceq:
dediklerini güzelce düşündüm...
ona inanıyorum, pişman, zaten kendisi de bidaha o kızı görmek istemiyodur, hem kendine hem kıza kızgın, maillerinde hep bunlar yazılı, bidaha o kızı görmicem dediyse görmez, onu biliyorum, onu affedersem melek olurum onun gözünde, bidaha beni böyle üzmez, onuda biliyorum, ama şu var, bu hareketini hazmedemiyorum, bunu ben de sevgimiz de haketmiyodu, sevgimiz lekelendi, bunu hazmetmek istemiyorum. sanırım affetmicem. yüreğime taş basıcam ama affetmicem.
yani negatif değilim şuanda, üstümden negatif enerjileri atıyorum, kimseye öfkem yok, adilik yapanların adi hayatları onların olsun(bu lafım da o kıza) onuda allaha havale ediyorum. kökten çözümler bulma yoluna gidiyorum, bisüre inzivaya çekilip dinlenmek, pozitif enerjiyle yüklenmek istiyorum, ailem muğlada benim, ordaki adliyeye aldırmaya çalışıyolar beni, zaten ne zamandır uğraşıyolardı ben zatı muhterem yüzünden hep engeller çıkarıyodum, şimdi gidicem, bunları unutucam, temiz bi sayfa açıcam, bulabildiğim çözüm bu :sm_confused: