Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iyi düşündünmü bari acnım . öfkeyle kalkma. düzenini bozma

önceki akşam uyumadım dedim ya, sabaha kadar hayatıma nasıl şekil vermem gerektiğini düşündüm, zaten bi süredir işten güçten çok sıkılmıştım, şimdi bide bu sıkıntıyla burda kalırsam depresyona girerim, şimdilik uzunca bisüre dinlenmeye gidiyorum, buarada ordaki işimi ayarlayana kadar başımı dinlerim biraz, sonra belki yine gelirim ama şuan annemin dizini arıyorum, bilmiyorum işte duygusallaştım, annemin hiçbişeyden haberi yok ama rüyasında falan görüp duruyomuş, öyle sevgiye ihtiyacım var canım ya, ama sizi asla ihmal etmem şasecim, bende burda kendimi iyi hissediyorum, hepiniz sayesinde, buraya üye olduğum gün inanki msnde bütün arkadaşlarım beni dinlemezken, sana topikte yazdıklarımdan hemen sonra senden cevap geldi canım, bunu hiç unuturmuyum şasem ve civcivim ve monacım, böcükçüm,prenses,ebru,fırtına hepiniz işte sizi çok seviyorumm...

Son düzenleme:
Ne tuhaf Mina... bir an sanki çok uzaklara gidecekmişsin, yuvadan uçacakmışsın gibi hissettim.
Oysa ki ne farkeder özünde bizim için... oradan da yazarsın yine buluşuruz di mi.
Ortam sanal bi kere.

Düşünün artık nasıl benimsiyorsak olayı.... vay be...

evet ya monacım, ben böyle bişey görmedim, gerçekten, sizi resmen 2 gündür tanıyorum, ama sanki yıllardır tanışıyoruzda aynı şehirde, şimdi ayrılıcaz gibi falan geliyo banada, şuanda ankaradan ayrılcağıma sırf sizin şu meşhur buluşmanıza gelemeyeceğim için üzülüyorum, nasıl bişey bu !!!

buarada böcükçüm platonikte bi arkadaş bişeyler nalatmış, çok sevdiği birisi olmamış falan çok acı çekmiş, sonra başkasıyla evlenmiş, çocuğu olmuş, sonra yakın bi zamanda vefat etmiş, yani her işte bi hayır vardır diyo, yani tabiki hayır neresinde denebilir ama şimdi onla evlenmiş olsa o çocuğunu babasız büyütüyor olacaktı, yani ilginç gelebilir ama insan düşününce biraz herşeyin hayırlısı diyor, senin içinde benim içinde hepimiz içinde bizim bilmediğimiz bi hayır mutlaka var, sağlam durmalıyız...

selam firtinam...
sizin bulusma ne oldu merak ettim...
fotoraf cekilmedik deme sakin....

ya gerçekten sanki bi arakadşın taşınıyomuş gibi geliyo. neyse senin için hayırlısı olsun minacım.belki tekrar dönersin anakaraya. seninki ikna eder seni. benim içimdeki his döneceğini söylüyor.sevgi bu.

ya seni geç bulup çabuk kaybediomuşuz gibi gelio minacım yaa,ama ordanda görüşeceğiz nasılsa,bence sen annenin yanında sevgi deponu doldur ankaraya geri dön,burda ne güzel kurulu bi düzenin var,mesleğin var kurulu evin işin herşeyin var,zaten bu sıkıntılı zamanı biraz geçirip kafanıtoparlamaya başlayınca bunun mantıklı olduğunu sende anlayacaksın canım a.s.

ya gerçekten sanki bi arakadşın taşınıyomuş gibi geliyo. neyse senin için hayırlısı olsun minacım.belki tekrar dönersin anakaraya. seninki ikna eder seni. benim içimdeki his döneceğini söylüyor.sevgi bu.

hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah civcivim, bi bakarmışın kendi muğlaya yerleşmeye ikna olmuş :1rolleyes: ne olcağı bellii olmaz hiç, demi, şaka şaka ben onu unutmak için gidiyorum...

ya seni geç bulup çabuk kaybediomuşuz gibi gelio minacım yaa,ama ordanda görüşeceğiz nasılsa,bence sen annenin yanında sevgi deponu doldur ankaraya geri dön,burda ne güzel kurulu bi düzenin var,mesleğin var kurulu evin işin herşeyin var,zaten bu sıkıntılı zamanı biraz geçirip kafanıtoparlamaya başlayınca bunun mantıklı olduğunu sende anlayacaksın canım a.s.

canım o düzenler falan muğlada daha kurulu ama burda olsaydım sizinle düzenli görüşen çok güzel bi grup olurduk işte, o üzüyo, ama kısmet prensescim

buarada şaseeee !!! şok olcak demişsin ya, nasıl içimin yağları eriyecek o şok olurken bilemezsin, gelsin kapıyı çalsın çalsın kimse olmasın orda, bi komşu çıkıp o gitti desin türk filmlerindeki gibi :mymeka:

Son düzenleme:
Selam kızlar.. Burası ne kadar harika bir topik yaa..

Neden haberim yoktu benim hiç... Bende kaç gündür kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki..

Meğersem yalnız değilmişim... Sevinsem mi üzülsem mi...

Hayırlısı yine de arkadaşlar.. Hakkımız da hayırlısı olsun.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

canım o düzenler falan muğlada daha kurulu ama burda olsaydım sizinle düzenli görüşen çok güzel bi grup olurduk işte, o üzüyo, ama kısmet prensescim

temelli mi gidiyorsun yaniii,ben senin yerinde olsam bidaha ailemin yanına dönmezdim,burda ne güzel kendi düzenini kurmuşsun,hayatını kurmuşsun,hep isteyip de imkanlar izin vermediği için gerçekleştiremeidğim bişiydi bu,tabiki ailenden kopmıcaksın yine gitceksin görüceksin kalıcaksın ama geri evine hayatına dönüceksin şutarafagitti yeteri kadar dinlendikten sonra dön ankaraya,işe ne dedin ne kadarlık bi iznin var

Selam kızlar.. Burası ne kadar harika bir topik yaa..

Neden haberim yoktu benim hiç... Bende kaç gündür kendimi o kadar yalnız hissediyordum ki..

Meğersem yalnız değilmişim... Sevinsem mi üzülsem mi...

Hayırlısı yine de arkadaşlar.. Hakkımız da hayırlısı olsun.

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...

aaa bi ankaralı dahaaa,yok kızlar kesin bu ankaranın erkeklerinde var bi arıza CADIARZU

Back
X