Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya ben sinavlardi varda o yüzden giremiyor diye birsy okumustum karisti galiba..almanyadasn ya bende avusturyadaym ekonomi okuyorm yarin sinav var birseyi bilmiyorum soracaktim neyse hayrlisi olsun :)))
bide ben okul icin geldim o yüzden almanca süper degil orta seker rechnenleri calisiyorum sadece neyse Allah yardim etsn bana

günaydın böcükçüm iyiyim, okuyodum ne var ne yok diye :)

sen nasılsın bugün cicim ???

ben de okudum hepsini...

bugün daha sakinim canım... artık sevmekten vazgeçmem gerektiğini biliyorum... ağlamadım akşam filan ama gece 5te uyandım yine... düşündüm ama ağlamadım... boğazım düğümlenmedi de... hatta rüyamda gördüm ama o bile incitmedi beni...

iyiyim ; iyi olacağım...

iyi ol canım benim, hep iyi haberlerini duyalım, benimkide msnde engelli, rahatım iyi o yüzden, engelli olmayınca bak beni gördüde laf atmadı, yok şöyle yok böyle, kendimi yiyip duruyorum, nezamandırda görüşmüyoruz onla ve sevgilisiyle :))) geçen sevgilisiyle telefonda konuştukda görüşelim falan diyo !!! düşünsene nelere katlanıyorum !!!
amanbe kimse şu beyaz atlı gelsin, unuttursun şunları...

canım ya söylemek bana düşmez yani... hani derler ya kelin ilacı olsa diye ...
sen de keşke kabullenebilsen durumu... ama tabii sen de henüz yaşanmış bir şey de olmayınca bitmesi gerektiğini kabullenmek daha zordur... bilirim... çünkü onu sen ekledin yüreğine ve sen çıkaracaksın... onun yaptığı ya da yapmadığı şeyler bunu sağlamayacak...

herşey senin elinde aslında... bunu unutma ... acı çekmek istediğin kadar çekersin... durmak istediğinde durursun...

iş komikleşti böcükcüm, artık acı çekmiyorum, herşeyi kabullendim, bazen diyorum kendimle mi çelişiyorum ama neyse hepsini atlatıcaz biliyorum... hep cefasını çekecek halimiz yok, bigünde sefasını sürmek nasip olacak :Saruboceq:

günaydın canlarım, akşam aştiden muğlaya giden otobüste yaralı biri olacak :(

eşyalarımı topladım dün,dilimde şu şarkı

işte gidiyorum, birşey demeden,
arkamı dönmeden, şikayet etmeden,
hiçbirşey almadan, birşey vermeden,
yol ayrılmış görmeden gidiyorum...
ne küslük var ne pişmanlık kalbimde,
yürüyorum sanki senin yanında,
sesin uzaklaşır herbir adımda,
ayak izim kalmadan gidiyorum...

inşallah canım o sefalı günler yakındır... valla ben bu aralar mucize diliyorum Allahtan...

ben hem bu ilişkiyi hem de ayrılığı yaşadığım için mutluyum aslında... doğru zamanda doğru ilişkiydi ve ayrılığımdan da çok şey öğrendim... biliyorum benim için hayırlısı böyleymiş...

sadece ufak bir işaret istiyorum :)

Son düzenleme:
bugün beni mazur görün nolur, toparlamaya çalışıyorum ama elimde değil !

beraber toparlanırız canım... oluyor öyle hergün birimize ya da bir kaçımıza...
dünkü benle bugünkü ben farklıyız... çünkü dün bugünden farklı... bugün yeni gün...
yarın başka bir gün... neler getirecek bize hiç belli olmaz...

bu arada iyi yolculuklar sana şimdiden... yanına kitap al... yolda kötü olma...

günaydın kızlar canlarımherşey iyi olacak eminim buna,hergecenin sabahı vardır,her kışın da baharı,kara gün kararıp kalmaz...iyi olacağız gerçekten... minacım keşke kalıp mücadele etseydin gitmek yerine,yine de ben ailenin yanında kendini toparladıktan sonra buraya mücadelene geri dönmenden yanayım canım,ama orada daha mutlu daha huzurlu olacağım diorsan uzaklaşmak istiyorsan sana da hak veririm

günaydın kızlar canlarımherşey iyi olacak eminim buna,hergecenin sabahı vardır,her kışın da baharı,kara gün kararıp kalmaz...iyi olacağız gerçekten... minacım keşke kalıp mücadele etseydin gitmek yerine,yine de ben ailenin yanında kendini toparladıktan sonra buraya mücadelene geri dönmenden yanayım canım,ama orada daha mutlu daha huzurlu olacağım diorsan uzaklaşmak istiyorsan sana da hak veririm

bende bazen düşündüm mina gibi ama sakin düşününce yapmamam gerektiğini anladım ve ailemin yanına gittim sadece 15 günlüğüne ama fayda vermediki. ankara dışında olunca sanki onu daha çok özledim. burda evi bana yakın sanki görmesemde varlığını bilmek acımı derinleştiriyo ama yakın olmak duygusu aynı şehirde nefes almak bile yetiyor gibi.

böcükçüm sağol, toplucam kendimi, biraz böyle takılayım ...

prensescim, içimde ona dersini verme arzusuyla yanıp tutuşuyorum, görsün bensizlik neymiş, bakalım zaman neler gösterecek.

civcivim dün akşama kadar iyiydim, nezaman eşya toplamaya başladım, o andan beri ağlıyorum...ama iyi olucam, salmıcam kendimi, değmeyen biri için.

inşallah canım o sefalı günler yakındır... valla ben bu aralar mucize diliyorum Allahtan...

ben hem bu ilişkiyi hem de ayrılığı yaşadığım için mutluyum aslında... doğru zamanda doğru ilişkiydi ve ayrılığımdan da çok şey öğrendim... biliyorum benim için hayırlısı böyleymiş...

sadece ufak bir işaret istiyorum :)

şeytanın bacağı kırılacak canım görücezz !!! herşey yaşanması gerektiği için yaşandı, dediğin çok doğru, hayattan payımıza düşen buymuş, ama daha pastadan alacağımız var yerimseniben

günaydın canlarım, akşam aştiden muğlaya giden otobüste yaralı biri olacak :(

eşyalarımı topladım dün,dilimde şu şarkı

işte gidiyorum, birşey demeden,
arkamı dönmeden, şikayet etmeden,
hiçbirşey almadan, birşey vermeden,
yol ayrılmış görmeden gidiyorum...
ne küslük var ne pişmanlık kalbimde,
yürüyorum sanki senin yanında,
sesin uzaklaşır herbir adımda,
ayak izim kalmadan gidiyorum...

minam günaydın, toparlıcaz canım seni, sakın üzülme

Back