Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ben de ögle yemegı yıyorum acıkmışım wallahi
ooy oy eski sevgılımı aradım acmadı telı yıne :) kücük böcüğüm bagarma sakın yemekten gelınce bana nıe aradıın beaaaa dıye :)) yaptım ben yaptım ıyı yaptım ben yaptımmı dogru yaparım.

şasecim buarada

mailleri çöpe gidiyo ya artık canım, sanki beni görüyomuş gibi bakmıyorum da, aramaz şuanda, arasa da açmam, aslında onun içinde bazen üzülüyorum, o da depresif halde, suçlu, vicdanı rahat değil...

minacım vicdanı rahat olmayacak tabi, senin gibi bi kızı nasıl elimden kaçırdım diye, ona çok iyi ders olacak, keşke bütün erkekler bilse şunu, biz böyle hatalar yaparsak elimizden kaçırırız dersi hepsine lazım. sanıyolarki ömür boyu herşeyi sineye çekip peşlerinde koşucaz. yağma yok, destekliyorum seni, en azından git, dinlen, buarada o da tırssın bidaha hiç dönmiceksin diye, ama temelli orda kalman doğru mu onu bilmiyorum :uhm:

gelişmeleri okumamısım sekerım bak sımdı brıakabılmıs 5 yıl bekledıgınden sonra bırakıcak olsa bır de * düşün bu halı neyse olacagına varmıs. hayırlısı de cnm.

sağolun kızlar arada banada gelip gidiyorlar neyse şimdi sinirliyim bana dövebileceğim biri lazım

ya bitane buldumda patronum elimden aldı ya paralıcam kadını zaten sinirliydim geldilerdi delirtti beni uyuz şey birde patronuma şikayete geldi

boşver canım gerilme, patron milletini de şikayetçi müşteri milletini de bi kazana atıcam, altına da odun atıcam ben, sen hiç üzülme :))

canım ya patronum birşey demedi ben patronumu çok seviyorum iyi biri çok şükür ama müşteri milletini kazana atalım kıyamam patronuma aslında benimkine sinirlendim salak kafam onuun üye olduğu siteye girdim ben elveda yazdıydım oda yazmış hemde öyle bir yazmışki içime çüp oturdu kabakta kadına patları:)

neyse kızlar benim işime bakmam lazım ama ayrılamıyorum sizden seviyorum sizleri iyiki varsınız ee nasılsınız

sen nasılsın böcükcüm canım iyisindir umarım emin ol iyi olacaksınn inşallah canım

kızlar slm hayırlı cumalar osun ısallah

nılcım gecmıs olsun

mına sımdıden ıyı yolculuklar ısallah donussun muhtesem olur

bocukcum sen nasılsın aklım sendeydı hep aksam nasılsın

:çok üzgünüm: bende ayrılalı 2 ay oldu şok bi halde ayrıldım, bana ne yalanlar söylemiş bende onları gözü kapalı dinlemişim ve bana daha fazla haksızlık yapmamak için doğruları söylemeyi tercih etmiş ama tabi bunları yüzüme karşı söylemedi mail atarak söyledi o günden beri ruh gibiyim ne üzgünüm ne mutluyum kendimi tanıyamaz oldum onu hayatımdan çıkardım bitti dedim, ama yinede anlattıklarının yalan olmasını isterdimsenağlama

sağol ebrucum, yolculuktan korkuyorum, inşallah uyurum ve bişey düşünmem, inşallah ufunet basmaz yolda, hep o beni bırakırdı terminale, ilk yalnız terminalden ayrılışım olacak..

muhasebeci ben yalanını kendim yakaladım, sıkıştırdım, öğrendim, hiç sıkıştırmasaydım şüphelenicek bişey olmasaydı nolurdu çok merak ediyorum, ama senin hissettiklerinin aynısını hissediyorum, geçecek, öğrenicez herşeyi... atlatıcaz...

kızlar slm hayırlı cumalar osun ısallah

nılcım gecmıs olsun

mına sımdıden ıyı yolculuklar ısallah donussun muhtesem olur

bocukcum sen nasılsın aklım sendeydı hep aksam nasılsın

teşekkür ederim canım nasılsın bakalım aklım sizde kalıyor hep nasıl oldular acaba diye:1hug:

sağol ebrucum, yolculuktan korkuyorum, inşallah uyurum ve bişey düşünmem, inşallah ufunet basmaz yolda, hep o beni bırakırdı terminale, ilk yalnız terminalden ayrılışım olacak..

ısallah guzel bı yolculuk gecer
dusunmemeye calıs canım
kıtap dergı resım falan al yanına

Back
X