Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden olmasın... gül tabii ...
:roflol:bosver aglamada gul Şeniz
hah hemen saçlara saldır... ben de çok boyatmak istiyorum ama sırf depresyon belirtisi sergilememek için yapmıom kaydirigubbakcemile3
canım aynen ya röfle istiyorumda çevremdekiler öyle söyleyecek diye zaten bu aralar ne yapsam hemen bağlant6ı yapıyorlar dün akşam 7 de eve gittim söylemesi ayıp uzerimi çıkardım giyinmeden uyumuş kalmışım gece bir ara kalktım giyindim hatta burayada baktım tekrar yattım bu sefer 10 da kalktım işede geç kaldım tabi ama ayrılalı 2 ay oldu ilk defa uyudum desem yalan olmaz,ben erkenden yatardım o göreve giderdi gece geldiğinde arardı beni mutlaka sabahlardık ayrıldıktan sonra gece uyanıyorum aklıma geliyor,üzülürdüm bende 2-3 gibi yatıyordumki 2 aydır gece uyanmayayım diye bıçak gibi içimi acıtıyordu yoksa
ne güzel canım 2 ay atlatmışsın, bende şöyle 2-3 ay geçirsem rahatlıcam, bugün 3.gün
canlarım, sizde olmasanız !!! kaç gün üzülmek gerekki ben 3 gündür üzülüyorum, vücudum ağrıyo artık, uyku yok bişey yok, bi an unutup sızıyorum, sonra düşünmeye başlıyorum, o kız benim hakkımda kötü konuşmuşmudur, bu sen manyakmısın dememişmidir, birsürü şey, sonra dayanamıyorum, kalkıyorum, bu tempoya vücudum dayanamıyo artık, ki ben çok uykucu biriyimdir...
kız prenses napıon ?
prenses okuyo şimdi bence, dersini çalışıyo :)) mucx
bi dk kaçırmışım orayı, nasıl yani 5 yıldır ayrısınız ve unutamıyomusun :1shok:
a.s. yaşıyacakmıyım yani doktor hanım :)) canım ya sevindim demek fazla üzülmeden yırtıcam, ben şimdilik 2.durumu kendime uygun gördüm... ama asıl mesele nerde duracağıma karar vermek aslında.
yani 1.durummu 2.durummu emin değilim :sm_confused:
bi dk kaçırmışım orayı, nasıl yani 5 yıldır ayrısınız ve unutamıyomusun :1shok:
Puhahaha aynen öle durum
Konuya göbeklemesine daldım gene :roflol: