Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

evet canlarım okuyodum a.s.

:utangac: ya tam olarak öle diil aslında,benim hikayem biraz uzun, biz 5 yıl önce tanıştık çıkmaya başladık,ayrıldık çeşitli sebeplerden sonra,ama ben ona ayrıldıktan sonra aşık oldum,tabiki bu 5 sene içinde görüştük ve bu süre içerisindede çok kavgalarımız iyi günlerimiz kötü günlerimiz oldu ve çok arayıp aranmadığım arandığım aradığım dönemler oldu ama biz hiç anlaşamayan bi çifttik bitürlü dikiş tutturamadık,olmadı işte ama çok sevdim ben :çok üzgünüm: hep sevgimden hırslı oldum,inatçı oldum susmayı bilmedim ama hep sevdiğimdendi bunlar, o da böle şeylere katlanamayan biriydi ve çok inatçıydı olmadı işte dikiş tutturamadık hani dün demiştimya şer gördüğümüzde hayır,hayır gördüğümüzde şer vardır diye,bitürlü olmadı işte,ama artık öle bi aşamadayızki tamamen iletişimimizi koparmamız gerekiyor,daha önce her kavgada değil ama çoğu kavgada hep ben aradım ya da mesaj attım,o beni aramamayı önceden başardı ama ben hala başaramadım hala aramadığım günlerin sayısını tutuyorum,ama başarıcam bigün aramıcam :içelim:

bu ara baya ıyısın ama perenses gercekten
:1hug:

Topikte prensesler çoğaldı demi,böcüğüm sen harikasın avatarımıda değiştim bide ayrıldıktan sonra çizgi film koliği oldum cdlerinide alıp izliyorum ya iyice sıyırdım ben

:utangac: ya tam olarak öle diil aslında,benim hikayem biraz uzun, biz 5 yıl önce tanıştık çıkmaya başladık,ayrıldık çeşitli sebeplerden sonra,ama ben ona ayrıldıktan sonra aşık oldum,tabiki bu 5 sene içinde görüştük ve bu süre içerisindede çok kavgalarımız iyi günlerimiz kötü günlerimiz oldu ve çok arayıp aranmadığım arandığım aradığım dönemler oldu ama biz hiç anlaşamayan bi çifttik bitürlü dikiş tutturamadık,olmadı işte ama çok sevdim ben :çok üzgünüm: hep sevgimden hırslı oldum,inatçı oldum susmayı bilmedim ama hep sevdiğimdendi bunlar, o da böle şeylere katlanamayan biriydi ve çok inatçıydı olmadı işte dikiş tutturamadık hani dün demiştimya şer gördüğümüzde hayır,hayır gördüğümüzde şer vardır diye,bitürlü olmadı işte,ama artık öle bi aşamadayızki tamamen iletişimimizi koparmamız gerekiyor,daha önce her kavgada değil ama çoğu kavgada hep ben aradım ya da mesaj attım,o beni aramamayı önceden başardı ama ben hala başaramadım hala aramadığım günlerin sayısını tutuyorum,ama başarıcam bigün aramıcam :içelim:

anladım canım, kaprisli sevgili seni :)))

evet yaşayacaksın ... ama tedaviyi ihmal etme... öncelikle bil ki herşey sen de bitiyor...
bu hastalığın en iyi çözümü hastanın moralinin yüksek olması... hep gülümseyebileceğin şeylerle ilgilen... şimdi senin bişi yapman gerekmio... yapması gereken senin zatı muhterem lale... o yüzden sen keyfine bak... o da azcık sürünsün... bu süreci sen ohhh diyerek geçir... ayy vah vah deme yani ... kapiş ? yerimseniben

kapiş doktorum kapiş, gülümseyeceğim şeylerle ilgilenicem, mesela dönüp dönüp düşündüğüm konu beni çok eğlendiriyo, olaylar nasıl gelişti, olay gününü düşünürken, kızın yaptığı kurları düşünürken gülmekten ölüyorum, dengesizlik varmı biraz doktorum bende yaa !!!

kızlar ya iyiyim ben bugün ... iyiyim demi :1rolleyes:

iyi ne kelime süpersin :nazar: hep böyle ol a.s.

Topikte prensesler çoğaldı demi,böcüğüm sen harikasın avatarımıda değiştim bide ayrıldıktan sonra çizgi film koliği oldum cdlerinide alıp izliyorum ya iyice sıyırdım ben

bende nıkımı degısıyım dıyorum ama bı ısım bulamadım

ben hıc sevmem cızgı fılm ızlemeyı ya
kardesım seyrederken sınır olurumkaydirigubbakcemile

aa çizgi film, bingooo !!! muğlaya gidince bütün gün çizgifilm izleyeyim, çocuklar da var, aynı kafadanız zaten onlarla, bazen bebeklerimin saçlarını bozuyolar, ona çok kafam bozuluyo, evet evet çizgifilm, evreka... :içelim:

kapiş doktorum kapiş, gülümseyeceğim şeylerle ilgilenicem, mesela dönüp dönüp düşündüğüm konu beni çok eğlendiriyo, olaylar nasıl gelişti, olay gününü düşünürken, kızın yaptığı kurları düşünürken gülmekten ölüyorum, dengesizlik varmı biraz doktorum bende yaa !!!

iyi ne kelime süpersin :nazar: hep böyle ol a.s.

ayrılık sonrası ilk gün sendromları onlar... normaldir... paniğe gerek yok... unutmayın sakin kalıcaksınız sevgili hastam ... sengözlerimebaksanab

canım bocugum harıkasın
senı cok sevıyorumsengözlerimebaksanab

canımmmm benimmm... ben de seni çok seviyorum yerimseniben

bende nıkımı degısıyım dıyorum ama bı ısım bulamadım

ben hıc sevmem cızgı fılm ızlemeyı ya
kardesım seyrederken sınır olurumkaydirigubbakcemile

canım hepsini değil.sünger boop,betty boop,taş devri,şirinler...
değişme canım ya puanların msjların felan hep gidiyor bende bulamadımda su işiyle ilgili çalışıyorum bide şirkette tek kız benim arada bana prenses diyorlar öyle uydurdum suprensesini felan hihoyyyt

Nasılsınız kızçeler, bugün herkesi daha dirayetli, daha aklı başında ve iyi görüyorum... eferim eferim... aynen devam böyle doğru yoldasınız :)

Kızlar sadece nickinizi değiştirirseniz mesajlarınız ya da puanlarınız gitmez.
Onlar ancak hesabınızı kapatıp yeni hesap alırsanız giderler.
Ben de değiştirdim, gitmediler hiçbir yere, sadece eski yeni tüm mesajarınızın üzerinde yeni nickiniz yazıyor olacak o zaman.

canım hepsini değil.sünger boop,betty boop,taş devri,şirinler...
değişme canım ya puanların msjların felan hep gidiyor bende bulamadımda su işiyle ilgili çalışıyorum bide şirkette tek kız benim arada bana prenses diyorlar öyle uydurdum suprensesini felan hihoyyyt

hımm
dursun olese

banada rahmetlı teyzem prenses derdı sımdı o geldı aklıma

masallah sen cızgı fılmlerde ıyısın bayahihoyyyt

Kızlar sadece nickinizi değiştirirseniz mesajlarınız ya da puanlarınız gitmez.
Onlar ancak hesabınızı kapatıp yeni hesap alırsanız giderler.
Ben de değiştirdim, gitmediler hiçbir yere, sadece eski yeni tüm mesajarınızın üzerinde yeni nickiniz yazıyor olacak o zaman.

hos geldın mona ıyımısın
dogru sen degıstın gıtmedı dımı hıc bıseyın
uygun ısım bulursam belkı degıstırmek ıstıyorum ama nık bulamadım sole guzel gonlume gore

monapisam hastalanınca topiği aklı başında birinin yürütmesi lazımdı oda böcükcümdü

Back
X