Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hepimizin yüzünü ; gönlünü güldürsün inşallah Allah...

ay bu arada egecim ; biz bu ankaralılardan önce buluşursak çok gülerim ben :)))

ha bu arada konyalı hatunlar nerede hiçbiri yok yaaa...

ya bende istiyorum ama kimse yokki buluşacak yakınlardan bendemi gelsem uçaklakafamçokkarıştı

angaralılaaaarr nerdesiniiizz bak bozuldularmı diolaaar ses verin baakeemmm bi de angara havasıı yapalıımm :dance: burdayız burdaaaaaaaa :dance::teytey:

ben nere yerine geçiyorum bilemedimki :sm_confused: fahri ankaralı olarak bozulayım bari, ama ege sınırları içine girince de bilmemki yani, kafam karıştı fisfisfis

kızlar ya iyiyim ben bugün ... iyiyim demi :1rolleyes:
iyisin canım kesinlikle iyisin,ilk bikaç gün normal olur böle şeyler ama senin ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz zaten en önemlisi sende biliyosun
bence de ... süpersin prensen ; oleeey ; bravooo prensess ; prensesim çok yaşaaa...

pi-ren-se-sim çok ya-şa ... pi-ren-se-sim çok ya-şa hihoyyythihoyyythihoyyyt
a.s.
anladım canım, kaprisli sevgili seni :)))
güzelim ben hiç kaprisli değildimki o kadar seviyordumki ama o dengesizlikleriyle bi öle bi böle davranışlarıyla anormal ruh durumuyla beni böle hiçbişiye katlanamaz asabi birisi haline getirdi
bu ara baya ıyısın ama perenses gercekten
:1hug:

evet canım yaa çok şükür iyiyim sizler sayesinde bide hbr almamak gerçekten çok ii oluyomuş bütün iletişim kanallarını kapatın kızlar size nacizane tavsiyem şutarafagitti

güzelim ben hiç kaprisli değildimki o kadar seviyordumki ama o dengesizlikleriyle bi öle bi böle davranışlarıyla anormal ruh durumuyla beni böle hiçbişiye katlanamaz asabi birisi haline getirdi

evet canım yaa çok şükür iyiyim sizler sayesinde bide hbr almamak gerçekten çok ii oluyomuş bütün iletişim kanallarını kapatın kızlar size nacizane tavsiyem şutarafagitti

evet canım ya benim kadar sakin bi insan bile bunları yapıyosa, dengesi şaşıyosa zaten demekki bütün suç onların, demek kadınları kaprisli yapan onlar, tü kılıklarına hepsinin.

bende bütün iletişim yollarını kapattım, bi belki telefon, onu da şuanda açmayacağımı bilir, aramaz...

ben de geldim kızlarr kestirdim accık saçlarımdan kıyamadım cok zaten uzun diiller bide fön cektirdim ohh kendime geldim ama depsreyonda oldugum ıcın yapmadım bunu cunku asıl 1 aydır depresyondaydım o hayatımdan cıktıgından beri evde cıkmıyodum kendime bakmıyodum kursuma gitmiyodum göz damlalarımı bile kullanmıyodum gözüm alerji var da derdimde bitmiyosırnaşık şeybugunde dedim yeter bu kadar yeter kendime bakacam artık dedim ve açılışı yaptım kuaforumde moralimi yerıne getirdi samimiyiz kendisiyle anlattım ayrılıgımı boşver o senı kaybettıgıne yansın dedii ohh dedim valla öylee anlayacagınızzz saç bakımı yaradı bana:):dance:

Ohooo ben istesem şu dakka 006'ya çay içmeye giderim... üst sokağımda çalışıyo olm... yaaaa... siz kimi çatlatıyonuz heee? peeehhhhhhh :delphin:

Back
X