Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır![]()
Katılımınıza açığız bu arada :roflol:
sen beni güldürdün allah da seni güldürsün :1hug:ayy alıntıyı bıle dogru yapamamısım cvp yazmaya bak bendekı
Böcüğüm aslında son durum onu gösteriyor :roflol:
ya bende istiyorum ama kimse yokki buluşacak yakınlardan bendemi gelsem uçaklakafamçokkarıştı
iyisin canım kesinlikle iyisin,ilk bikaç gün normal olur böle şeyler ama senin ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz zaten en önemlisi sende biliyosunkızlar ya iyiyim ben bugün ... iyiyim demi :1rolleyes:
a.s.bence de ... süpersin prensen ; oleeey ; bravooo prensess ; prensesim çok yaşaaa...
pi-ren-se-sim çok ya-şa ... pi-ren-se-sim çok ya-şa hihoyyythihoyyythihoyyyt
güzelim ben hiç kaprisli değildimki o kadar seviyordumki ama o dengesizlikleriyle bi öle bi böle davranışlarıyla anormal ruh durumuyla beni böle hiçbişiye katlanamaz asabi birisi haline getirdianladım canım, kaprisli sevgili seni :)))
bu ara baya ıyısın ama perenses gercekten
:1hug:
güzelim ben hiç kaprisli değildimki o kadar seviyordumki ama o dengesizlikleriyle bi öle bi böle davranışlarıyla anormal ruh durumuyla beni böle hiçbişiye katlanamaz asabi birisi haline getirdi
evet canım yaa çok şükür iyiyim sizler sayesinde bide hbr almamak gerçekten çok ii oluyomuş bütün iletişim kanallarını kapatın kızlar size nacizane tavsiyem şutarafagitti