Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

alışılıyor işte.. böcüğünkini bulmaya calışıcam.
bende bi kaç gündür iyiyim..
yani konuşalı biraz oldu onla..
konuştuğum gunde cok yıpranmadım..
barışma niyetli bi konuşma değildi..
böyle laf atar sataşır gibi konuştum..
ama o canımı yakmaya gene cok uğraştı
gene yaptı kendine yakışanı..

yıpranmadın cunku ayrılıga alıstın
sonucun en kotusunune alısıksın
bekledıgın gıbıydı cunku

bu erkekler
hep kendılerıne yakıstırıyolar zaten herseyı
yureksızler

ne guzel dedın ebrucum bu erkekler herseyı yakıştırıyolar kendilerine cok dogru laf valla yüreksizler korkaklarr

nerdesin sen bakim karabatak :mymeka: acılı adana kim yaaafisfisfis

süprizzzzz burdayımmm ajanım 006 ım karabatak bi halim var evet ne bilem lalecim seyahat'te kouşuyoruz falan pek giremiyorum önceki haftada pc de net bağlantısı yoktu falan filan hayat gailesi işte özledim sizi ama napam elimden gelen bu kafamçokkarıştı

acılı adana topikte sahsına munhasıra taktığım ad ama görmedibeni dabii :mymeka:
memleketi nere dicemmmm bıcırığıma haksızlık olcek -tatlicadiarzu-

kızlar sevemisiniz bilmem benim hoşuma gitti bu yazı birisini bana yollamıştı bende sizle paylaşmak istedim içinizdeki umut hiç bitmesin
mitolojide tanrıların yarattığı ilk kadın pandoradır.ve tanrılar ona,içinde acının öfkenin sevincin hüznün aklına gelebilecek her duygunun olduğu bi küçük sandıkçık hediye ederler ve ona sahip çıkmasını ve asla açmamasını söyler ve pandorayı dünyaya gönderirler.ama zavallı meraklı pandora dayanamaz ve sandığı azıcık da olsa aralar.sandığın kapağı ardına kadar açılır ve dünyaya önce kötülükler onun ardından acılar onun ardından hüzün,gözyaşı,çaresizlikler sırayla sevinçler,mutluluklar tüm duygular saçılır.zavallı pandora kapağı son bi çare kapatır ve en son çıkacak olan UMUT o sandığın içinde kalır.işte bu sandıkçık da insanın kalbidir.şunu unutma ki insanın yüreğinden herşey uçup gider ama tek bişey kalır oda 'UMUT'.iİnsanın içindeki umudu hiç kaybetmemesinin sebebi de budur işte :D.

günaydin kizlar su an agliyorum dün hic uyumadim biliyorsunuz barismak istemisti beni sevdigini söyledi ve hic bitirmedigini söyledi dün yine aynisi yapti bana ben iyi degilim seni üzüyorum dedi ve benden bisey bekleme uzak ol dedi kizlar iki kere ayni seyi yasadim

neydi benim sucum ya yazmaya gücüm bile yok iki kere maf oldum biktim bu hayatan insanlar niye böyle kötü ya oyuncak etti beni :(

jelibonum rest çek bence..
gerçi kelin ilacı olsa başına sürer ama...
ikinci kez aynı şeyi yaptın sana güvenmiştim ama buraya kadarmış de..
gene ilk seferde yaptığının aynını yap yani..
yani sakın ben seviyordum barışalım falan deme.. yada inanıyorum biz mutlu olacağız falan deme..
yolun açık olsun de..
şaka gibi bi insan buda ya..

bana hic biseyi anlatmiyor bisey paylasmiyor dondum kaldim yine aynisini bana iki keremi yapiyorsun dedim ben seni hic birakmadim dedi bi tek dedigi var ben kötüyüm iyi degilim anla

carsiya gidip arim diyorum tefefonla ama bilmiyorum

cok yiprandim ya cok bu kez tam düstüm kuyunun dibine biraz zor cikarim

canım bide şöyle düşün
zaten beraber değildiniz..
yani yeni ayrılmadınız..
onsuz olamam diye ağlamıyorsun en azından..
gene yaptığı hareketlere ağlıyorsun. bunu hak etmedim diye ağlıyorsun..
bi sakinleş.. gene bi önceki sefer gibi olacak bence..
gene pişman oldum diye gelicek..
ama tadını da çok kaçırdı..
mona demişti ya oyun hamuru değilsin diye.. aynen öyle..
gel deyince gel git deyince git..

ah be canım üzme dicem olmıcakki bende yaşadım aynı şeyi hıyar erkek arkım banada yaşattı aynı şeyi iyice nefret edersin şimdi ondan ama su an ne desem boş zaten bılıyorumbenneyaptımki:1no2:

kızlar girdim ultrasona 5 tane taş varmış böbregımde duyunca şok oldum ilaçlı böbrek filmi istedi adam korktum nedir bileniniz var mı anlattı biraz ama canım acır mı cok:(

jelibonum nolur yine parçalama kendini..
bak hepimiz yine çöküşe geçtik. sadece güclü dur. .kendinde gördün.. naparsan yap ne kadar kendini parçalasanda sonuç değişmiyor..
gelecek olan geliyor gelmeyecek olan gelmiyor..
o yüzden sakin geçir bu donemi biraz nolur..

jelicim msnimi sana yollayım ama birazdan teyzemin 40ı okunacak o yüzden bilgisayar başında olamıcam.. msnim kapalı şimdilik.
zaten burayada sık yazamıyorum sürekli içeri gidip geliyorum.
nolur canını sıkma.. demesi kolay biliyorum ama..
onu daha iyi tanıdık işte.. karakteri bu.. bi gider bi gelir..
gene gider gene gelir.. bu sefer tavrını koyarsın..

jeli biliyosun zaten baytar efendi bu üzmekendini prensesimin dediği gibi yırtınsanda ne yapsan olacağına varıyo herşey ; sakin ol güzelim tanıdın işte acaban yok artıkın sevin bence

seninle tanışamadık galiba nilcim geçmiş olsun zor değildir herhalde ama atmayım bi fikrimyok konu hakkında

:1shok:yeni kime yazsam ses vermiyor ya hu alla alla
neyse canım bende kendi arkidişlerime yazarım bulursam dabiiidelikafadulden

prensesim Allah kabul etsin mevlitinizi mekanı cennet olsun inşallah teyzenin ;kırk gün oldu demek Allah sabır versin dün gibi konuştuklarımız sanki zaman çabuk geçiyo hakkatende

Back
X