Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte depresif bi arkadaş, diyorum ya yapabiliyosan arkana bakmadan kaçç !!!
bak tabi ya, gencecik kızsın, elini sallasan ellisi, biri gider gelir yenisi, bırak onu depresyonlarıyla, tuhaflılarıyla :)))
lacivert,canm saol amin inş sende olrsun ..
şahsma mnhsr canım
aynen bende şımarmasından korktum ama bugun artık gözümü karattım kapara bi halde yazdım gare napem :) aynen böle yazdım ayy utanıom sizdende yaff bak böyle işte
merhaba..beni tanımıcaksın belki ?ama seni gösterdiler bende tanıdım düğnde görmüştm kimseye böyle adım atmazdım ilk konuşan ben olmazdım ama şimdi neden yazıorum bilmiyorum ...
ama sayfanı görünce korktum senden :) çok hızlısın galiba:)
neyse burçin ben eger konusmak istersen ark olabilirz?ama öyle oyalanmak için olan kızlar gibi sanma beni..yada hoşçakal...okiyi akşamalr.(bu arada aramızda kalrsa bu yazdığm sevinirm. )
biraz benım yazdıgım da gururu yere sermeden tak tak biraz da sınır oldum ya ulasmıo bana dıe nasıl yazmısım hadı hoscakal fln amann napim ya karıstım bende bu aralar:) yorum beklıorum kızlar
evet kutlamak lazım 1500. sayfayı :))) senin uykun yokmu kuşum, bana geliyo sağdan sağdan mirmirmirmir
haklısın canımm darısı herkesin başına inşallahh yeniden aşık olanlar klubu olur buranın adı:)
lacivert,canm saol amin inş sende olrsun ..
şahsma mnhsr canım
aynen bende şımarmasından korktum ama bugun artık gözümü karattım kapara bi halde yazdım gare napem :) aynen böle yazdım ayy utanıom sizdende yaff bak böyle işte
merhaba..beni tanımıcaksın belki ?ama seni gösterdiler bende tanıdım düğnde görmüştm kimseye böyle adım atmazdım ilk konuşan ben olmazdım ama şimdi neden yazıorum bilmiyorum ...
ama sayfanı görünce korktum senden :) çok hızlısın galiba:)
neyse burçin ben eger konusmak istersen ark olabilirz?ama öyle oyalanmak için olan kızlar gibi sanma beni..yada hoşçakal...okiyi akşamalr.(bu arada aramızda kalrsa bu yazdığm sevinirm. )
biraz benım yazdıgım da gururu yere sermeden tak tak biraz da sınır oldum ya ulasmıo bana dıe nasıl yazmısım hadı hoscakal fln amann napim ya karıstım bende bu aralar:) yorum beklıorum kızlar
ay ben 5-6 gundur gece 3-4 e kadar oturuyorum ama bu sabah erken kalktım ultrasona gircem diye ay bi görseniz ultrasona giden bi tip sabahın körunde saçlar fönlu doktor bile senmi hastasın dıye guldu banaa napiim hasta modunda olmak ıstemedımdelikafadulden
inşallah canım ya inşallah şurdaki herkes şu hayırsızları unutur, çok daha iyileriyle hayırlılarıyla tanışır :Saruboceq:
canım bende hep öyle dan dan söylemek istemişimdir, söylemişsin artık zaten, ben sana bişey yapma demiştim ama :mymeka: şaka şaka, yapmışsın, yaptıysan iyi olmuştur, ooh rahatlamışsındır.
kızlar ben yatayım yavaş yavaş... öpüyorum hepinizi, bunları düşünüp uykunuzdan olmayın canlarım benima.s.
nilcim
işte diyorum ya:)sorma.. bi hafta kafayı yıyorm ona nasıl ulascam dıe bı anda sınrlenip ciddi dusunmuceksen hadi hoşçakal gibi yazmak ıstedım bidaha gorusemeyız die ama sertçe belırtmışım işte napim..evt ama en aızndan yazdımda olamdı derım ..offf stres sarıo benı ıste..cvp gelse ne oclagını bılsemm beklemek cok kötü..