Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nilim hemen paylaşcam cnaım ;) amin inş..herşeyin hayırlısı..

sende kendin için en dogru kararı dusnur bulur ve en iyisini yaşarsın inş..

inşallah canım amin herkes için bunu diliyorum bendee allahından bulsun dedim eski erkek arkıma ve bılıyorum allah herseyın en iyisini bilirrr

gel otur yanıma görüyorum ki oda terketti seni. bırak giden gider. aslında bu dünyada gidenin ardından el bile sallamıcaksın.giden kafasına koymuştur gitmeyihem hayat ondan ibaret değil ki.sen o olmadan öncede yaşıyordun o olmadan da yaşaya bilirsin.unutma yarınlar bizim içinunuttun mu sen kitap okurkende mutlu oluyordun. sahilde gezerken güneşin batışını izlerken.sen mutlu olmayı bilen bi insansın bırak artık surat asmayı.hem bu iş iki yanı keskin bıcak gibidir.yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yarrgılanırsın.hafifletici sebebler yok

yarınlar için hayal kurarken bugünüde yaşayas tutma dünü düşün ondan önce yaşadığın günleri o yokken geçirdiğin zamanı nasıl güldüğünü düşün.hayat herzaman istedikleeirni vermiyor.artık yalnışlar dahada tutulur oldu.artık insanlar yalnış yapmak için yarış yapıyorlar birbirleriyle.anla artık yalnışlar ve doğrular yer değiştirdisil gözünün yaşını.bak gitti. ama hala dünya senin için dönmesini durdurmadı durdurmayacak.unutma ders olsun sana.birini severken şunu hatırla sevgini hak edene ver umudunu yarınlarla paylaşş.bırak kutuplarda yaşamayı.bak burda güneşin meyveleri var

ne demiştik seninle ne olursa olsun gülemek var sen inatcı insansındır.gel acılarımıza inat hayata inat ucurumun kenarında büyüyen körpe çiçeğe inat gülmeye devam edelimdünü düşünürken yarını hayal ederken bugünüde yaşayalımbak hala onu düşünüyorsun ona veremediklerini düşünüyosun ya verdiğin bunlar bi hiçmiydi. sen en değerli şeyini verdin sevgini verdin dağları delen ferhadın aşkını verdin leylası için dliren mecnun sevdasını verdin.ne aldın karşılığında koca bir hiç haydi kalk.sokalarda dolaş yeni yüzler tanı .isimsiz sokaklarda yarınlarını aratarifi olmayan adreslere git ve onu unutmadan dönme yasını bırakmadan dönme.unutma yarınlar senin iiçin hep var olucak dünü unutursan tabiki

süper bir yazı. tskler...
bu arada benimde 2 gün oldu ayrılalı. hemde hiç kavga etmeden sevildiğimi düşünürken ayrılmak istedi :(((

Hey Allahım yaa... yani sormak istiyorum derdi neydi bu adamın diye ama altından saçma bir şey çıkacağına nedense eminim şu anda.

ne oldu hepsi yalan hani herşeyiydim ben....

Yani şu lafı var ya, hiç duymadıysam yüzlerce defa duymuşumdur hayatım boyunca farklı farklı insanlardan. Ve duydukça da artık eminim. Hata galiba biz kadınlarda. Çok beklenti içinde olmamak lazım. Bir tek erkeklerden de değil, kimseden. Ne kadar çok beklersen, canın da o kadar yanıyor işte maalesef.

evet haklısın canım cok kaptırıyor, cok beklenti içine giriyoruz... Ama bu sadece duygularımızı acıp güvenmekten kaynaklanıyr. malesef erkekler bunu görmüyor yada işlerine gelmiyor

Senemcim hoşgeldin öncelikle iki gün ayrılık için bişey değil güzelim barışırsınız inşallah
yeterki sen yıpratma kendini
herşey olacağına varır hayat felsefem bu artık

Saolasın acılı adanam iyiyim ben:1hug:
SEN NASILSIN ÇIKIYORUM BİRAZDAN GEZMEYE AKŞAM GELEBİLİRİM İNŞALLAH KIZLARI ÇOK ÖZLEDİM ZATEN

Senemcim hoşgeldin öncelikle iki gün ayrılık için bişey değil güzelim barışırsınız inşallah
yeterki sen yıpratma kendini
herşey olacağına varır hayat felsefem bu artık

saol canımcım... umarım arar. biz kavga bile etmedik ama ayrılmak istedi

suan bende bunu düşünüyorum ama sonra basımı yakarım diye korkuyorum

KIZ BIRAK SELİN CADISI BİRİNİ BULDU BONUS DİYE ADAMA AŞIK BİLE OLDU NE BAKIYON SEN ONA DEPRESİFKEN YAZDIĞI ŞEYLER ALDIRMA hihoyyyt

SEN ÖNÜNÜ KIŞ TUT BIRAK YAZ GELSİN ÇOKKKKKK YENİ DAHA GEÇER GEÇER
JELİBONBON NERDE ACEPP
BAYTARLARDAN NEFRET EDİYORUM ELVEDA RUMELİ SEYREDERKEN BİLE AKLIMA GELİYO ADAM TÖBE TÖBE
ÜZÜLMÜYOSUNDUR UMARIM JELİŞİM

Topiğin sahibide topik dışında heryerde geziyooo :uhm:
apple cadısı beni delirticek ama yaaaalülülülülülü
ÖZLEDİM DİYOM KIZIM ALOOO

Topiğin sahibide topik dışında heryerde geziyooo :uhm:
apple cadısı beni delirticek ama yaaaalülülülülülü
ÖZLEDİM DİYOM KIZIM ALOOO

Eee her şeyden haberdar olmak lazım de mi? gündemden düşmemek lazım.
Nerede hareket var bakmak lazım.
Bak bi sürü olay çıktı sitede.. hanginiz biliyosunuz? yaaa yaaaaaaa :jeyyar:

Yerim seni ben applem benim gez bacım sen bana ne bakıyon süprizzzzz
öslüyorum men seni ondan şettirdiydim :asigim:
yoska sana bişiy demek ne haddime ayol:utangac:
SEVİYOM SENİ BEN :1hug:

işte bunu yaparsan kimseyi sevemezsin canım
çünkü onu haklı çıkarıyorsun zorluklardan bunaldı diyorsun

sana tek birşey söyleyim
-GERÇEKTEN SEVEN HİÇ BİR İNSAN ZORLUKLARDAN BUNALMAZ
-GERÇEKTEN SEVEN SENİ İSTEYEN BİRİ VARKEN BEN KARARINA KARIŞAMAM SEN NASIL BİLİYORSAN ÖYLE YAP DİYEREK SENİ KARARLARINDA YALNIZ BIRAKMAZ!
-GERÇEKTEN SEVENLER MESAFELERE YENİLMEZ
-GERÇEKTEN SEVEN ANLAYIŞSIZ OLMAZ
-GERÇEKTEN SEVEN SENİN İÇİN BİŞEYLER YAPAR! KADER KISMET DİYEREK KESTİRİP ATMAZ YA DA ÖYLECE BEKLEMEZ!.....

sana o kadar çok madde sıralayabilirim ki. ha bunlar seninle ilgili maddeler filan değil ama genelimizin yaşadığı sorunlar canım. o yüzden hiç kimseyi haklı görme

benimkide evlilik konsu oldugunda son zamnlar kader diyordu? bende saf saf anlamamısım :((

Nasıl yani?
Öyle ortada hiç bir şey yokken hadi ayrılalım mı dedi?
Nesi eksikmiş de?

evet canım aynen öylee. hatta ayrılırken sen benim için velinimetsin belkide hayatıma bir daha senin gibisi cıkmayacak, simdiye kdar hayatıma girenler senin tırnagın bile olamaz dedi. ıssız adam filmini örnek verdi bizi hatırlatıyormus (bu filim nerden yapıldı bilemem bütün erkeklerin kacıs yolu gibi) sonra evlenecez diye kendini kaptırma kader kısmet falan dedi bi daha aramadı........ iste hepsi buu ne oldugunu bile anlamadım

evet canım aynen öylee. hatta ayrılırken sen benim için velinimetsin belkide hayatıma bir daha senin gibisi cıkmayacak, simdiye kdar hayatıma girenler senin tırnagın bile olamaz dedi. ıssız adam filmini örnek verdi bizi hatırlatıyormus (bu filim nerden yapıldı bilemem bütün erkeklerin kacıs yolu gibi) sonra evlenecez diye kendini kaptırma kader kısmet falan dedi bi daha aramadı........ iste hepsi buu ne oldugunu bile anlamadım

Sen de inandın mı bu sözlere?

Bir tanesi ya... bir tek tanesi de farklı bir yalan kullansın... delikanlı gibi çıkıp dürüstçe istemiyorum demelerini falan geçtim.... bir tek tanesi de farklı, daha orjinal bir yalan söylesin şu dişlerimi teker teker kıracağım....

Kızma bana nolur, ama bunlar istemeyen ve kaçmaya çalışan erkeklerin o kadar tipik sözleri ki... ellerine fotokopi verip ezberletiyorlar herhalde.

Bir de sallıyorsun bari destekli salla di mi... madem senin tırnağın etmez kimse... daha ne arıyorsun o zaman hayattan? belanı mı? innasabirin innaasabiriinnnn... :kızgın:

Back
X