Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Böcüküm olabilir aslında çok akıllısın sen kız :) ıçimde bi savunma mekanızması olabilir dediğin gibi farkında olmadan yarattığım.Hani mesaj atmazsa bile üzülmemde zaten umudum yoktu ki derim mesela :) Ama şuan öyle hissediyorum işte yavrim :)
Galatam sende iyiydin be niye böyle oldun ki bikaç gündür :( ışte hep gelgitler gelgitler...Aslında çok mu irdeliyor ince düşünüyoruz.eğer umudumuz yoksa bizi rahatlatacak herşeyi yapalım gitsin diyorum bazen.Off bilemiyorum çok karışık.Fakat en zoru susup kabullenmek kesinlikle...

kızlart benımkıde benı aradı haftasonu görüşmek istiyorum oturup konuşalım dıye nasıl bsy bu aklım almıyor ılk gel dedım sonra gelme dedim.dün akşam ne konuşcaktın benımle ıstanbula geldim ben dıye mesaj attım.adam hastasın sen dedıkten 3 gun sonra aradı bu normalmi aklım fikrim karıştı.

hayata senin adına sevindim nasıl olduda aradı kız ne konuştunuz sende bi tuafsın hem okadar özlüdun şimdi nasıl davranmıssın şeker
ama agırdan biraz satmakta iyidir...elinde artık herşey senin elinde bunu bil

yazacak başka yerim yok, bi an içime dolan duygular bu aralar beni deli ediyor.daha sakindim kabullenmişlikle..ama bu aralar onun mutlu olduğunu bilmek, inanın midem bulanıyor..ona yazmak yüzüne saymak istiyorum yazmayı bırakın keşke bi kere telde konuşabilseydim bana o fırsatı bile vermedi şimdi ben arayamam. yüzüne haykırmak istiyorum beni üzdüğünü yaptıklarının beni ne kadar kırdığını asla mutlu olmasını istemediğimi, pişmanlıkla yana yana kavrulmasını dilediğimi bilmesini istiyorum, kalbim sıkışıyor yüzüne söylemek istiyorum onu ezmek istiyorum

canım benim sen bunları söylesen de onun pişman olacağını ya da ezileceğini sanmıyorum... çünkü üzgünüm ama mutlu şu anda... sen sadece söylediğinle kalmış olacaksın... o da sen bunları söyleyerek içinde kalanları boşaltıp rahatladığın için daha da rahatlayacak...

onlara en büyük ceza sessiz kalmak... sessiz kaldığında diyorlar ki demek yoluna gidebiliyormuş ; demek o kadar da sevmemiş beni... açıkçası böyle düşünmesi benim işime gelir... onlara bağlı değiliz ; onlarsız yapabiliyoruz... yapmak zorundayız ya da... öğreniyoruz zamanla... sonunda özgür kalıyoruz... ama onların aklında hep vicdan azabı olarak kalacağız... :1closedeyes:

ben bıle okadar Şey yaŞamama ragmen hala beklıorum olmıcagınıda bılıorum neden beklıyorum dıe kızıorum kendıme..Özellıkle hafta sonları kÖtÜ oluorum.
En ıyısı ne aramak neden sormak ınsan Ümıtlenıo bu sefer bence herŞey oldugu gıbı kalması ırdeledkÇe herŞeyı daha Çıkılmaz hal alıo durumlar.
Merak bıle etmek ıstemıorum dÜŞÜnmek ıstemıorum belkıde umudm olmadıgı ıÇın...
Allahım sen bana yardım et bu ne bıÇım bıŞey bÖyle
.....

canım emın degılım 3 gün once neler saydı ve nolduysa konuşmak ıstedı canım garıp hatta nerdesın oturup konuşalım dedı bende konuşcak ne kaldıki dedim lütfen boyle yapma oturup konuşalım nerdesın dedı dedım yazlıktayım ben ıstdeyım orda ne ısın var dedı sülalecek burdayız dedım.gelsem vakıt ayırırmısın dedı pekı sen bılırsın ben bsy demedım dedım gelebilirsem gelcem kesin dedi yarım saat sonra aradım o yoıldaymış bende görüşmek istemıyorum gelme dedim.oda peki hande sonra görüşürüz dedi kapattı.
dün akşam mesaj attım dedem ameliyat oldugu ıcın tum aile ordaydık vakıt ayıramazdım sana diye.ne konuşcaktın dıye sordm bıde az once ıstde geldım bu arada ben hande dedım hala cevap yok ama cok tuhaf derya ve ben napmaya calıstıgını anlamıyorum.

kızlar ben yazlıkta cumartesı gunduz cok rahattım ama arayınca kafam allak bullak oldu.
ama ıcınızden ne gelıyorsa yazın barışma ümidi yoksa ben yazdım ama benımkısı görüşelim diye aradı neden görüşcek anlamadım ama sonucta aradı.

yazacak başka yerim yok, bi an içime dolan duygular bu aralar beni deli ediyor.daha sakindim kabullenmişlikle..ama bu aralar onun mutlu olduğunu bilmek, inanın midem bulanıyor..ona yazmak yüzüne saymak istiyorum yazmayı bırakın keşke bi kere telde konuşabilseydim bana o fırsatı bile vermedi şimdi ben arayamam. Yüzüne haykırmak istiyorum beni üzdüğünü yaptıklarının beni ne kadar kırdığını asla mutlu olmasını istemediğimi, pişmanlıkla yana yana kavrulmasını dilediğimi bilmesini istiyorum, kalbim sıkışıyor yüzüne söylemek istiyorum onu ezmek istiyorum

sunu söylim hiçbişey yapma sakın ne ara ne sor nede kafandakiler söylemeye çalış daha çok pişman olursun ... O mutlumu sende mutlu rolü yap görünce karşılasınca...
Zaten pişman oluolar sonunda allah sana yaşattıklarını ona bin kat yaşatıcak merak etme ve bigun karşısına geçip gulme sansında olucak ben inanıorum....tabiki onun mutu olması seni üzer herşeyi düşünürsün ama bunlar senin onu unutmıcan anlamına gelmez...
Yolumuza devam etmeye mecburuz hayat herşeyi yaşatıo insana....takıntılarından kurtulmaya çalışşş

kızlar ya sızce benım 2 ayaklı öküz neden görüşmek istedi benımle neden aradı herseyı bılıyorsunuz konuşcak neyimiz kaldıki bizim onunla.

canım naptıda sana bukadar canın yandı......

hepimizin başındaki durum cnm...ben önceden beri burdayım 4 aylık hapis sürem doldu.4 aydır anlatıyorum burda.bişeyin değiştiği yok.herşey benim açımdan daha kötü durumda.çünkü beni aldattığı kızla mutlu onu seviyor ve yakında mutlu haberlerinide alıcak gibiyim.daha nolsun

canım emın degılım 3 gün once neler saydı ve nolduysa konuşmak ıstedı canım garıp hatta nerdesın oturup konuşalım dedı bende konuşcak ne kaldıki dedim lütfen boyle yapma oturup konuşalım nerdesın dedı dedım yazlıktayım ben ıstdeyım orda ne ısın var dedı sülalecek burdayız dedım.gelsem vakıt ayırırmısın dedı pekı sen bılırsın ben bsy demedım dedım gelebilirsem gelcem kesin dedi yarım saat sonra aradım o yoıldaymış bende görüşmek istemıyorum gelme dedim.oda peki hande sonra görüşürüz dedi kapattı.
Dün akşam mesaj attım dedem ameliyat oldugu ıcın tum aile ordaydık vakıt ayıramazdım sana diye.ne konuşcaktın dıye sordm bıde az once ıstde geldım bu arada ben hande dedım hala cevap yok ama cok tuhaf derya ve ben napmaya calıstıgını anlamıyorum.

canım konuşmak istemesi barışmak istemesi die düşünüorum...
Sen gel sonra gelme deyince bozulmuş zaten..
Ama sen açıklama yapmıssın zaten ses yok diosun..
Canım arıcak o seni merak etme gene...
Demekki kafası dank etmiş taşlar yerine oturmuş baksana senle konuşmak için taaa yazlıga geliomuş boş degil şeker kafanı rahat tut..arıcak canım

hey sesimi duyan yokmu acil durum alarmı 3 gündür kafayı yemek üzereyim.

canım galateiacım ozaman sallama ben anlamıyorum artık kendimide cidden kızlar.giden gider yani hergün yeni şeyler yaşıyoruz hangimiz dün yaşadığımız gibiyiz dünya bıle kendı etrafında dönerken biz neden acı çekiyoruz aklım almıyor.gerçekten bu ınsanlar bu kadarmı değerli yada bana göre hayır en azından benimkisi bu kadar degerli deil peki beni üzen ne geçmişim onla paylaştıgım anılar ilerde başka birisi ile de aynı şeyleri yaşayabilecekmiyim tabıkıde evet belkide daha güzelini ozaman o başka bir insanla birlikte isede bırde boşverin değmez.kendinizi üzmeye.

canım benim sen bunları söylesen de onun pişman olacağını ya da ezileceğini sanmıyorum... çünkü üzgünüm ama mutlu şu anda... sen sadece söylediğinle kalmış olacaksın... o da sen bunları söyleyerek içinde kalanları boşaltıp rahatladığın için daha da rahatlayacak...

onlara en büyük ceza sessiz kalmak... sessiz kaldığında diyorlar ki demek yoluna gidebiliyormuş ; demek o kadar da sevmemiş beni... açıkçası böyle düşünmesi benim işime gelir... onlara bağlı değiliz ; onlarsız yapabiliyoruz... yapmak zorundayız ya da... öğreniyoruz zamanla... sonunda özgür kalıyoruz... ama onların aklında hep vicdan azabı olarak kalacağız... :1closedeyes:

böcüğüm beni biliyorsun dayanıyorum sabrediyorum kendime yetmeye çalışıyorum ama bu gidişle içime ata ata kanser olup gidecem.bu kadar öfkeyi kimseye hissetmemiştim ben bu yapıda biri değilim ama içimdeki öfke beni yiyp bitirio

ne bilim deryacım ya ortak konumuz kalmadı yani ya sayacak ama hayatta agzından bu güne kadar kötü bir söz duymadım bundan sonrada sanmıyorum en fazla hastasın falan derdi belkide mail ve aramam işe yaradı pişman oda kimbilir ama nedense bunun altında başka bsy var gıbıme geliyor benım.

hepimizin başındaki durum cnm...ben önceden beri burdayım 4 aylık hapis sürem doldu.4 aydır anlatıyorum burda.bişeyin değiştiği yok.herşey benim açımdan daha kötü durumda.çünkü beni aldattığı kızla mutlu onu seviyor ve yakında mutlu haberlerinide alıcak gibiyim.daha nolsun

canım anlıorum sende benim gibi ümitsiz vakasın desene.
Valla bak nediorum ümidim yok kafamda böyle artık kendime yeni yol çiziorum ..
Sen neden artık kendin için bişeyler yamıosun o dönse nolcakki misal gene olmıcak ....bak nediorum olmıak sen gene kabul etmiceksin.
Bende senle aynı durumarı yaşadım.
Ve kafamda bitti kalbimdede bitmesi için zorluorum ...
çaba sarf etsen bitirmek için .....
Giden gitmiş zaten seçimini yapıp...

ne bilim deryacım ya ortak konumuz kalmadı yani ya sayacak ama hayatta agzından bu güne kadar kötü bir söz duymadım bundan sonrada sanmıyorum en fazla hastasın falan derdi belkide mail ve aramam işe yaradı pişman oda kimbilir ama nedense bunun altında başka bsy var gıbıme geliyor benım.

OKADAR MAİL VE MSLAR KIRICIYDI
İNTİKAM GİBİMİ ACABAkafamçokkarıştı

Galateiacım bence bir mail at ve içindeki nefretin tam biriktiği anda bu maili yaz ve hiç okumadan gönder hiç tereddüt etmeden .ona gitsin okusun inan bana rahatlıyorsun biliyorsun ben mail yazdım hemde baya agır oldu ama o günden beri daha hzurluyum ve mutluyum.içimdeki nefreti kustum çünkü.onada ağır geldi mail ne hissettiğimi anladı.eğer yazmasam bana göre aciz bırısı olarak kalıcaktım ama onu küçümseyerek bır seylerı görmesini sagladım belkide.

hadı bakalım aramaya baŞladılar kızlar bukadar ÜzÜlÜoruz burda ama hareketlenme var galıba.....

Sen neden artık kendin için bişeyler yamıosun o dönse nolcakki misal gene olmıcak ....bak nediorum olmıak sen gene kabul etmiceksin.

canım uğraşıyorum inan çabalıyorum ama sanırım bazı şeyler benim elimde değil ben ne kadar betyimi ikna etmeye çabalarsam o da o kadar bana tepki veriyor..

aynen deryacım katılıyorum ve kendı yolumu sectıkten sonra daha mutluyum.dün mesela aileme kan kusturdum neden sırf neden aradı dıye hırsımdan napcak dıye psıkolojık olarak kendime yakınımdakilere zarar veriyorum onun umrundamı hayır o seçimini yaptı.kalsaydı bırlıkte bsyler yapabılırdık ama gittiğine göre bizimde gemiyi terketme zamanımız geldi.

deryacım intikam gibi değil çünkü en yakın ortak arkadaşımıza benden önceki hafta gittiğinde karımı özlüyorum ben çok demiş ( o bana hep karım derdi ) ve anlatmış mail attı böyle diye dogru falan demiş.anlatmış.ama mesela o insanla konuştum aramaz hande görüşsenizde sonu olmayacak oda bılıyor dıyor.

Back
X