canım sorun şurda zaten ben gerçekten perşembe onu aramakla hata yaptım ağzımın payını verdi oturdum aşağı ailemin yanına gittim.ve o aradı tekrardan acaba ararmı demiyorum arasa bıle sonu yok dıyorum.çünkü ıkımızde birbirimizi üzdük ama şöyle düşünsene bir çok seviyorsun adam sürekli evlencez diyor hayatınızın 3 senesi bırlıkte geçmiş ve adam basıp gıdıyor sonra o maili yazıyorsun ve aradıgında agzının payını alıyorsun ok bu raya kadar burda bır ılıskı bıtmıştır artık kişilerin toplayabileceği bnirsey kalmamıştır denir.ve herseyin üstüne sünger çekilir bunuda biliyorsun umarım hayatıma başkası girer gene yeni biriisyle tanışırım diye ben yazlıga gıttım bunuda bılıyorsun.
Ama adam kendısı aradı ben aramadım onu.onu geç gerçekten benim kendi içimi yiyen şey şu söylenebilecek ne kaldi ki kendisine de sordum lütfen konuşalım dedi.
Ve bunu yapan adam ben sanmıyorumki yazlıkta görünce konuşmayacak ,şimdi aramasını istiyorum çünkü ağzımın payını vercek bırsey varsada yazlıga gıtmeden olmalı.ailem benim yazlıkta onlar üzüldüğümü acı çektiğimi görmemeli.ve içim içimi yiyor bunun için.biliyorumki onu görmek beni üzecek çünkü.barışmaya gelince sana şunu söyliyim bizim ilişkimiz imkansız benim onunla bir araya gelmem demek tüm arkadaşlarımı,dostlarımı kaybetmem demek benim onunla birlikte olmam demek ilerde ailemle çok büyük olaylar yaşamaya razı olmam demek ve güvenmediğim birisi içinki inan bana çok zor.yani ben barışmayacagım umarım anlatabilmişimdir bsyleri.
Zaten bu perşembe onu yapmayı düşünüyorum gel konuşalım diyip ayrılmak istedin ayrıldık derdin ne napmaya çalışıyorsun neden aradın ne konuşcaksın dıye soracagım ve yazlıga gıttıgımde bu mevzu kapanmış olacak.