Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

napım benimkisi gerizekalı olduğu için aklımı karıştırıyor bunaldım artık bende senden beterim.
düşün sen takip edemiyorsun da ben hayatımı artık sadece izliyorum yaşarken daha da zor .

O zaman sen de kafanı karıştırmasına izin vermeyeceksin.
Ne diye kendine eziyet ediyorsun ki.
Al karşına sor açık açık arkadaşım senin amacın ne süründürme beni böyle diye.

Bazen aslında bir hamlemizle çözülecek bazı konuları sırf tereddüt ettiğimiz için uzattıkça uzatıyoruz.
Oysa ki bizim elimizde bir şeyi daha az ya da daha çok yaşamak.

canım sorun şurda zaten ben gerçekten perşembe onu aramakla hata yaptım ağzımın payını verdi oturdum aşağı ailemin yanına gittim.ve o aradı tekrardan acaba ararmı demiyorum arasa bıle sonu yok dıyorum.çünkü ıkımızde birbirimizi üzdük ama şöyle düşünsene bir çok seviyorsun adam sürekli evlencez diyor hayatınızın 3 senesi bırlıkte geçmiş ve adam basıp gıdıyor sonra o maili yazıyorsun ve aradıgında agzının payını alıyorsun ok bu raya kadar burda bır ılıskı bıtmıştır artık kişilerin toplayabileceği bnirsey kalmamıştır denir.ve herseyin üstüne sünger çekilir bunuda biliyorsun umarım hayatıma başkası girer gene yeni biriisyle tanışırım diye ben yazlıga gıttım bunuda bılıyorsun.
ama adam kendısı aradı ben aramadım onu.onu geç gerçekten benim kendi içimi yiyen şey şu söylenebilecek ne kaldi ki kendisine de sordum lütfen konuşalım dedi.
ve bunu yapan adam ben sanmıyorumki yazlıkta görünce konuşmayacak ,şimdi aramasını istiyorum çünkü ağzımın payını vercek bırsey varsada yazlıga gıtmeden olmalı.ailem benim yazlıkta onlar üzüldüğümü acı çektiğimi görmemeli.ve içim içimi yiyor bunun için.biliyorumki onu görmek beni üzecek çünkü.barışmaya gelince sana şunu söyliyim bizim ilişkimiz imkansız benim onunla bir araya gelmem demek tüm arkadaşlarımı,dostlarımı kaybetmem demek benim onunla birlikte olmam demek ilerde ailemle çok büyük olaylar yaşamaya razı olmam demek ve güvenmediğim birisi içinki inan bana çok zor.yani ben barışmayacagım umarım anlatabilmişimdir bsyleri.

zaten bu perşembe onu yapmayı düşünüyorum gel konuşalım diyip ayrılmak istedin ayrıldık derdin ne napmaya çalışıyorsun neden aradın ne konuşcaksın dıye soracagım ve yazlıga gıttıgımde bu mevzu kapanmış olacak.

canım sorun şurda zaten ben gerçekten perşembe onu aramakla hata yaptım ağzımın payını verdi oturdum aşağı ailemin yanına gittim.ve o aradı tekrardan acaba ararmı demiyorum arasa bıle sonu yok dıyorum.çünkü ıkımızde birbirimizi üzdük ama şöyle düşünsene bir çok seviyorsun adam sürekli evlencez diyor hayatınızın 3 senesi bırlıkte geçmiş ve adam basıp gıdıyor sonra o maili yazıyorsun ve aradıgında agzının payını alıyorsun ok bu raya kadar burda bır ılıskı bıtmıştır artık kişilerin toplayabileceği bnirsey kalmamıştır denir.ve herseyin üstüne sünger çekilir bunuda biliyorsun umarım hayatıma başkası girer gene yeni biriisyle tanışırım diye ben yazlıga gıttım bunuda bılıyorsun.
Ama adam kendısı aradı ben aramadım onu.onu geç gerçekten benim kendi içimi yiyen şey şu söylenebilecek ne kaldi ki kendisine de sordum lütfen konuşalım dedi.
Ve bunu yapan adam ben sanmıyorumki yazlıkta görünce konuşmayacak ,şimdi aramasını istiyorum çünkü ağzımın payını vercek bırsey varsada yazlıga gıtmeden olmalı.ailem benim yazlıkta onlar üzüldüğümü acı çektiğimi görmemeli.ve içim içimi yiyor bunun için.biliyorumki onu görmek beni üzecek çünkü.barışmaya gelince sana şunu söyliyim bizim ilişkimiz imkansız benim onunla bir araya gelmem demek tüm arkadaşlarımı,dostlarımı kaybetmem demek benim onunla birlikte olmam demek ilerde ailemle çok büyük olaylar yaşamaya razı olmam demek ve güvenmediğim birisi içinki inan bana çok zor.yani ben barışmayacagım umarım anlatabilmişimdir bsyleri.

Zaten bu perşembe onu yapmayı düşünüyorum gel konuşalım diyip ayrılmak istedin ayrıldık derdin ne napmaya çalışıyorsun neden aradın ne konuşcaksın dıye soracagım ve yazlıga gıttıgımde bu mevzu kapanmış olacak.

en iyisini sen biliosun konuşmak istiosan açıkça al karşına konuş son kez konuş kesi konuşki kafasında bitio gibi düşünce gelsin ozaman tepkisi belli olur..

en iyisini sen biliosun konuşmak istiosan açıkça al karşına konuş son kez konuş kesi konuşki kafasında bitio gibi düşünce gelsin ozaman tepkisi belli olur..

tepkisi nolursa olsun ben herşeyi düşünmek zorunda olan kişiyim arkasından gözyaşı dökemem daha fazla yada evlenince uzaktan acı çekemem,ilerisinide düşünmek zorundayım buyüzdende o aramazsa ben arayacağım.

açıkcası ben anlayamıyorum sizin ilişkinizi sende rahat bırakmıyorsun onu arama yapmazaten o maille tüm bağlarını kopardım ben cezaret edemzdim öyle mail atmay açıkçası tamamen bişiy gelecekse geliyorlar zaten aradıkça uzatıyorsun acını acaba gelirmiki diyorsunda geri gelmeyeceğini kafama yerleştirirsem atarım ve arkama bakmazdım artık sende bakma geçmizşe mazi gelceğe gazi ben topice gelip mutlu olanlarıda biliyorum ama eski sevgileriyle değil yenileriyle

yapmazaten o maille tüm bağlarını kopardım ben cezaret edemzdim öyle mail atmay açıkçası tamamen bişiy gelecekse geliyorlar zaten aradıkça uzatıyorsun acını acaba gelirmiki diyorsunda geri gelmeyeceğini kafama yerleştirirsem

BU YAZIDA HAK VERİORUM ARKDAŞA BAK BENDE MAİL ATTIM VE TAMAMNE BENDE BİTTİGİNİDE BELLİ ETTİM CİDDEN..
O YUZDEN Bİ BEKLENTİMDE YOK.BİTTİ ARKAMA DAHA DÖNÜP BAKAMAM HİÇBİŞY ESKİSİ GİBİ OLMAZ DİE DÜŞÜNÜORUM. TABİİKİ ÖZLÜORUM AMA ELDEN BİŞEY GELMİO.GELİRMİ GELMEZMİ ONUDA BİLİORUM HİÇBİZAMAN GELMİCEK ÖLENE KADAR BİTTİ. VE ŞİMDİ BAKSA BİR NEDEN OLMASIN DİORUM ..YAPICAK BİŞEY KALMADI ELİMDENDE BİŞEY GELMİO BELKİDE SİNİRLE ATTIM AAMA BİTTİ...
HAYATA KIRGINLIKLARDA VAR İNANA NSANIN KAFASI KARIŞIO...MANTIKLI NEYSE ONU YAP ÜZÜLÜCEZ TABİİ

tepkisi nolursa olsun ben herşeyi düşünmek zorunda olan kişiyim arkasından gözyaşı dökemem daha fazla yada evlenince uzaktan acı çekemem,ilerisinide düşünmek zorundayım buyüzdende o aramazsa ben arayacağım.

karar senin hayata ozaman nediyebilirizki ..
Son kez ozaman yapıcagnı yaparsın..
Artık bakarsın ben elimden geleni yaptım dersin.için rahat olur artık rahatsız olmassın olanlardan kafanda soru işaretleri biter
..

canım ben o maili kırgınlığım sonucu yazdım yaşadıklarımın çektiğim acının veya aramızdaki farkı anlatmak için değildi canım cok acıdığı içindi bende bır daha asla geri dönüşü olmayacak die attım o maili.belkide daha fazlasını da yazmalıydım inanın benim içimde ileriye dönük %1lik bir umut yok tam tersi sizin gibi barışmak için geleceğini de düşünmüyorum ben farklı bır sey var neden ne olablir diye size ilk sorumdu.hala aynı şeyi söylüyorum ben ona mail attım içindeki nefreti kustum ve ondan sonra çok huzurlu oldu içim.üzülmedim acı çekmedim.özledim ama onu değil onunla yaşanmışlığımızı anılarımızı özledim.üzülmedimmi eski günlerden nasıl bu hale geldik diye üzüldüm ama onun için değil o maili yazdıktan sonra.
ve hala içimden aynı mailin cümleleri geçiyor belkide yüzüne daha fazlasını söyeyeceğim görüşürsek bunuda bilmiyorum ama bu adam da kalkıp görüşelim diyecek adam değildi birsey var ne ama bılmıyorum bu yüzden benımle ne konuşmak istediğini merak ediyorum.
içimde başlayalım dıye en ufak bırsey yok.sevgim var ona karşı ama aynı acıyı çekmeye halim yok.dolayısıyla ben o maili bittiğini düşünüp yazdım ama sonrasında annem olsun o burda demesiyle,arkadaşlarım bilmeyenler niye o yanlız sen nıye gelmedin diye aramalarıyla özlem uyandırdı içimde evet hataydı aramam gerekiyordu ama kendimi tutamadım aradım ve 11 dakika süren konuşmamızda agzımın payını çok güzel aldım.hayatında artık yerimin olmadığını çektiğim mail sonrası anladım.o maili attım dıye pişmanmiyım değilim gene söylüyorum siz acı cekıcegınıze maıl atın ne atarsanız atın ama içinizdeki nefreti akıtın diye dün galateiaya söyledim.

yada söyle sorıyım bana tepkı gösteren kişilere siz bu maili attıktan sonra o maili alan kişi sizinle görüşmek istese ne düşünürdünüz ne yapardınız bana akıl verin onu yapıyım ben yarın öbür gün çok yakın evlerimiz oldugu için bu insanla burun buruna gelicem kuyruk acısı varsada ıstanbulda bıtmelı ki annem ben üzülüyorum diye üzülmesin daha fazla.umarım bu sefer kendımı anlatmayı başarabılmışımdır.

canım ben o maili kırgınlığım sonucu yazdım yaşadıklarımın çektiğim acının veya aramızdaki farkı anlatmak için değildi canım cok acıdığı içindi bende bır daha asla geri dönüşü olmayacak die attım o maili.belkide daha fazlasını da yazmalıydım inanın benim içimde ileriye dönük %1lik bir umut yok tam tersi sizin gibi barışmak için geleceğini de düşünmüyorum ben farklı bır sey var neden ne olablir diye size ilk sorumdu.hala aynı şeyi söylüyorum ben ona mail attım içindeki nefreti kustum ve ondan sonra çok huzurlu oldu içim.üzülmedim acı çekmedim.özledim ama onu değil onunla yaşanmışlığımızı anılarımızı özledim.üzülmedimmi eski günlerden nasıl bu hale geldik diye üzüldüm ama onun için değil o maili yazdıktan sonra.
Ve hala içimden aynı mailin cümleleri geçiyor belkide yüzüne daha fazlasını söyeyeceğim görüşürsek bunuda bilmiyorum ama bu adam da kalkıp görüşelim diyecek adam değildi birsey var ne ama bılmıyorum bu yüzden benımle ne konuşmak istediğini merak ediyorum.
Içimde başlayalım dıye en ufak bırsey yok.sevgim var ona karşı ama aynı acıyı çekmeye halim yok.dolayısıyla ben o maili bittiğini düşünüp yazdım ama sonrasında annem olsun o burda demesiyle,arkadaşlarım bilmeyenler niye o yanlız sen nıye gelmedin diye aramalarıyla özlem uyandırdı içimde evet hataydı aramam gerekiyordu ama kendimi tutamadım aradım ve 11 dakika süren konuşmamızda agzımın payını çok güzel aldım.hayatında artık yerimin olmadığını çektiğim mail sonrası anladım.o maili attım dıye pişmanmiyım değilim gene söylüyorum siz acı cekıcegınıze maıl atın ne atarsanız atın ama içinizdeki nefreti akıtın diye dün galateiaya söyledim.

Yada söyle sorıyım bana tepkı gösteren kişilere siz bu maili attıktan sonra o maili alan kişi sizinle görüşmek istese ne düşünürdünüz ne yapardınız bana akıl verin onu yapıyım ben yarın öbür gün çok yakın evlerimiz oldugu için bu insanla burun buruna gelicem kuyruk acısı varsada ıstanbulda bıtmelı ki annem ben üzülüyorum diye üzülmesin daha fazla.umarım bu sefer kendımı anlatmayı başarabılmışımdır.

anlıorum canım benim haklısında bende suan olsam kafam karışırdı ama mail zaten problem etseydi bugun aramazdı tabiki kırılmıştır demekki konuşcagı şeyler varki aradı zaten.
Tabiki mail atmak onu kırmak üzmek içn degil karşındakini neden üzdün die zaten sinirle atılmışş bişey kimse kimseyi kırmk istemez die düşünüorum.
Sen kafanı fazla karıştırma olucagna bıraksan ama içinde geliosa ne istiosan onu yap şeker.....
yani arasada niyetini sor yeter..

canım adam seni arayıp merak edio baksana onun kafası karışık suan..<
bak nedicem aradıgında desene napmak istedigi sor yoksa aramasın kafanıda buladırmasın...
Sor ya karar ver de ne istiosun de resmen seni uzaktan takip edio adam

merhaba kızlar günaydın

ya ama aradığında eğer neden arıyorsun dersem , çok üstüne gitmiş gibi olucam ve erkekler üstlerine gidildiğinde kaçıyorlar , kaçan kovalanır hesabı

ya niye unutamıyorum hala çünkü unutacak oluyorum kalkıp arıyor beni , hayatımıı uzaktan takip etmesi de hoşuma gitmiyor dğeil ilgileniyor demek hala benle :(

merhaba kızlar günaydın

ya ama aradığında eğer neden arıyorsun dersem , çok üstüne gitmiş gibi olucam ve erkekler üstlerine gidildiğinde kaçıyorlar , kaçan kovalanır hesabı

ya niye unutamıyorum hala çünkü unutacak oluyorum kalkıp arıyor beni , hayatımıı uzaktan takip etmesi de hoşuma gitmiyor dğeil ilgileniyor demek hala benle :(

takip etmesi bi yere kadar ama sen bu sefer önüne bakamıosun ilerleyemiosun.
üstüne gitmek degil şeker amacın ne diye sor arıosun ama olan bişeyde yok ben yön veremiorum desen.sn suan onun avucunda gözküosun resti çeksen bakalım öyle yapıcakmı.
Kız bagır çagır demiorumki yani sebep araması ...
Siz ayrısınız zaten bide neden arıo onuda anlamırum..
Bende okadar ayrıldım barıştım valla restimide çekiodum arıodu genede ertesi gun kaçkere geçtim konuştum adam gibi olmuosa bilelim uzatmayalım bana bissür konuştu barıştık falan işte...
çünki elinden gidicem hissi verdi hep onun yuzunden ama kararsızlıgından sıkılmıştım ..net bşey söyeyemiodu..
Aramassada aramasın en azından önune bakarsın ben konuştum dersin biter olay kafanda.....

kesinlikle katılıyorum sana deryacım çünkü kötü kararda olsa ne olduğunu bilirsin.
bak sana bsy anlatıyım benımde benımkınden önce bır ılıskım oldu ve aynı durumdaydık o beni arar sorar ben onu arayamazdım araya tatıller falan gırdı ve bız yaz ortasında ıstanbulda oldugumuz bır dönemde buluştuk bır baktıkki sevgililikten eser yok bız normal arkadaş oluvermişiz.hala daha bu arkadaşlığımız devam edıyor.
sonucta zamnla ne olucağını bılemezsın sevgılı degılsınız sız şuanda merak ediyorsa en azından kafam karışık der.
ama sen yaşıyorsun karar senın canım.

ben farkettim ki geri gelseler bile kırılan vazo nasıl onarılamayacaksa olamayacak o ilişki bir ilişki bittiğinde temelli bitmeli beklememek lazım buyüzdende umut umutları olmadan insan yaşayamaz ama karşımızdaki kişi bizi sırf istediği için hayallerimizi yıktığı halde yeniden bir gelecek ummak ne kadar doğru bilmiyorum...

bence ayrılan kişişer bir araya geldiler mi öncelikle geçmişi arkada bırakmaya cesaretleri olmalı.hataları yapılanları herşeyi geride bırakacaksın .yoksa bi süre sonra başa sarar diye düşüyorum çünkü sen kafasına kakacaksın o sana kakacak yaptıklarını.eğer onu seviyorsan ve istiyorsan onla konuşup herşeyi geride bırakıp kırık vazoyle değil yeni bir vazoyla başlamalısn fisfisfis

Back
X