merhaba arkadaşlar..kaç gündür okuyup okuyup çıkıyordum..
bişeyler yazmam gerekiyo çok üzüldüm çünkü, aramızda en hassas olanlardan biri lakito çünkü..belki siz haklı olarak zamanla geçicek yazıyosunuz ama o şuan buna inanamayacak kadar yaralı..lakitocum senin mesajla aldığın cevabı okuyunca şunu düşündüm, senin bu kadar vazgeçemediğin ve tutkuyla sevdiğin adam, aslında sana ayrılmak istediğini açık açık söyleyemeyecek kadar cesaretsizmiş..bu sana saygısızlık aslında..şu durumda daha fazla bişey söylenmez..sadece bu durumu kabullenmen gerek, beklemek bi fayda getirmeyecek bunu biliyosun artık..off aynı şeyleri yaşadık yaa nasıl bişey bu..şunu diyorum hep, seven adam benim sevdiğim adam hep yanımda olurdu,böyle çekip gitmezdi,uzak olsa da manevi olarak yanımda olurdu..olmadığına göre benim kadar sevmemiş..ama olsun ben daha çok sevdiğim için kendimi kötü hissetmiyorum aksine sevgiyse sonuna kadar acıysa sonuna kadar yaşanmalı ki sonucuna iyi yada kötü daha hazır olabilelim..inş.Allah yardımcımız olsun..Bir şarkı var şu sözlerini çok seviyorum:
Kördüm bilendim, seni unutmayı öğrendim
Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim
Acıya duvar gibi durmayı öğrendim
Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi
Köksüz bağsız durmayı öğrendim