Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

susmaaa bir şey söyle biraz olsun yardım et
gelemiyorum üstesinden ben bu aşkın tek başımaaaa =)
az ağlayarak dinlemedim bu şarkıları yav..
kötü günler geride kaldı ya.. siz de atlatırsınız umarım bir an once..

kızçelerim geçen bn bnm eski lalemle msjlaştım ddm ya ilk defa böle uzun mjslşatık 4 ay ayrı kaldığımzda bile bu kadar msj atmadı bana nyse bi sonraki günde msj attım meğer knt yokmuş cwp yazamamış bnde bugn görüşelim dedim msjda vs vs bi sürü şey yazdım çağrı attı bana ödemeli bnde ona döndüm tabi bi 10 dak snra ve biz telde konuştuk nabr nasılsın die bana kusura bakma msjlarına cwp yazmadım knt yoktu falan dedi konuşştuk bi 5 10 dak falan görüşelim ddğimde hiç yok olmaz demedi çok ii konuştu bayah bi değişmiş ve kızlar bişey söliyim mi o onca lafı etti gelmeye yüzü yoktu benden bekledi hep bn sınavın nasıl die sorduğumda bende sana sorcaktım ya demiş ve gülen surat koymuş.. yani yine bnm çabamla barışcaz barışcaksak :)) nasıl gelişme ama:kedi:

susmaaa bir şey söyle biraz olsun yardım et
gelemiyorum üstesinden ben bu aşkın tek başımaaaa =)
az ağlayarak dinlemedim bu şarkıları yav..
kötü günler geride kaldı ya.. siz de atlatırsınız umarım bir an once..

Princess kız... ne günler geçirdik biz burada ya.
Şaka gibi, neredeyse 1 yıl dolacak.... hiç inanamıyorum.

Ben bugün test sürüşündeyim kızlar :)
Ne kadar damar şarkı varsa doldurdum dinliyorum.
Bakalım komaya girmem kaç şarkı sürecek :roflol:
Girmem belki de... de mi.... yerimseniben
Görücez....

Ben bugün test sürüşündeyim kızlar :)
Ne kadar damar şarkı varsa doldurdum dinliyorum.
Bakalım komaya girmem kaç şarkı sürecek :roflol:
Girmem belki de... de mi.... yerimseniben
Görücez....

gördüm valla ...
az önce gözyaşlarımı dindi mi sandın dinliyordun...
valla benim ki dinmemiş ... :kedi:

ben de bülent ersoy'un konuk olduğu biri bana gelsin programını buldum netten.
onu açtım.
damarın dibine vuruyorum yani.:))
sizi burada görmek hala güzel haha
mona bu arada topiğin sonunda sabitlenmişi hayırlı olsun:)

bugece damar gecesımı ..
valla ben korkuyom bu gece kendımı dsamara baglauasım yok:))

topık sabıtlenmısmı sonunda buda oldu demk:))
hayrlı olsun

uzun süre sonra bu gece denk gelmişiz :)
bir aralar herkes damara bağlamış oluyordu. aslında şimdi düşününce komik geliyor.
herkes mesaj atsam mı arasam mı modundaydı :)
ben içiyodum genelde, bazen eşlik ediyordunuz :)
arabesk şarkılar falan...

evet bazen banada komık gelıyo...
bugun sole oldu bugun bu oldu..ay arasammı bı msj atsam ...hayır sakın msj atma...nıye hala sen aglıyosun:)))
ne cok msjlasırdık sayfalar yıgılırdı sabaha...ey gıdı gunler ahh ahhh:))
sarkılar ucusurdu burda
bı gece geyıge vurmustuk cenem bocuk falan:)))
cok ozluyorum ama ya

kızlar bnm haberim konusunda yorum yapmadınız sizce nasıl bi gelişme :)) bende içmeye katılayım dicem ama geçen sene tövbe ettim artık içmiyorum ama bi meyve suyu içerim :)))

kızlar bnm haberim konusunda yorum yapmadınız sizce nasıl bi gelişme :)) bende içmeye katılayım dicem ama geçen sene tövbe ettim artık içmiyorum ama bi meyve suyu içerim :)))

valla güzelim ne desek bilemiyorum ki...
sonuçta yine çabalayan sensin ... o kadar lafı söyledi sana ... yüzü mü yoktu aramaya ; valla çok istese yüzsüz de olurlar bunlar ...

çabalayan taraf kaybeden taraf oluyor ne yazık ki ...
umarım sen yanıltırsın ; bu tezimi de çürütürsün ...

pek karamsar bakmışım canım ya... ne bileyim ben bu aralar gıcığım ya hepsine ondan...
inşallah iyi olur ama sen yine de yelkenleri indirme hemen suya ; hemen de umutlanma...

valla güzelim ne desek bilemiyorum ki...
sonuçta yine çabalayan sensin ... o kadar lafı söyledi sana ... yüzü mü yoktu aramaya ; valla çok istese yüzsüz de olurlar bunlar ...

çabalayan taraf kaybeden taraf oluyor ne yazık ki ...
umarım sen yanıltırsın ; bu tezimi de çürütürsün ...

evet böcüküm çabalayan taraf yine bnm bu sfer ilk ve son olcak barıştığım zmnda değişmezse eğer kaybedecek taraf o olcak onca çabama ve yıllarımı acımam bir kalemde silerim şuan ikimzde silemiyoruz ama ben onun gibi silcem diyip silmemezlik yapmam cidden silerim bırak yine çabayı ben harciyim warsın olsaun kaybedecek bişey yok artık

evet böcüküm çabalayan taraf yine bnm bu sfer ilk ve son olcak barıştığım zmnda değişmezse eğer kaybedecek taraf o olcak onca çabama ve yıllarımı acımam bir kalemde silerim şuan ikimzde silemiyoruz ama ben onun gibi silcem diyip silmemezlik yapmam cidden silerim bırak yine çabayı ben harciyim warsın olsaun kaybedecek bişey yok artık

ylka sn sadece barışmak istiyorsun , barışırsan eğer barıştıktan sonra ne olacağını düşündün mü ? o sana ilgili mi olacak bi anda sanıyorsun ? bence sen onu asla silemezsin sen onun her hareketinden kendi lehine bir şeyler çıkartıyorsun , ama sen buluşalım dediğinde tamam dedi mi ? hayır demedi diyorsun evet dedi mi ?

bence boşvermelisin , tek taraflı bu kadar çabalayarak eline bişi geçeceğini sanmıyorum , 2 3 mesajdan daha çok mesaj attnz, gülücük yazdınız diye aranızın düzeleceğini düşünüyorsun hemen. Ama bu erkekler bizim gibi düşünmez bunu asla unutma. Çok fazla umutlanma bence.

ylka sn sadece barışmak istiyorsun , barışırsan eğer barıştıktan sonra ne olacağını düşündün mü ? o sana ilgili mi olacak bi anda sanıyorsun ? bence sen onu asla silemezsin sen onun her hareketinden kendi lehine bir şeyler çıkartıyorsun , ama sen buluşalım dediğinde tamam dedi mi ? hayır demedi diyorsun evet dedi mi ?

bence boşvermelisin , tek taraflı bu kadar çabalayarak eline bişi geçeceğini sanmıyorum , 2 3 mesajdan daha çok mesaj attnz, gülücük yazdınız diye aranızın düzeleceğini düşünüyorsun hemen. Ama bu erkekler bizim gibi düşünmez bunu asla unutma. Çok fazla umutlanma bence.

çok sert bi yorum olmadımı sencede ayrıca buluşalım ddğimde tamam knt aldığım zmn msjlaşırız haberleşiriz dedi evet tmm dedi??? ayrıca ben umutlanmıyorum inanıyorum barışacağımıza kii onun arkadaşlarına bni hala unutamadğını özledğini söyledğinide biliyorum ayrıca 2 3 msjda atmadık 30dan fazla msjlaştık 2 saat içerisnde ayrıca bnm arkadaşımdan beklenmyen hareketler bunlar keşki yorumlarını yaparken birazda karşı tarafın duygularını düşünsen?? hem yaşayan bilir bu bnce bnm için çok büyük bii gelişme bilmem anlatabildim mi? yorumlarını yaparkende karşı tarafı incitirmiyim diye bir düşün ben bu topiğe güç alabilmek için girdim sizlere dertlerimi sorunları açtım ama iice moral bozalım diye çabalamadım.. nyse yorumun için teşekkrler

Back
X