Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yllka bazen birinin yüzüne vurması da iyi oluyor. ondan angelme ye kızma.
benim de başıma geldi bu tarz konusmalar.
yani buradaki kizlar bana da yazdılar, umudumu kıracak şeyler.
ama daha fazla çökmiyim diye. hani bi ayılayım diye yaptılar..
hani tamamen umutsuz vaka olmasa da sen yine de olmayacakmış gibi düşün.

evet böcüküm çabalayan taraf yine bnm bu sfer ilk ve son olcak barıştığım zmnda değişmezse eğer kaybedecek taraf o olcak onca çabama ve yıllarımı acımam bir kalemde silerim şuan ikimzde silemiyoruz ama ben onun gibi silcem diyip silmemezlik yapmam cidden silerim bırak yine çabayı ben harciyim warsın olsaun kaybedecek bişey yok artık

çok sert bi yorum olmadımı sencede ayrıca buluşalım ddğimde tamam knt aldığım zmn msjlaşırız haberleşiriz dedi evet tmm dedi??? ayrıca ben umutlanmıyorum inanıyorum barışacağımıza kii onun arkadaşlarına bni hala unutamadğını özledğini söyledğinide biliyorum ayrıca 2 3 msjda atmadık 30dan fazla msjlaştık 2 saat içerisnde ayrıca bnm arkadaşımdan beklenmyen hareketler bunlar keşki yorumlarını yaparken birazda karşı tarafın duygularını düşünsen?? hem yaşayan bilir bu bnce bnm için çok büyük bii gelişme bilmem anlatabildim mi? yorumlarını yaparkende karşı tarafı incitirmiyim diye bir düşün ben bu topiğe güç alabilmek için girdim sizlere dertlerimi sorunları açtım ama iice moral bozalım diye çabalamadım.. nyse yorumun için teşekkrler

ama senin bu en küçücük ayrıntılardan bir şeyler umman , senin hakkında pek iyi şeyler düşünmeme sebep olmuyor. ne bileyim ben de acı çektim , ama inan sert çıkılması daha iyi , hep ilk adımları sen atarsan bu adam senin kıymetini bilir mi sanıyorsun . inanıyorsan inşallah barışırsın ne diyeyim , ama açıkcası senin gibi bütün gururunu yerlebir etmenin pek hoş olmadığını düşünüyorum , aşk da sevgi de gelir geçer , ama sen bi kere geliyorsun bu dünyada , bu adamın senin kymetini bileceğini düşünmüyorum , o kadar elindesin ki onun , hala peşindesin , garip geliyor bana

meraba kızlar noluyo size yaa gerginlik olmuş kendinize gelin tartışmanın gereği yok akıllı hatunlarız hepimiz dimi Şeniz

ama senin bu en küçücük ayrıntılardan bir şeyler umman , senin hakkında pek iyi şeyler düşünmeme sebep olmuyor. ne bileyim ben de acı çektim , ama inan sert çıkılması daha iyi , hep ilk adımları sen atarsan bu adam senin kıymetini bilir mi sanıyorsun . inanıyorsan inşallah barışırsın ne diyeyim , ama açıkcası senin gibi bütün gururunu yerlebir etmenin pek hoş olmadığını düşünüyorum , aşk da sevgi de gelir geçer , ama sen bi kere geliyorsun bu dünyada , bu adamın senin kymetini bileceğini düşünmüyorum , o kadar elindesin ki onun , hala peşindesin , garip geliyor bana

sizin için en kçüçük ayrıntı olabilir ama o insanı en iyi tanıyyan bnm ve ona göre bu çok büyük bi gelişme ki ilk adımları hep o attı belki bnm içinde çok küçüktü ama hep o atmış bnm kapımın önüne gelip bekledğini ben şuan öğrendim arkadaşımdan arabası ile bizim mahalleden geçtğini ve hala resimlerimizin odasında olduğunuda bunları söyleyen şuanda onun akrabası..ben adım attım demekki oda adımlar atmış ben görmemişim..benm sevgim ayrıldğımda hiç azalmadı kat kat arttı aynı şekilde onunda ayrıca onun elinde olduğumu ona hiç belli etmedim 3 aydan fazla bi zmndr. evet peşindeyim çnkü seviyorum ve ben bi kere dünyaya geliyorum ve 1 kere aşık oluyorum banada hiç garip gelmiyor yaşadıklarım insanlar neler yapıyorlar yaşıyorlar bnm bu yaşadıklarım yapılması gerekenler seviosan koşmayı bilceksin gurur yapıcam diye keşkilerle dolu bi yaşam istemiyorum bilmem anlatabildim mi sizde haklısınz bide kötü yanına düşnüyorsunuz ama ben daha ii tanıdğım için bunlara küçk gelişmeler diyemem üzgünümm

sizin için en kçüçük ayrıntı olabilir ama o insanı en iyi tanıyyan bnm ve ona göre bu çok büyük bi gelişme ki ilk adımları hep o attı belki bnm içinde çok küçüktü ama hep o atmış bnm kapımın önüne gelip bekledğini ben şuan öğrendim arkadaşımdan arabası ile bizim mahalleden geçtğini ve hala resimlerimizin odasında olduğunuda bunları söyleyen şuanda onun akrabası..ben adım attım demekki oda adımlar atmış ben görmemişim..benm sevgim ayrıldğımda hiç azalmadı kat kat arttı aynı şekilde onunda ayrıca onun elinde olduğumu ona hiç belli etmedim 3 aydan fazla bi zmndr. evet peşindeyim çnkü seviyorum ve ben bi kere dünyaya geliyorum ve 1 kere aşık oluyorum banada hiç garip gelmiyor yaşadıklarım insanlar neler yapıyorlar yaşıyorlar bnm bu yaşadıklarım yapılması gerekenler seviosan koşmayı bilceksin gurur yapıcam diye keşkilerle dolu bi yaşam istemiyorum bilmem anlatabildim mi sizde haklısınz bide kötü yanına düşnüyorsunuz ama ben daha ii tanıdğım için bunlara küçk gelişmeler diyemem üzgünümm

seven insnın yapacağı şey görmemişsin sen :D ben de arkadaşlarımın sevgililerinde gördüm , en fazla 1 hafta ayrı kalıyorlar , sonra birbirlerini çok özlüyorlar , arıyorlar ,soruyorlar

4 5 ay ayrı kalabilen bi adamın sevgisinden şüphe duyarım ben

bir kere aşık olunmaz , her yaşta aşık olunur , hayatımıza ilk giren insanla bir ömür geçirmek zorunda değilsin ki , hele hele senin kıymetini bilmiyorsa

ayrıca gurur bence insanda olması gereken en temel özelliklerden biridir , gururu da değecek insan için bırakırsın , seni geceler boyu ağlatan insan için gururundan vaz geçersen bu doğru olmaz bence

sende sevginin büyümesinden daha çok saplantı görüyorum , ilk ayrılan sen değlsin , son da olmayacaksın , ben de ayrıldım , ama aramam , çok sevsem de , gururum var benim , kimse benden daha değerli değil (annem babam hariç tabi ki ) sadece düşüncelerini gözden geçir derim

ben duygularımdan çok eminim düşüncelerin içinde sağol saplantı halinde olsaydı herhalde böyle davranmazdım..daha ileri boyutlara taşırdım işi bazı şeyleri bilmedğiniz için böyle konuşmanız çok normal ben princesse bazı msjlar yollamştım kendisi çok ii bilir bizim ayrı kalma sebebimiz çok farklı ben bu konu üzerinde durup daha fazla büyümesini istemiyorum siz düşünceden çok bnm kişilği hakkında konuşuyorsunuz o yüzden kapatalım konuyu..

neyse kızlar ben çıkıyorum.. yatmam lazım yorumlarınız için çok teşekkürler düşüneceğim ama şunu söylemek gerekir ki angelme yorumların bni çok üzdü bi insan bu kadar sert tepki vermez vermemeli sonuçta karşında üzgün bi okadarda seven bi insan war herkes senin gibi olcak diye bi şey yok herkesin doğrusu başka nyse konu daha fazla uzamasın ama eleştirilerin ve yorumların çok iğneleyici nyse kızçelerim sizlere ii geceler hepinizi çok çok öptümopuyorumnanaktan

neyse kızlar ben çıkıyorum.. yatmam lazım yorumlarınız için çok teşekkürler düşüneceğim ama şunu söylemek gerekir ki angelme yorumların bni çok üzdü bi insan bu kadar sert tepki vermez vermemeli sonuçta karşında üzgün bi okadarda seven bi insan war herkes senin gibi olcak diye bi şey yok herkesin doğrusu başka nyse konu daha fazla uzamasın ama eleştirilerin ve yorumların çok iğneleyici nyse kızçelerim sizlere ii geceler hepinizi çok çok öptümopuyorumnanaktan

canım sert yazdığım için özür dilerim ama düşüncelerim bunlar , ben de senin gibiydim ama artık bana saçma geliyor , silip gitmek en iyisi ,zamanla kalbinden de silinir ( benm de silinmedi ama bekliyorum silinmesinii ) böyle mutlu oluyorsan peşinden gitmekle , git o zaman devam et ne diyeyim başka

ama anlattıklarına bi de dışardan baksan sen de bnm gibi düşünürsün bence

arkadaşlar bende ayrılanlar kervanındayım ayrılık acı gercekten ama ihnet acısından iyi be dostlar bana çok büyük deneyim oldu.bir ilişki bir kez bitmişse arkadaşlar bin kez de bitse yine barışıp beraber olsanızda biten bi kez bitti ya artık hep bitmeye mahkum olur....saygı bitti mi sevgide bitiyor onun için seviyelim yaşalım ilişkimizi...........

allah sana sabır ve dayanma gücü versin arkadaşım söylediklerin çok doğru 1 kez bitebildiyse 1000kez de barışılsa hayır gelmşiyor

agustos ayı bu hafta galıba benım ıcın kotu gecıcek...6.sında bı sene olucak ve ben her gun bı anını yasıyorum...ılk defa baya zamandan sonra yıne aglıytarak uyudum...hayrlıısyla atlatmak ıstıyourm bu ahfatyı bu ayı...
ne kadar zor bı aydı...ne kadar acı cektım..sımdı donup bakınca cektıgım acı ıcın ıcım acıyo....ınsallah kımse yasamasın kımse sevdıgınden ayrılmasın ve allah ayrılcak sevgılı vermesın kımseye...
elbette ıyım gectı ogunler ama ...o tarıhlerı gormek ınsanı zuuyo...her an her msj her soz aklımda ghozumun onunde son guzel gunelrımmmıs...

agustos ayı bu hafta galıba benım ıcın kotu gecıcek...6.sında bı sene olucak ve ben her gun bı anını yasıyorum...ılk defa baya zamandan sonra yıne aglıytarak uyudum...hayrlıısyla atlatmak ıstıyourm bu ahfatyı bu ayı...
ne kadar zor bı aydı...ne kadar acı cektım..sımdı donup bakınca cektıgım acı ıcın ıcım acıyo....ınsallah kımse yasamasın kımse sevdıgınden ayrılmasın ve allah ayrılcak sevgılı vermesın kımseye...
elbette ıyım gectı ogunler ama ...o tarıhlerı gormek ınsanı zuuyo...her an her msj her soz aklımda ghozumun onunde son guzel gunelrımmmıs...

canım benim yaaa... geçecek elbet ; neler geçmedi ki... ama an geliyor özlüyoruz ; aklımıza güzel günler geliyor; ufak birşey hatırlatıyor ... ama iyiyiz be yine de çok şükür... ben önceki halimi hatırlamak bile istemiyorum... bu hafta da bu ay da geçecek ... 1 senenin geçtiği gibi geçecek ... şaka maka benim de 10. ay bitti demi :teselli:

kızlar ylka angelme bana görede haklı bende olsam aynı yorumları yapardım.kızlar bende bu aralar cok acı cekıyorum cunku faceıne bız 4 yıl cıktık ılıskısı var yapmadı yapamadı kızla 1 aydır görüşüyorlar ve sanırım yenı sevgılı oldular hemen yaptı.sevmek kavramını ben ne oldugunu artık bılmıyorum kımseyı sevemeyecegım sanırım artık.mutluyum ama işyerim gebzeye gıdıceğim ama önce cuma izne cıkmayı düşünüyorum zamanla herşey güzel olacak ınanıyorum.bırseyler bulmak zorundayım sadece benı ayakta tutabılecek bu dönemde bakalım neler olacak bunlar.
ebrucum dayanmaya çalış cok zor ama bılıyoruzkı artık degmezler en azından degmeyen bırısı oldugunu düşün belkıde daha az üzülürsün kuzum...

her şey güzel olacak:)
bu sayfalara birinin ihtiyacı olur okur,
inansın.
unutulmaz denen de bitiyor.
her şey düzeliyor

Back
X