Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

burdaım ortım
kız belın nıye agrıyor yanı şöyle sorım sorun ne belınde ?

ben sureklı oturuyorum dıe bel agrısı basladı bende de ozellıkle gecelerı uyuyamaz oldum ızın alabılırsem gostermeyı dusunuyorum ıyı bı doktora

bende bel fıtıgı var canım...doktr her sene bı kac kere bole tutulabılır dedı...
agır kaldrmıyorum ama sınır strestende olurmus ..galıba bu sefer sınır stres tetıklıyo...
suan ole zor oturuyomkı oturdugum yerde...
sende gozuk bı doktora ve agır falan kaldrrıp kendınızı fıtık etmeyın valla cok kotu:((

ay cnm ya tekrar gecmıs olsun bıtanem..
bende cok fena ya koltuguma yastık yaptırdım fayda etmedı sımdı hazırları varya kalıp gıbı tutuyor ondan alıcam bakıyım ınsallah zamanla duzelır.. olmadı gozukucem cok fena cunku.. ozellıkle bn gecen memlekete otobusle gıttım ya yol 18 saat suruyor dusun gıdıs 18 gelıs 18 mahvettı bnı normalde vardı agrım onemsemıyordum ama bu yolculuk ıyıce tetıkledı :(

aman sende dıkkat et cnm ya cok gencsın daha sımdıden dıkkat etkı ılerde daha kotu olmasın..

monapisa ya katılıorum ....aynen canım bende bugun öyle düşünüorum..erkekler benden uzak dursun..

Evet canım yanıyor, hem de çok yanıyor, hem de çoooookkkkkk yanıyorrrrr............
O kadar yanıyor ki şu anda burnuma yanık kokusu geliyor.
Ve ben gerizekanın, malın tekiyim ki buna izin veriyorum.

Ayrıca bütünnnn erkeklerden neffffrrrrret ediyorum demiş miydim???

canım nolduki bukadar sinir oldun sen ....monapisa boşver ben takmıorum artık gidene yol veriorum vede sıkmıorum canımı...

Back
X