Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

deryada ve monada kotu gelısmeler var tatsız bısıler olmus anlasılan üzüldüm cıdden kızlar :(

cıkıyorum eve gıtme vaktı yazın ama mutlka yrn okıycamm
uzmeyın kendınızı hıc bır sey ıcın deymıyor emın olabılırsınız...
öpuyorum hepınızı opuyorumnanaktan

kızlar ben bu olaya katılmıyorum hayatımıza dogru erkek daha gırmedıgı ıcın bu haldeyız şunu unutmayalım evet bızı mutsuz eden erkekler ıse mutlu edenlerde erkekler.olay ne bılmıyorum ama canınızı yakmalarınıza izin veren sizsiniz siz daha farklı davransanız onlarda canlarınızı yakamaz ben artık böyle düşünüyorum ama mutluyum ki benı mutlu edende her ne kadar arkadaş ayağına da yatsa gene bır erkek....

kızlar ben bu olaya katılmıyorum hayatımıza dogru erkek daha gırmedıgı ıcın bu haldeyız şunu unutmayalım evet bızı mutsuz eden erkekler ıse mutlu edenlerde erkekler.olay ne bılmıyorum ama canınızı yakmalarınıza izin veren sizsiniz siz daha farklı davransanız onlarda canlarınızı yakamaz ben artık böyle düşünüyorum ama mutluyum ki benı mutlu edende her ne kadar arkadaş ayağına da yatsa gene bır erkek....

benim canım kolay kolay yanmaz artık da bu durum erkeklere karşı bir sempati duymamı sağlamıyor... yani mutlu olmak için onlara karşı sevgi kelebekleri beslemem gerekmiyor...

neyse günaydın herkese ... yerimseniben

nedenn..
aşk acısı öldürmüyor biliyosun dimi..süründürür de öldürmez..

aynen öyle ... hatta süründürmekten de vazgeçiyor zamanla ...sengözlerimebaksanab

bende bütün erkeklerden nefret ediyorum hepsi öküzün önde gideni kafaları bir tek şeye çalışıyor hayvanların ot beyinliler
burda ölmek isteyen arkadaş durma at kendini köprüden bir sığır için öldü salağım derler

dünaydın derya bir sayfa önde galiba ölmek istiyorum diye yazmış ya sabah sabah deli ediyorlar en ufak şeyde öldüm bittim oluyor ölüm çare sanki

umudum ölüm çare olamaz gidersin ve unutulursun karşındaki kişi ise hayatını çok guzel bi şekilde yaşar gider..hele aşk için ölünmez..kimse içinde ölünmeye degmez....
arkadaş bunalıma girmiş galiba...
umudum sen nasılsın ne var ne yok
..

sinirliyim canım geçen haftaya kadar süperdim öküzün teki pislik yaptı unutamıyorum karşıma çıkar erkesi boğazlayasım geliyor hatta o kadar ilerlediki her sabah çay almaya gelen biri vardı geçen sabah ona birdaha çay almaya gelme dedim bozuldu benim moralim bozulacağını onlarınki bozulsun ben demeliyorum onlar oh içiyorlar ama yok bundan sonra bir tek erkeğe bile iyi davranmıycam tepene çıkıyorlar monanın söz çok doğru

o zaman dersini anlat ona göre bişiy söyleyelim aynı şeyi burdaki herkes yaşadı ama kimse ölmek istiyorum demedi sen derdini hiç anlatmıyorsunki hep bize kızıp kızp çıkıyorsun bu 3 oldu

ben iyiyim umudum bendede bi hödük vardı bitti daha dogrusu başlamadan sebebin bilmiorum umrumdada degil açıkçası ama tıaf gelio artık bizdemi bi problem var die neyse ben iyiyim ama...umudum senden sıkma canını

Back
X