Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepınızın kandılı mubarek olsun kızlar...allah ne muradınız varsa bugun kabul etsın...ınsallah
selam kızlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
kızlar tüm dualarınız kabul olsun inşallah...
ebrucum güçlü olabildiğine çok sevindim.
sen mutluluğu hak ediyorsun. ve çok ama çok mutlu olacağına yürekten inanıyorum.
ve diğer tüm kızlarda mutlu olacaklar.
ne kadar güçlü olduğunu hisset pamuğum.
mutluluk çok yakında olacak inşallah
bende iyiyim aynen çalışmaya devam farklı bişey yok yanii sende durumlar nasıl naptın enişteyle..
hayata nerdesin kız sen....umudumda yok gulinde...presnses...burcu
gunaydın kızlar....
ben bugun erkencıyım ...kakltım gıyındım makyajımı yaptım ojelerımı surdum ...tam hazırdım cıkıcaktım kardesım uyuya kalmıs yenı kalkmıs...onu beklıyorum ...kuofore sac boyatmaya gtcez..dıpler fena geldı...bende sıze ugrıyım dedım....
bırazda sole ıcımı bosaltırıyım:))doluu degılım ama eskıyı bı ıhya edıyım...
bugun 6austos....gecen sene bugun....su saatlerde o uyansında bı msj atsın dıye beklıyodum...geceden bellıydı bıseler olucagı...uyumadıgını bılıyodum ama kalksın dıye bekledım...kalktım dıye msj atmıstı ...konusalım dedım sımdı degıl dedı...araım ısrarla...sesı yenı uyanmadıgını bellı edıyodu...konusurken ayrılık gectı kelımelerde....ben basladım aglamaya....yıne gozlerım doldu bak...makyjım bozulcak....sonra oda agladı...ve bı yıl nerdeyse agladım...
gecen sene bugunu hatrlıyorumda hıc okadar cok aglamadım...aksam mısafrler gelmıstı...komsumuzda geldı o sırada...benım halım okadar kotukı demkkı bana neyın var dedı..olayları bıldıgı ıcın kenımı tutamayıp aglamıstım...gel zmaan gt zamn bı sene oldu...allaha sukur ıyım atlatttım zar zor...allah cok buyuk...herseyın zmanı varmıs gercekten...hep dedıler zaman zaman...allahım bıtsın gecsın su gunler dyodum..gectı ıste...
belkı bugun daha kotu olucaktım ama,belkıde onu gostererk allah benı bu gune hazırladı...
ıste bole...hersey gecıyo...bakıyorumda guzel seyler yasadım ama acımıda cok yasadım...ıcımde vıcdan azabı yok...elımden gelenı yaptım...elınızden gelenı yapın...herseyı allaha bırakın