Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu arada herkese günaydın kızlar.dün akşam kandildi.umarım Allah hepimizin dualarını kabul eder ve hakkımızda hayırlısı ne ise onu bize verir.

dün ben de bir karşılaşma yaşamadım ... benimkinin en yakın arkadaşıyla migrosun önünde burun buruna geldik... çocuk bir sene kadar önce yurtdışına gitmişti eğitim için... . tatile gelmiş... pamukum sen gibi ben de bir sene öncesini yaşadım o an ... sanki o dönemdeydik biz... görünce sevindim çok; konuştuk bikaç dakika... çok da iyi bir çocuktu ... tabii ayrılık sonrası hiç konuşmadık.. ben onun arkadaşlarını da heryerden sildiğim için ; hoş silmesem de onlarla ne konuşacaktım... ama o 1 sene öncesi sıcaklık vardı yine... 10 gün önce gelmiş 2 hafta sonra gidecekmiş... tabii benim haberim yok...

neyse sonra ben ayrıldım yanından ama kötü oldum... arkadaşını görmek bile üzdü beni ; benim onu görmemem lazım daha bunu anladım...

pambukum senin gücüne erişmek istiyorum bir an önce ...

böcük adına üzüldüm canım ama zamanı var herşeyin.gerçekten böyle düşün arkadaşı yerine ya eski laleni görseydin çok daha kötü olacaktın demekki.hiç değilse onu görmedin.ve ben inanıyorum ki zamanla güçlü olacaksın.hayat onlarsız daha güzel gerçekten bir gün gelecek bunu diyebileceksin.dilerim en kısa zamanda pamukun gücüne erişebilirsin....

bende vıcdan azabı yada herhangı bır duygu hıssetmıyorum işin kötüsü kızla ilişkisi var yazısını gördüğüm anda ben duygularımı yok ettım hafızamı ne kadar zorlarsam zorlıyım onunla ılgılı bır anım aklıma gelmıyor gelmesınde zaten ıstemıyorum.
ama hersey zaman kızlar.ileride hayatlarınıza cok mutlu olacağınız ınsanlar gırecek emınım.ben bugun tadını çıkarıyorum çünkü sevgilim dediğim insanın yapmadığı şeyleri yapan,adı arkadaşlık olarak geçen hayatımda bır ınsan var.çok mutluyum.Rabbim bu kadar acının sonucunu belkıde bu şekilde verdi bana.iyikide bitmiş diyorum ...
daha da güçlü olucaz kızlar ben ınanıyorum bu arada benım ıznım ıptal oldu tatıle gıdemıyorum.haftaya bu yakada egitimler varmış onlara katılcam sonrasında müdürümle çalışmaya başlıcam hersey ıstedıgımdende ıyı durumda ama ben gebzeye gıdıp gelmeden önce tatıl yapmak ıstıyorum umarım bu ıznı alabilirim.

cnm ne guzel bak sende sıldın onu artık hatırlamıyorum bıle dıosun.. hep bole devam etsın cnm.. ınsallah dedıgın gıbı guzel gunler gelıcek bekleyelım...

günaydın bu arada evet :)

gunaydın böcük :)

ınsalllah zamanla sende unuttum aklıma gelmıyor ıcım acımıyor dıyceksın.. yeterkı zamanı beklerken bırazda emek harcayalım unutmk ıcın elımızden gelenı yapıp gecmıse takılmayalım..

ee bende ayrıldım ... yıkldım resmen onlar arkalrına bakmadan gıderler .. kalan sadece seın sevdan hayallerın ve parmaparca oLan umutların ondan oncede yasyrdm ondan snrada yasıycm beLkı ama . zamnla kı o bende hıc yok offfffffffffffff npcazz ya onlar gderken arkalarındakı bıraktıkları enkazın farkına bıLe varmıyrlar ben kaç hftadır mucadele ettım guru muru tanımadım kolay vazgecemdım kı hala vazgecemıyrm ama onalr .. en ufak brseyde senı yolun yarısında bırakıp gden taraf olurlar ..

pamığım canım benım bugun 1 yıl oldu demekkı ha...
canım benım sende kolay şeyler atlatmadın canım benım..
allah hakkıknda hayırlısını versın..
guzel yureklı arkadaşımmmmm

hosbuLdmm .. aslında sebebını bıLmıyrm bı sebep yok .. o bemmöle cıdd dsnuyrdu tabıkı bende zamnala ısyavas yavas gelısınce aramızdakı yas farkından sanırım bn hıperaktıfım braz yas 18 o 22
o daha cok aqırdan almk ıster bense hersey o an olsn .. aısırı ınatcı tmm bnde oyleyım ama bı ınsanı sılmeye kdr gdemem bubla sakalsrken herzmnkı gıbı bı konuda sınırıme dkundu yok yparsn yapamzsın fLn deerken bu ozmn ayrılalım dedı fındık kabuqunu doldurmaayacak bır sebep belkı ..snra bı bakım pat bı msj bıtt betul yeter artk fLn dıe ben noluo dmeye kalmadan megersemkı snradan farkettım braz ılerı gıtmısım ama o an oda cok kırdı benı snra tartstk fLN..
BU BANA BRAZ ZMN VER DEDI kendısı konyada yasıyr ben ıst da ben herseye ragmen devm etmek ıstedım sn konusmamızda kı ben konusmadım zatn aqlamktan sn kez vep cam actı grdmm yıne cok kotu oldum aqldm fLn o grmeısn ıstedım ama gordu snra aqlama fln dedı oda . beklerım dıosan bekle dedı .. kı oda sevuyr hala .. 1 hfta oldu ne msj ne caqırı acaba hala dsnyrmu yksa farkettrmedn gıttmı bıLmıyrm .. ama ruh gıbı yım ya ne sevncım kladı ne baska bısı hıc bısıyı hıssedemıyrm ........

bende ıstemezdım burda sadece mutluluklarımzı paylasmak ısterdım ama kaderım mı dır nedır herseyın sonu boylee btyr

Back
X