Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bırı canımı sıktı..
pıre ıcın yorgan yakmak ıstemıorum ama sımdılık beklıyorum

canım eğer buradan gıdersen pire için yorgan değil evi yakmış olacaksın.ayrıca canımızı her sıkan için heryeri terketseydık inan ben şuanda gidecek yer bulamıyor olurdum boşver herşeyi kuzum sen.opuyorumnanaktan
sevıyoruz bız senı .canını sıkanlarsa seni çekemeyenlerdir.onlarda anten taksındelikafadulden

ben çok yoğunum bu depodaki işlerimi neler yaptığımla ılgılı rapor hazırlıyorum yarın artık depoda olmayacağım başka depoya geçmiş olucam bakalım.

canım eğer buradan gıdersen pire için yorgan değil evi yakmış olacaksın.ayrıca canımızı her sıkan için heryeri terketseydık inan ben şuanda gidecek yer bulamıyor olurdum boşver herşeyi kuzum sen.opuyorumnanaktan
sevıyoruz bız senı .canını sıkanlarsa seni çekemeyenlerdir.onlarda anten taksındelikafadulden

taksın kuzum ya sınır ettı benı ama yk vazgectım madem vrlıgımdan haberdar bu kadar uye ıcınde hıssettırıo yazdıklarımı okudugunu bende ınadına kalmaya yazmaya devam edıcemmm..

kızlar cıdden sevıom ben sızı yaa :kedi:

ben çok yoğunum bu depodaki işlerimi neler yaptığımla ılgılı rapor hazırlıyorum yarın artık depoda olmayacağım başka depoya geçmiş olucam bakalım.

yrn burda olamıycakmısın pekı cnm ?

slm bende aranıza katılmak istiyorum 3 yıllık bir aşkım vardı başka illerde olmamıza rağmen mesafeye rağmen yinede sürdürüyoduk ama son 3 ayda ne olduysa oldu ve değişti artık ikimizde birbirimize zarar verir olduk sözlerimizle eniyisi bitsin dedim bencede dedi yapabilirsem bitireceğim 24 saattir görüşmedik oysaki en fazla 2 saatte bir görüşürdük tlfla herneyse anlatılacak çok şey var ama boşverinn banada destek olun lütfenn tlf ezbere bilmezdim gerçi ailemdekilerinkini bile ezberlemem şimdi sildim artık tlf yok aramayı böylece engellemiş oldum vs vs işte buda benim yaşadıklarımm

gunaydın kızlar nasılssınız..
EVRA SU ...HERŞEYı ZAMANA BIRAK DERıM ZAMAN HERŞEYıN ıLACI...ONLA ıLıGLı NE VARSA SıL AT HıÇBıŞEYı KALMASIN...ıLK ZAMANLAR ALIŞKANLIKLARINDAN DOLAYI ZORLANICAKSIN TABı KENDıNE HAKıM OL VE SABRET YERı GELıNCE AKLINA BıLEE GELMıCEK...PROBLEMLER NEYDı PEKııı..

EVRA SU ...HERŞEYİ ZAMANA BIRAK DERİM ZAMAN HERŞEYİN İLACI...ONLA İLİGLİ NE VARSA SİL AT HİÇBİŞEYİ KALMASIN...İLK ZAMANLAR ALIŞKANLIKLARINDAN DOLAYI ZORLANICAKSIN TABİ KENDİNE HAKİM OL VE SABRET YERİ GELİNCE AKLINA BİLEE GELMİCEK...PROBLEMLER NEYDİ PEKİİİ..

biliyorumki geri dönecek son aylarda bu oldu bende ok gel dedimama artık geri gelemiyeceğini anlasınn sorun o bir subay ben ise çok sosyalim bunu aştık en büyük sorun arkadaşları onların kız arkadaşları genelde ev kızı benim ünv bitirmiş olmam onlar için sorun oldu ikide bir bu kız çok okumuş senden yukarda vsdiyolarmış diğer sebep hafta sonları kızlarla eğlenceye gidiyolar bu gitmeyince sen erkek değilmisin neden gelmiyosun gibi cümleler kurması 3 ay önce başkaildeydi orda arkadaşları çok yoktu tayiniçıktığı yerde birçok devresi var ve bunu çok etkiliyolarr

günaydın kızçeler.
iyiyim ecrincim sen?
Cnm gunaydın msjını aldım dha ıyı oldumm sımdı hem calısıo hem caktırmadn sıteye goz atıorum kaydirigubbakcemile3
slm bende aranıza katılmak istiyorum 3 yıllık bir aşkım vardı başka illerde olmamıza rağmen mesafeye rağmen yinede sürdürüyoduk ama son 3 ayda ne olduysa oldu ve değişti artık ikimizde birbirimize zarar verir olduk sözlerimizle eniyisi bitsin dedim bencede dedi yapabilirsem bitireceğim 24 saattir görüşmedik oysaki en fazla 2 saatte bir görüşürdük tlfla herneyse anlatılacak çok şey var ama boşverinn banada destek olun lütfenn tlf ezbere bilmezdim gerçi ailemdekilerinkini bile ezberlemem şimdi sildim artık tlf yok aramayı böylece engellemiş oldum vs vs işte buda benim yaşadıklarımm

cnm gunaydın aramıza hosgeldın..
oncelıkle hersey sende bıtıp sende baslıyr eger gercekten gerı donusu yk ve bıdaha olmıycaksa kafanda tamamen bıtırmelısın.. ondn snra tabıkı acıların ozlemlerın olucak amakafanda bıtırmıssen bu acın daha da az olucaktır cnm..buarada tlf silme meselesı benım tktiğim cokta etkılıoluyor,kesınlıkle numarasını fln esberlemeyın kızlar sonra aramak ıstedıgınızde sıldıgınız ııcn aramamıs olucaksınız eger sevıyorsa en nıhayetınde zaten o arıyacaktır..
sana destek tabıkı oluruz bukonuda hıc suphen olmasın :olmaz:

günaydın kızçeler a.s.

günaydın cnmmm Şeniz

EVRA SU ...HERŞEYİ ZAMANA BIRAK DERİM ZAMAN HERŞEYİN İLACI...ONLA İLİGLİ NE VARSA SİL AT HİÇBİŞEYİ KALMASIN...İLK ZAMANLAR ALIŞKANLIKLARINDAN DOLAYI ZORLANICAKSIN TABİ KENDİNE HAKİM OL VE SABRET YERİ GELİNCE AKLINA BİLEE GELMİCEK...PROBLEMLER NEYDİ PEKİİİ..
deryacım gunaydınn Şeniz

sen daha ii tanırsın onu....tabiki ama olmuosada zorlama derim..başkalarının lafıyla gitcegne kendi aklına baksın ilişkisini ona göre yönlendirsin....başklarının etkisinde kalıosa zaten zor...

Cnm gunaydın msjını aldım dha ıyı oldumm sımdı hem calısıo hem caktırmadn sıteye goz atıorum kaydirigubbakcemile3

cnm gunaydın aramıza hosgeldın..
oncelıkle hersey sende bıtıp sende baslıyr eger gercekten gerı donusu yk ve bıdaha olmıycaksa kafanda tamamen bıtırmelısın.. ondn snra tabıkı acıların ozlemlerın olucak amakafanda bıtırmıssen bu acın daha da az olucaktır cnm..buarada tlf silme meselesı benım tktiğim cokta etkılıoluyor,kesınlıkle numarasını fln esberlemeyın kızlar sonra aramak ıstedıgınızde sıldıgınız ııcn aramamıs olucaksınız eger sevıyorsa en nıhayetınde zaten o arıyacaktır..
sana destek tabıkı oluruz bukonuda hıc suphen olmasın :olmaz:

günaydın cnmmm Şeniz

deryacım gunaydınn Şeniz

tşk ederim ben zaten kendimiçektim ne ararım ne sorarımkendisine dedim kapı açık gidersen bitersin kalırsan değişmen gerek düşünmem gerek yoruldum artık bu ilişkiden vs dedi iyi öyleyse git dedim onuda yapamıyor belli ama şu aralar varlığıda yokluğuda aynı bana diyorki eskiden yokluğunu düşündüğümde canım yanrdı şimdi yanmıyor dedi bende öyleyse hiç zorlama nasılsa koymuyor sana bildiğini yap dedim okadar gururluki bana seni uyardım bazı konularda sen beni kale almadın şimdi yaptığının acısını çekiceksin dedi bende kapı solda çık git yerini alan olur acıyı çekerken başkasıda yaraımı sarar dedimm damarıma bastı hak etti bunuu

sen daha ii tanırsın onu....tabiki ama olmuosada zorlama derim..başkalarının lafıyla gitcegne kendi aklına baksın ilişkisini ona göre yönlendirsin....başklarının etkisinde kalıosa zaten zor...

ben zaten kal demiyorum gitte demiyorumarada kalmasın gidecekse adamgibi gitsin ben yoluma onsuzda giderim zor olur o başka ama geçer ben onla nefes almayı öğrenmedimki onsuzda öleyimm

Back
X