Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bıraz agır konusulmus ama sankı ya gercı o anlık acıyla ınsan ne dedıgını bılmezkı...

ama şu var gordugum kadarıyla guclu bı durusun var bunu ona fazlasıylada hıssettırmıssın, erkekler gıttıklerınde arkalarından salya sumuk aglayan kızları sevmez sen bunu yapmamıssın bence farkın bellı gerı donucektır.. yanı bana ole gelıyoor..

bıraz agır konusulmus ama sankı ya gercı o anlık acıyla ınsan ne dedıgını bılmezkı...

ama şu var gordugum kadarıyla guclu bı durusun var bunu ona fazlasıylada hıssettırmıssın, erkekler gıttıklerınde arkalarından salya sumuk aglayan kızları sevmez sen bunu yapmamıssın bence farkın bellı gerı donucektır.. yanı bana ole gelıyoor..

canım beniçok iyi tanıyor ve sadece laf olsun diye konuşmadığımıda biliyor böyle gelgit yaşıyacaksa geri dönmesin ben geri dönsün demiyorum seviyormuyum evet ama sevgi bir yere kadar benle yapamıycaksa kanıma girmesin gitsin kendi gibi biryle olsun bunuda söyledimmm

evra sen böyle konuşunca kendimi gördüm bir an...guçlu olman çok guzel en iisin yapmıssın..ne kadra peşinden koşulusa okadar şımarırlar....gidene yol verilir..seni istemeyeni sen hiç istemiceksin...
üzülen o olcak emin olabilirsin arıcak pişman olup ama iş işten geçmeden..tabii

evracım dur bakalım gun dogmadan neler dogar bekleyelım sen zaten yolları kapatmıssın ulaşamazsın en ıyısınıde yapmıssın,onun aramasını bekleyelım eger bunca seyın ustune ararsa demekkı gercekten sevıyor.

evra sen böyle konuşunca kendimi gördüm bir an...guçlu olman çok guzel en iisin yapmıssın..ne kadra peşinden koşulusa okadar şımarırlar....gidene yol verilir..seni istemeyeni sen hiç istemiceksin...
üzülen o olcak emin olabilirsin arıcak pişman olup ama iş işten geçmeden..tabii

vbiraz klasik ama giden gider gittiği gün biter ben gideni değil giden beni kaybeder

ıyıyım canım sen...
evra bence sen sevmıyorsun artık içindeki sevgin bitmiş o insana karşı kusura bakma ama şöyle bişey var evet haklısın onlara karşı güçlü olmalıyız ama insan bir ilişki yaşıyorsa mutlaka ilk ayrılırken acı hisseder aman biterse bitsin banane modunda olmaz sonuçta sende yaşıyorsun bu ilişkiyi...

evracım dur bakalım gun dogmadan neler dogar bekleyelım sen zaten yolları kapatmıssın ulaşamazsın en ıyısınıde yapmıssın,onun aramasını bekleyelım eger bunca seyın ustune ararsa demekkı gercekten sevıyor.

sevdiğine sevgim kadar eminim zaman bakalım ne olucakk

bence emin olma ben sevdıgıne adım kadar emındım hatta hala eminim.öyleydiki bana aşıktı tapıyordu bız bır gün evlenıcez bunu aklına sok artık.senin benım karım olmaktan başka alternatıfın yok ben senı ne kadar sevıyorsam sende benı o kadar sevıyorsun dıyordu sonra ne mı oldu aılesı devreye gırdı 4 yılın sonunda evlatlıktan reddederiz o kızla görüşmeye devam edersen dediler ve adam terk etti şuanda aılesının ıstedıgı kızla bırlıkte.

ıyıyım canım sen...
evra bence sen sevmıyorsun artık içindeki sevgin bitmiş o insana karşı kusura bakma ama şöyle bişey var evet haklısın onlara karşı güçlü olmalıyız ama insan bir ilişki yaşıyorsa mutlaka ilk ayrılırken acı hisseder aman biterse bitsin banane modunda olmaz sonuçta sende yaşıyorsun bu ilişkiyi...

beni tanımıyorsun yaptığın yorumelbette mantıklı ama beni tanısaydın yorumunun yanlış olduğunu anlardın acı çekiyormuyum evet bunu kalkıp dillendirsem bana yararı olucakmı şimdi başım ağrıyor sençektiğim aciyı bilirmisin hayır çünkü ben yaşıyorum ayrıca dikkat edersen banane modunda değilim seçenekler sundum birini kabul edicek bende kendimi ona göre kanalize ediceğimolya bu kalkıp salya sümük onsuz yapamam ölürüm dememama içim beni yakar acısını şuanbenyaşıyorumkimsedeğil

vaLLa bak .. dun cok dsndum onun ıcın yazdgım herseyı bı yere topladım baktım baktım snra dedım kı nedn unutamım kı abartılcak kadr cok sey paylasmadık .. sonucta yıllarımızı vermedık bırbırımıze .. sımdı donse ben de ona donmezmıyım donerım .. ama artık ugrasmam o kendı yoluna ben kendı yoluma duruma bakılacak olursa o bnden zatn coktn vazgecmıs .

solucana yine geldiler.
çok özledim aramak istiorum,ararsam her şeyi kabullenmiş olucam bunuda biliorum.
utanmasam ağlicam şimdi masamda,çok çaresizim.

beni tanımıyorsun yaptığın yorumelbette mantıklı ama beni tanısaydın yorumunun yanlış olduğunu anlardın acı çekiyormuyum evet bunu kalkıp dillendirsem bana yararı olucakmı şimdi başım ağrıyor sençektiğim aciyı bilirmisin hayır çünkü ben yaşıyorum ayrıca dikkat edersen banane modunda değilim seçenekler sundum birini kabul edicek bende kendimi ona göre kanalize ediceğimolya bu kalkıp salya sümük onsuz yapamam ölürüm dememama içim beni yakar acısını şuanbenyaşıyorumkimsedeğil

yok canım biliriz o acıyı hepimiz...emin ol ... ama kimimiz senin gibi içinde yaşar ; sürekli sözlerle ifade etmez ... kimimiz de sürekli acısından bahsederek kurtulmaya çalışır...

ama bil ki seni gerçekten anlar ; acını paylaşır burdaki herkes...

3 yıl az değil; unutman ereken çok anı olacak ama dilerim ki unutman gerekmeden doğru kararı verir arkadaş... ama telefon numarasını ezberlememen süper yaa...
ben de annemin babamın numarasını bilmiyorum ; 10 aydır aramadığım adamın numarası hala ezberimde ama -tatlicadiarzu-

ilk anlarda aramamak konusunda kendinle sorun yaşıyorsan temkinli olmak lazım ama sende öyle bir sorun sezmedim ben... verdiğin karara uygun davranıyorsun şimdilik... ama bu ruh hali değişir ; acından bahsetmek de isteyebilirsin... güçlü olmak da bazen çok yoruyor... o yüzden dilediğin zaman acını da anlat... yerimseniben

solucana yine geldiler.
çok özledim aramak istiorum,ararsam her şeyi kabullenmiş olucam bunuda biliorum.
utanmasam ağlicam şimdi masamda,çok çaresizim.

solucan işe bittiğini kabullenmekle başlamalısın artık...
ya da gerçekten cılkı çıkmış ve eninde sonunda bu acıları tekrar yaşayacağın bir ilişkiye yeniden başla... tercih senin...

çok özlemiş olabilirsin ; daha sonra daha da çok özleyebilirsin... ama unutma bu ilişki her noktasında güzelliğini yitirmiş ... en azından dışardan bakınca öyle görünüyor... :sm_confused:

Back
X