Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

slm bende aranıza katılmak istiyorum 3 yıllık bir aşkım vardı başka illerde olmamıza rağmen mesafeye rağmen yinede sürdürüyoduk ama son 3 ayda ne olduysa oldu ve değişti artık ikimizde birbirimize zarar verir olduk sözlerimizle eniyisi bitsin dedim bencede dedi yapabilirsem bitireceğim 24 saattir görüşmedik oysaki en fazla 2 saatte bir görüşürdük tlfla herneyse anlatılacak çok şey var ama boşverinn banada destek olun lütfenn tlf ezbere bilmezdim gerçi ailemdekilerinkini bile ezberlemem şimdi sildim artık tlf yok aramayı böylece engellemiş oldum vs vs işte buda benim yaşadıklarımm
hpşgeldin tabiki destek oluruz ama sen güçlü birine benziyorsun keşke bende telini bilmesem bir sene olacak teli ezberimde ne olur olmaz diye ezberlemiştim nosunu

ne guzeL anLatmıssın oLe ya .... ben cok suLu goz oldum otrup buna bıLe ağlarım sımdı.. soLucanım uzulme hersey bızım ıcın dıLm..

yok canım biliriz o acıyı hepimiz...emin ol ... ama kimimiz senin gibi içinde yaşar ; sürekli sözlerle ifade etmez ... kimimiz de sürekli acısından bahsederek kurtulmaya çalışır...

ama bil ki seni gerçekten anlar ; acını paylaşır burdaki herkes...

3 yıl az değil; unutman ereken çok anı olacak ama dilerim ki unutman gerekmeden doğru kararı verir arkadaş... ama telefon numarasını ezberlememen süper yaa...
ben de annemin babamın numarasını bilmiyorum ; 10 aydır aramadığım adamın numarası hala ezberimde ama -tatlicadiarzu-

ilk anlarda aramamak konusunda kendinle sorun yaşıyorsan temkinli olmak lazım ama sende öyle bir sorun sezmedim ben... verdiğin karara uygun davranıyorsun şimdilik... ama bu ruh hali değişir ; acından bahsetmek de isteyebilirsin... güçlü olmak da bazen çok yoruyor... o yüzden dilediğin zaman acını da anlat... yerimseniben

yaptığım yorumda boyle bırseydı tabıkıde hepımız anlarız.ama bana şu garıp geldi diye belirtmek istemiştim sadece.

hpşgeldin tabiki destek oluruz ama sen güçlü birine benziyorsun keşke bende telini bilmesem bir sene olacak teli ezberimde ne olur olmaz diye ezberlemiştim nosunu

2 ay sonra unutmuş olma şansım yüzde kaç umudum kaydirigubbakcemile3

yoksa ben de senden olucam ... bu arada salyangoz kremleri geldi... ilginç bana 2 ayrı paket yollamışlar haliyle 10 paket geldi... sanki işe yarıyor gibi... bakalım belki alırım... :sm_confused:

2 ay sonra unutmuş olma şansım yüzde kaç umudum kaydirigubbakcemile3

yoksa ben de senden olucam ... bu arada salyangoz kremleri geldi... ilginç bana 2 ayrı paket yollamışlar haliyle 10 paket geldi... sanki işe yarıyor gibi... bakalım belki alırım... :sm_confused:
yüzde sıfır diycem hadi seni kırmamak için yüzde bir verim kaydirigubbakcemile3 ne kuvvetli hafızam varmışda farkında değilmişim sen torpillimisin 5 tane fazladan yollamışlar hadi güle güle kullan ben kullanmadım kremleri hoş parfümleride kullanmadım biri güzel zaten ötekiler kötü kokuyor işyerinde dalga geçiyorlar kapıya asalım salgozgoz her derde devadır diye:)

yüzde sıfır diycem hadi seni kırmamak için yüzde bir verim kaydirigubbakcemile3 ne kuvvetli hafızam varmışda farkında değilmişim sen torpillimisin 5 tane fazladan yollamışlar hadi güle güle kullan ben kullanmadım kremleri hoş parfümleride kullanmadım biri güzel zaten ötekiler kötü kokuyor işyerinde dalga geçiyorlar kapıya asalım salgozgoz her derde devadır diye:)

valla bilemiyorum ama 2 paket için kargo ücreti ödedim tabii ...-tatlicadiarzu-

ya bak valla salyangoz kremi güzel de kokuyor... kaydirigubbakcemile3

salyangoz kremi ne kızlar ? ,ne işe yarıyor?

çatlaklara ;sivilce izlerine ; kırışıklıklara filan iyi geliyor... bildiğin salyangozun salgısından yapılıyor... biz parfüm numunesi istemiştik de ordan bu krem için de numune gönderdiler...
ben de sırf o krem için istedim numuneleri...

ben de işe yararsa herkes de yarar valla ...

kızlar nabersiniz..bugun canım sıkıldı aglıorum suan...siiznle konuşmak istedim..kızlar bilen bilio geçmişimi burda anlattıklarımı...teyze ogluyla yazıştık msn de...
bizim lale 2 gun önce intihar etmeye kalkmış bizim barajın orda zor kurtarmışlar....
bu arada bana zarar veren kuzenimin dun evine hırsız girmiş ve butun herşey gitmiş borçları vardı bissürü..hayata ecrin yaşadıklarımı ii bilio..kızlar gördünüzmü allah gösterio herşeyi bana okadar yaptılar bi yerden herşey çıkıo benim canımıı yaktılar şimdide onların yanıo...allahıma sıgındım hep..
allahım bana işte herşeyi gösterio neyse daha fazla yazamıcam....öptüm kızlar..

kızlar nabersiniz..bugun canım sıkıldı aglıorum suan...siiznle konuşmak istedim..kızlar bilen bilio geçmişimi burda anlattıklarımı...teyze ogluyla yazıştık msn de...
bizim lale 2 gun önce intihar etmeye kalkmış bizim barajın orda zor kurtarmışlar....
bu arada bana zarar veren kuzenimin dun evine hırsız girmiş ve butun herşey gitmiş borçları vardı bissürü..hayata ecrin yaşadıklarımı ii bilio..kızlar gördünüzmü allah gösterio herşeyi bana okadar yaptılar bi yerden herşey çıkıo benim canımıı yaktılar şimdide onların yanıo...allahıma sıgındım hep..

haklısın canım Allah herşeyi gösteriyor... ama sen üzülme bunlar için de... :teselli:

küçük böcük kullanda işe yararsa bizde alalım canım.
derya Allah gösteriyor ,gösterecekte boşver sende ağlama.zamanında cok ağladın .şimdi onlar oturup ağlasınlar.

cnm tüylerim diken diken oldu yaa
bılmezmıyız yasadıklarını, an ve an anlattın bırlıkte yasadık o gunlerı bırlıkte atlattık..
Ey kurban oldugum Allah'ım senın hıkmetıne sual olmaz, olanlara bak ya.......

Ağla cnm dök ıcını rahtlarsın..
yazmak ıstedıgım cok sey var ama sımdı bı rahatla konsuuruz uzun uzun...

o kremı bende kuLLandım ozeLLıkle bayan musteılerım doqum snrası lekler ıcın kullanıyr cokta memnunlar .. :D bn de sıvılce lekelerım ıcın kllndım faydasını grdUm.

valla bilemiyorum ama 2 paket için kargo ücreti ödedim tabii ...-tatlicadiarzu-

ya bak valla salyangoz kremi güzel de kokuyor... kaydirigubbakcemile3
evet güzel kokuyor sen iki keremi istedin canım

çatlaklara ;sivilce izlerine ; kırışıklıklara filan iyi geliyor... bildiğin salyangozun salgısından yapılıyor... biz parfüm numunesi istemiştik de ordan bu krem için de numune gönderdiler...
ben de sırf o krem için istedim numuneleri...

ben de işe yararsa herkes de yarar valla ...
akşam bende kullanacağım merak ettim çatlaklarım giderse bende alırım

slm kızlar bugün yoğunum yoruldumm hemde çokkk aranmıza hg diyen arkadaşlara tşk ederim yorumlarınıza göz attım evet tlf hiç ezberlemedim hatta bazen tlf sötyle dediğinde kem kümbilmiyorumdediğimde çok kızıyordu demin aramış bir no kim olduğunu anlamadım meğer oymuşşş msj atmış sanırımmüsait değilsin vs gibi dün için özürdilemiş ve sensiz asla olamam demiş bende hiç cvp vermedim eve gidincede tlf kapıycam ben bugün artık yok o diye başladım günü dedim ya gelgitleri var ve ben bu gelgitlerden sıkıldım benimde bir canım var her bitti dediğinde canım yanıyor sonra yok bitmedi diyor ben ona son sözümü söyledim artık kendisinde top ne yaparsa yapar bende sizin desteğinizle herşeye hazırlıklı olucaminş

ecrin hayata böyle işte ..dicek bişey bulamıorum...allahım hep dua ettim tuttu..ben iyiyim allaha şükür daha görcegim gunler çok var...allaha havale ettim.hepsini..benimde guşcem gunler gelicek...ecrin napim canımüzüldüm tabi hepsi mahfetti herşeyi özellikle lale...demekki çok derdi varmış baksana...
Nedim aman den bulur öle biraz üzüldüm geçti sadece....şuan gayet iyiyim..sizler nasılsınız ecrin sen ne anlatıcan
..

Back
X