Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

solucan canım....
Bılmıorum benım konumu ne kadar bılıosun ama..benım 1.5 yıla yakın Çıktıgım vardı kuzenım sayesınde tanıŞtık..hatta oda benımkının abısıyle Çıkıodu bunlar zamanında aramızı bozamak ıÇın ıı ugraŞtılar emellerıne ulaŞtılar.ha bıde arkdaŞım var 3 bırden bana guzel kazık attı canımı yaktılar...ve en son lalede yaptı yapıcagnı ayrıldım...ve eskı eŞıne maıl atmıŞtı bılgısayrından onları yakaladım bıraktım ayrıldım 3 ay oldu ayrılalı..benden ayrıldı 2 hafta sonra baŞka bı kızla gÖrdÜm bıssÜrÜ mevzu.ıŞte allahıma Çok dua ettım..Şımdı bana olanları gÖsterıo solucan..yazdım bı gerı sayfaya bakarsan olanları okursun...

Aynen hayata senınde tutar hayata merak etme bunlar daha nekı kımbılır nelerını duycaz dur bakalım sırada arkdaŞım var onunda hberlerı gelcek....

deryacım...allah buyuk...gun dogmadan neler dogar drler...kımsenın ahı kımsede kalmaz...allah ole buyukkı zamanı gelınce hgerseyı onumuze serıyo..yardımınıda esırgemıyo....uzulme...

deryacım...allah buyuk...gun dogmadan neler dogar drler...kımsenın ahı kımsede kalmaz...allah ole buyukkı zamanı gelınce hgerseyı onumuze serıyo..yardımınıda esırgemıyo....uzulme...

kesinlikle....
ve derya ben ona ah etmedim bılıyorumkı benım canım bır yanıyorsa onunkısı bin yanıyor benim kendimin görmesi lazımdı onun bu halini gördüm ve gördüğüm gün bitti benim için...

umarım benım ahım da tutar bi gün..
hala işsizmiş mesela,bunu ettiğim bedduaların bi sonucu olarak görüorum sewiniorum,beter olsun.

Biz zamana yenildik sevgili. Kavuşmalarımızı vuslat kokan yarınlara erteledik. Körpe sevinçlerimizi sıcak yüreğimizde saklayıp her gece ayrılığın isli çaydanlığında hasrete demleneceğiz. Sen benden daha iyi bilirsin ki; hasret; aşkın kanlı gözyaşıdır. Aktıkça geride kalanları yakar. ıçinde kurtlanır, yüreğinde kanar ayrılıklar. Kuru bir yaprak gibi bir baharın ortasında yapayalnız kalırsın. Konuşmak istersin, susturulursun. Susmak istersin, ıslak göz yaşlarınla konuşursun. Aşktan öte silahın olmasa da zamana kafa tutup ayrılıklarla savaşırsın. Ama zamana yenilirsin hep. Defalarca yenilirsin ama savaşırsın bıkmadan usanmadan. Hayat devam ediyor. Her şeye inat, ayrılığına inat takvimler alabildiğince hızlı akıyor mevsimlere doğru. Sen, uzaklarda bir yerlerde yaşarken; ben alnı ak, yüreği pak sevdamızı yokluğa inat yaşatacağım.

ak$am batan qunesın
sabah tekrar dogacagını bıLmek gıbı
senınLe bten bır gunun
tekrar senınle baslayacagını bıLmek guzeL.. meleqım..:
..... nereden sevdım vıcdansızı bıLmem kı ..
ban yazdıgı ılk sıırdı ....
offf cok ozledım kızLar yaa

Back
X