Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

can kım hanı ben ızmıre gıdecektım ne arkadaş ne sevgili karışımı bır halde olduğum eski bir erkek arkadaşım şuanda yenı olma yolunda dün trıp attımda cok pis bır şekilde oldu ama Allahtan trıp oldugunu o benden önce farketmiş şuanda ıyıyız.kapandı konu.
inşallah giderim gülin ya kesin ve düşündüğüm insanla herşey bomba olacak eminim.kaydirigubbakcemile3

bencede kuzukuzuz canım yanı kime göre zekilik hangi yönden zeki bir bassın gitsin Allah aşkına olay ne bılıyormusun sen kendı kafanda yaratıyorsun benden daha zeki benden daha ıyı ve benden daha ıyılerını hakediyor dıye ve oda zamanla bu düşünceyi ister istemez anlayıp sana yaşatmaya başlıyor sen kendın benden daha zeki nasıl dersin ya nasıl zeki dıye eziyor dersin kusura bakma ama bu lafı söyleyen bır insan bana göre aptaldır ve çokda ıyı yapıyor ezmekle.kendi değerini anlarsın belki o seni ezince.
ha bırde şu var evet benımde istemediğim birşey olduğunda bende bır sürü şey söylüyorum sinirden ama şu var adamın tepkisi benden daha ağır olunca üstelik benim suçlu olmama ragmen bunu deneyınce inan ben üzüldüm neden yaptım dıye sen kendı değerını kendıne verdırtecek insansın...

Son düzenleme:
cnm tatılde ben bıtane bulmustum ama olmıycak bırıydı buraya gelınce baslamadan bıttı.. Bu sabah anlattıgımda dıkkatımı ceken bırı vardı onu sordum bı arkadasıma ykmus hayatında bırı ama ben sana yakıstırmam onu yapamazsın onla dedı ama ıstersen yaparım aranızı dedı ole kaldı yk dedım madem bole dıosun ıstemem dedım bende olanlar bu kadar fıkdık kabugunu doldurmayacak kdr ufacık sey

senin tatilde olanı biliyorum kuzum ama bankadan olan için arkadaşın neden öyle demiş ki yani dış görünüş olarakmı?

gulin komşu dan ses yok ben anlamadım bişey kapandı o konu..bişeyler oldu ama ney bilmiorum umrumdada degil gulincim.....benim eski lalede geçen intihar etmeye kalkmış zor tutmuşlar olaylar böle işte...

intiharmı yok artık :1shok: aklı başına mı gelmiş beyfendinin

kızlar sağolun.. bugün buluşucam onunla, dün buluşmak istedi ben bişey uydurdum görüşmedim.. ben böyle yaptığım zaman üstüne düşerdi dün hiç umursamadı.. ya süsekli tel bakar oldum beni nezman arıcak diye bu durum hiç hoşuma gitmiyor ve üzülüyorum...aramızda hep bir soğukluk vardı sanki sevgili sıçaklığı yok gibi ve daha çok uzaklaştığını hissediyorum bende yakın durmuyorum artık.. napcammm ben

hayata çok haklısın kuzum ben çok kendimi onun yanında basit görmeye başladım ve o gözümde büyüdü nasıl bu durumu düzelte bilirim

canım ya ne demek sevgili sıcaklığı yok.ortamı ısıtcak ınsan sensın.ama kendını ondan daha aşağı görürsen bunu zaten yapamazsın ve bana kalırsa ya kendını topla adam gibi sağlam çık karşısına yada bitir.çünkü bak bende yaşadım aynısını çevresınde o kadar ınsan vardıki derdim benden daha güzeline sahip olması lazım ben ıkı yıllığım o uçak mühendisi hemde cok sosyal ne verebılırım daha zeki yalan güzelim bunlar.adamla tutupta matematik problemi çözmüyorsunuz ilişki yaşıyorsunuz.ve sen kendıne güven lütfen.senle görüşmek istiyorsa ve sevgılımsın dıyorsa o senı oldugun gıbı kabul edıyor demektir.lütfen kendı değerını kendin yükselt lütfen.

senin tatilde olanı biliyorum kuzum ama bankadan olan için arkadaşın neden öyle demiş ki yani dış görünüş olarakmı?

intiharmı yok artık :1shok: aklı başına mı gelmiş beyfendinin

Yk cnm goruntu olarak hos cocuk mavış mavış gozlerı var bunundaa :))
huy olarak cnm, bız bıle bırbırımızı cok severız ama hıc anlasamayız dıo yakın arkadas bunlar (kız evlı kızlar aklınıza bısı gelmesın :)
ama yapamazsın bunla cıakrsanız duyulur bankada uzun surmez ılıskınız
burdan baskasıyla olucagı varsada olmaz dıo
bana olsun denemeye deger dersen ayarlarım ama senı severım bana kalırsa bsver dedı
bende tmm unut gıtsın dedım

kızlar sağolun.. bugün buluşucam onunla, dün buluşmak istedi ben bişey uydurdum görüşmedim.. ben böyle yaptığım zaman üstüne düşerdi dün hiç umursamadı.. ya süsekli tel bakar oldum beni nezman arıcak diye bu durum hiç hoşuma gitmiyor ve üzülüyorum...aramızda hep bir soğukluk vardı sanki sevgili sıçaklığı yok gibi ve daha çok uzaklaştığını hissediyorum bende yakın durmuyorum artık.. napcammm ben

cnm eger o sıcaklıgı hıssedemıosan bence hıc uzatma 4 ay azda degıl yanı nereye kadar bole surerkı

ve canım sana şunu söyliyim eğer kafanda ne varsa otur konuş onunla bak ben 15 gün boyunca çıktım adam her yere ,herkesle tanıştırmasına ragmen o üstün dıye ayrıldım ve ayrıldıktan sonra çok pişman oldum ve konuştuğumuzda adam sen benım sevgılımdın bıraksaydın kendı değerını kendın verseydın de bende güzel bır ılıskı yaşasaydım ben hiç böyle düşünmemiştim dedi.sonra günlerce ağladım eski erkek arkadaşımla barıştım ve ınan bana çok pişmanım şimdi sana o yüzden dıyorum kendıne kendın değerini ver lütfen.

hayata sanırım aynı sorunla karşılaşmısız.. kafam çok karışık ne yapcağımı bilmiyorum onun yanında nasıl davranacağımı bilmiyorum...fikirlerinizi bekliyorum kızlar

cnm bu konuda ben pek yorum yapamıycam bole bı durum basıma hıc gelmedı
yanlıs yonlendırmek ıstemıorum..
ama hayatanın yazdıklarını suan takıp edıorum cnm benım cok guzel yazmıs onu dınle derım ben..

soluuu kızz nerdesın senn aşagıda goruodum ama ses cıkmadı nabıon cnm benım hafta sonun nasıl gectı varmı sende incilerr

soluuu kızz nerdesın senn aşagıda goruodum ama ses cıkmadı nabıon cnm benım hafta sonun nasıl gectı varmı sende incilerr

ecrin kuzumm benim lalede bana soluuu derdi sen nerden bilion soluyu :sinifsinif:
ben içtim haftasonu aricaktım ama telefonu aldı arkadaslarım elimden.bütün emeklerin boşa gider dediler.

[ı]gulincim sebebi flan bilmiorum sözde herkese ms atmış hakkınızı helal edin die..abisini armaışlar gitmş halletmişler hemde bizi barajın orda bana yakın yerde intihar..duydum kafama takıldı ama suan iim yanii allah görüo işte...kuzeniminde evine hızrsız girmiş tum herşeyi gitmiş gulincim bana zarar veren kişiler işte az çok sende biliosun...bunları söyleyeyn kuzenimin abisi keşke hiç söylemeseydi...allah gösterio herşeyi...kimbilir ne problemleri varki intihar eşine gelmiş...daha bu iyi gunleri bence çünki benim ahımı iyi aldı..hiçbişeyi ben haketmedim agladım biraz ama kendi halime aladım bizi ne hale getirdi..suan iyi vijdan azabı çekiodur..gulin..bana intihar edince ms atsaydı dedim hakkımı helal etmezdim.. :))))))[/ı]

Back
X