dur daha yeni geldin ne gitmesi,anlat hele nasıl oldu ne oldu..buranında 1. meraklı ben..
oyyy sağolasın meraklı demiyelim de dert ortağı diyelim
hayatta yalnız kalmak ne karkunç biseymis ya çaresiz kalmak nasıl fena biseymis derdini kimseye anlatamamak öylesine bunaldım ki zaman kendinimi kandırmak geçiyor gibi
iki yıllık bi iliskim vardı herkesin bir çoçukluk askı vardır sevmisizdir küçükken ilk sevdigim insan değildi belki ama ilk çıktığımdı elini ilk tuttugum beraber hayal kurdugum gülüsnde hayat buldugum ilk kisiydi hani hep istersin ya karsılıksız çıkarsız bir ask ve buldugundada sonum olsun istersin hep benim olsun istersin ya hep beraber olalım istedim istemistim ama
çok sevdik oda bende o sevmese bukaar sevemezdim onu emin oda sevdi kapımda yattı neler etmedi benim için farklı sehirleydik ama yinede yakındık yani çok uzak değil ama ilk basta bize sorun olmayacak gibi olan engeli pek fazla hafife aldık olsa gerek öyle bir dert olduki basımıza en sonunda yıktı bizi
ailem istemiyordu ne ettiysem ne yaptıysam istemediler ortokul mezunu diye hep bi tepkili baktıllar sorun olmayacağını dile çok getirdim anlamadılar inanırmısın bazen ayrılmayı çok istedim çok denedim kıyamadım kendime değil biliyomusun ben katlanırım dedim çünkü ileridede geçerten mutsuz olmaktan korkttum ona kıyamadım onun sevgisine ben olmazsam yıkılır onu yarı yolda bırakamam dedim ayyy essek kafam bırak gitsene insan oğlu çig süt emmis askta adalet yok yeri gelir gözü kırpmadan seni siler atar bırak gitsene iste yapamadım
iöyle böyle iki yıl yasadık neler yasamadık mı çok güseldi bana karsı bir yanlıs hiç olmadı kötü bir haraketi yanlıs bir davranısı hiç olmadı inan benim mutlulugum için yavastı durdu
bundan bir iki ay önce bir kavga ettik ilk defa fena sinirlendi çünkü bana bi talipli vardı normalde demezdim ben ona sinirlenir ayrı illerdeyiz duramaz deli çağı ne edeceği belli olmaz diye susardık ama mesajı baskasına yollarken ona yolladım ise bak
oda sinirleninde ilk yanlıs anladı çok kızdı ilk defa suratıma telefonu kapattı aramadı haklıda iki gün sonra yanıma gelecek 4 aydır yüzünü görmüyorum yalan bela çıkıcam evden bu fırsat giderse bittik oda farkında neyse ben mesaj attım ne özel numaradan çağrı atıyosun ya dedim bak kaparım telefonu filan oda üstüme gelme bak canım sıkkın dedi
niye ne oldu dedim banamı kızdın evet kızdım ama geçti sana kıyamıyorum sorunlarım var ne olur üstüme gelme dedi ala simdi öyle diyince nasıl durayım busefer ne oldu ne oldu israr ettim
oda bak iki yıldır ne sen ailene ben kabul ettirdi nede ben durumum düzelttim iflas ettik biliyosun iflas etmem bizim bitmemiz demek hangi parayla evlenicez nasıl gelecek kurarım sana çoçuguma ben battım seni bu halde gelip istemem dedi gelme dedim durrumumz düzelsin gelirsin beraber kalkarız bunun altında ne olur dedim ama anlar gibi yaptı ama anlamamıs bi küç gün soğuk davrandı anlatamadı bisey sonra dedi 5 karsılıksız çek çıkmış müsterilerden onada valla dvalar acılmıs mahkemelik olmuslar gırlağa kadar borç cepte 5 kurus yok bir sevdigimn yanına bile gelemiyorum erkek miyim ben dedi eğer parayı ödeyemezsek babam hapise giderecek dükkanı üstüme almam gerek dedi hep
sonra dedi bak 10 gün sonra yanındayım ama antalyaya gidip satılan halıların halıların parasını almam gerek iyi dedim gelicen demi söz dedim söz dedi yolda giderken hiç aramadı sonra birkere aradım soguk kapatırken dedimki içimde bir his var sen beni oraya gidince aramayacaksın biliyorum dedim oda saçmalama dedi ve kapadık
sabah oldu aradım tel açıktı ama cevap yok saat üç gibi telini kafadı bir gün kapalı kaldı ertesi gün ise hatları iptal etti antalyaya gidiyorum dedi ama antalyada yok kayıp ailesi haber alamıyor aramadğım kisi kalmadı üçgün sonra beni arayıp bana izin ver kafamı dinlim gelicem yanına dedi ne olur çok kötü durumdayım yalvardım cebin bari kapalı kalmasın anlamadı yeni zati o aradağı hattıda aradım oda iptal
arada bir hafta geçti yakın bir arkadasıyla konustuk en yakın beni aradı dedi böyle böyle dedim kıza bisey de ayrıldıysan söyle yok ne ayrılığı sadece biraz yalnıs kalayım demis arkadasıda durumlar blidgin gibi değil çok kötüler çevresindeki herkes evlendi yuvasını kurdu bizlerde ama o kaldı tek hayaliydi biliyosun ama bu durumda zor dedi anladım dedim tamam ama söyle ona eğer sesimi bile duymak istemiyorsa söyle dersin sevdigi ölmüs simdi bu ayın 21 inde tam iki ay olacak ne geldi ne aradı ne sordu birdahada ararmı bilmiyorum bi iki ayda bende kimseyi aramadım haber almak için ama tek bildigim onsuz hayat çok zor canım öylesine yanıyor ki biz böyle söz vermedik ama simdi herseyi unutmak öylesine zor geliyorki caresizim